dizi çok güzelmiş !

ailesinin yaninda sizin oneminizi hissedemiyor olabilir.. normal bence bunalr.. sabah sabah beni kim uykumdan uyandirsa kizarim acikcasi..
bos vakitler uygun zamanlari kollamak lazim. ben ariyorum benle ilgilencek sevdigiyim ben onun bana bakicak ne zmana olursa olsun gibi dusunceler iliskilri cikmaz goturur. birakin sizi ozlesin birakin o sizi gormek istesin birakin biraz..

Evet mal bu erkekler ..
Hele senin sevgilin yaptığıda tam olmuş..
Ne bencilce bir davranış birde terbiyesizce
Burnunu sürtürün aramayın bi kaç gün , gün arasında bi kaç saat telefonunuzu kapatın
Aradığında çok meşgul olduğunu , onu daha sonra arıyacağını söyle
Ama arama , öldürme süründürde aklı başına gelsin..

bi de bana diyor ki bu bi kaç gündür ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. mal mı arkadaşlar bu erkekler?
sevgi falan palavra mı yoksa,günün birinde bitecek mi? en iyisi mantık evliliği yapmak mı kızlar????

söylüyorum anlatıyorum ama anlamıyor ki,ben onu her zaman elimin altında istiyormuşum,benim her istediğim zamanda müsait olamazmış.neden müsait olamıyor ki,ailesi biliyor beni,iş yerindekiler biliyor,zaten hepi topu bi beş on dakika.
bende müsait olamayacağım bu bi kaç gün :oklava:

ya hangi dizi bu çok merak ettim, bu kadar bağımlılık yaratıyosa bende izliyim
sempatiksalakcinni

bu arada bence sevgilin gerçekten ne yapmaya çalıştığını anlamıyor ve gerçektende tam yazdığın gibi düşünüyor ---ben onu her zaman elimin altında istiyormuşum,benim her istediğim zamanda müsait olamazmış---
yani bunun neden müsait olamıyor ailesi beni biliyor iş yerindekiler beni biliyorla alakası yok, tamamen sevgilinle alakalı bi durum
neden mi böyle oluyor çünkü erkekler marstan kadınlar venüsten
açıkcası kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum emin ol ayrılsan başka biriyle sevgili olsan bi süre sonra o da böyle davranacak, çünkü erkekler kadınlar gibi ince fikirli, kadınlar gibi her dakka sevgilisini düşünen tipler değil, kadınlarla erkeklerin farklı düşünür yani bu tip konularda. Yani aşk evliliğiyle mantık evliliğiyle alakası yok bunun, mantığını kullanarak bi nişanlı bulsan da aynen böyle yapacak oda
bence üstünde durma fazla, aynen dediğin gibi bazen de onunla görüşmek için sen müsait olma
ay ayrıca hiç kimse sabah uykusunun en tatlı yerinde uyandırılmak istemez ya, şahsen biri beni sabah sabah önemli olmayan bi konu için arasa uyandırsa çok asabi olurum
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

canım bnm de durum benzıyo.. mesela arıormm nıe knşmuosn diormmm e oyun oynuorm flm seyredıorm dıo :D:D yaaa bikaç kere ayrrntılı knştk bu konuyu süreklı sen 24 saat5 beraber olmk istiysn dio sn de bişilerle uuras flm seyrrt resm yap bişi yap dıo aslnda bi açıdan da haklı tabii.. yanı diziyi senden cok sevdiği içn değil tabiki de sevdii şelere saygı göstermemzii istiyolar sanrm.. ama bnce de sen de o aradıında direk atlama telefonaaa sen de dur flm seyredıorm fln de:D ben sordm ben sana böle yapsam ne dersn demştm e ne var kaparm flmn btnce ararm demşti:D deneyelm bakalm :D

ailesinin yaninda sizin oneminizi hissedemiyor olabilir.. normal bence bunalr.. sabah sabah beni kim uykumdan uyandirsa kizarim acikcasi..
bos vakitler uygun zamanlari kollamak lazim. ben ariyorum benle ilgilencek sevdigiyim ben onun bana bakicak ne zmana olursa olsun gibi dusunceler iliskilri cikmaz goturur. birakin sizi ozlesin birakin o sizi gormek istesin birakin biraz..

katılıyorum..
benı de uykumdan kaldırırdı eskıden erkek arkdasım yerdı azarı :) en sınır oldugum seydır..uyudugumu bılıyorsun be cocuk nıye arıyorsun..sankı dunyanın sonu gelıyor...bekle ben bı uyanıyım afyonum patlasın..naber demek ıcın uyandırırdı benı :oklava: neyse kı ogrendı artık yapmıyor..cok onemlı bır sey varsa arar..
ızledıgım dızıler de var..mesela en onemlısı; askı memnu..askı memnu yu bızım evde toplanır ızlerız gelenek gıbı bır sey..bu yuzden benı askı memnu saatınde aramaz,dısarıya falan cagırmaz..hepı topu haftanın 1 gecesı zaten..ona da karısmasın..
yanı demem o kı; bunlar bana normal gelıyor..ha ne olur gunduz hıc bır ısı yokken aramıssındır ve konusmaz etmez tamam bende gıcık olurum..ama uyurken aramak veya dızı ızlıyor dıye bu kadar kendını uzmeye degmez..uyuyorsa bırak uyandıgında konusursunuz..dızı ızlıyorsa bekle 1 saat sonra konusursunuz veya reklamlarda :)
bunlar bu kadar problem yaplacak seyler gıbı gelmıyor acıkcası bana..
sen de takma..bosver..madem dızısı var uykusu var bırak o senı arasın..sen de musaıt olmazsan kapatırsın..bunda kırılcak bır sey yok..

canmmm bence sen fazla üstüne düşmeee...sen yeterince elinden geleni yapmıssın zaten bırak o ugraşsın zaten seviosa bu ilişkiyi kurtarır sevmiosaaa zaten giderr...

Back
X