Dizi Tavsiyeleri

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.562
32.875
798
Dizi tavsiyelerini de şöyle toplu halde konularıyla beraber alsak ne dersiniz?
Tavsiyeleri bekliyorum...

En son Pretty Little Liars ı bitirdim son sezonu için ocağı bekliyorum.
Sürükleyiciydi ve temiz bir dille konuştukları için sözcük haznem de tazelendi.
Türü için ne desem yalan olur :)
Polisiye, gizem uygun olur sanırım.

Cold Case ömrümde izlediğim en güzel dizi.
Türü polisiye.
Konusu yıllar önce çözülememiş cinayet dosyalarının yeniden ele alınması ve çözülmesi.

Once Upon A Time ara verdiğim ve şu sora tekrar başlamayı düşündüğüm bir dizi.
Türü fantastik.
Konusu ise masalların günümüze uyarlanması diyebilirim.

Bunun dışında bir sezon süren Çıplak Gerçek dizisini izlemediyseniz tavsiye ederim.
Çok hoşuma gitmişti.
Polisiye o da, Türk dizisi.

Konuları ile birlikte denmiş görmemişim.
Merlin :
Belki biraz çocukca gelebilir, ben izlerken çok eğlenmiştim.
türü fantastik.
Merlin adında doğal güçleri olan bir çocuğun sihrin ve büyünün yasak oldugu bir Krallığa gitmesiyle macera başlar. Merlin'in bir görevi vardır hem krallığı hem de Kral'ın oğlunu korumak..

Arrow :
Bir playboyun gemi kazası sonucu babasını ve sevgilisini kaybetmesiyle başlar hikaye.
Playboy Oliver adada bir süre mahsur kalır. Bir süre sonra kurtulup şehrine geldikten sonra şehrini kötü insanlardan arındırmaya çalışır. Gündüzleri klüb işletir geceleri ise yanlış kişileri avlar. bir bakıma artık o Robin Hood'dur.

Benim en sevdigim dizilerden biri Supernatural su an 11. Sezonda
Konu doga ustu olaylar ve 2 kardesin hikayesi

Bir de Fringe var. Fringe yonetmenlerinden biri Lostun yapimcilarindan
Paralel evrenler , tecnóloji vs. Harika bir dizi

Merlin, Arrow, Pretty Little Liars, Once Upon a Time, Supernatural ve Fringe'i izledim teşekkürler:KK52:
Cold Case'i merak ettim hemen bakayım:rolleyes:

Game of thrones-süperrr
Taht oyunlarını anlatıyor
Prison break-süperrrr
Hapisten kaçış hikayesi.çok sürekleyici

Game of thrones-süperrr
Taht oyunlarını anlatıyor
Prison break-süperrrr
Hapisten kaçış hikayesi.çok sürekleyici
prison break listemde, yakinda basliyacaaammm
kardesim hastasiydi
ayrica Breaking Bad izlemem gerektigini soyler durur.
onuda aldim listeye ;)

How I met your mother
Ted Mosby, cocuklarina anneleriyle nasil tanistiginin hikayesini anlatiyor. Hem romantik, hem komik, 9 sezon.

The big bang theory
Cok basarili zeki ama sosyal becerileri biraz zayif kalmis bilim adamlarinin gunluk hayatini anlatiyor.

İki dizi de arkadas grubu uzerinden ilerliyor. İkisine de bayiliyorum.

'Mom' var, karakterin annesiyle ve kendi cocuklariyla iliskisini hikayesini anlatiyor.

ben de fantastik dizi tavsiyesi istiyorummmmmm tabi hepsini izledim galiba ama belki 1 tane izlemediğim çıkar:KK48:
izleyip beğendiğim fantastik diziler:
teen wolf
supernaturel
once upon a time
the flash
the originals
outlander
heroes
constantine
true blood
grimm
merlin
lost girl
ghost whisperer
legend of the seeker
being human
witches of east end

smallville
polisiye: rizzoli&ısles

gizem : sherlock holmes
lie to me
dexter(muhteşemmmmmmmmm)
the blacklist

ben de fantastik dizi tavsiyesi istiyorummmmmm tabi hepsini izledim galiba ama belki 1 tane izlemediğim çıkar:KK48:
izleyip beğendiğim fantastik diziler:
teen wolf
supernaturel
once upon a time
the flash
the originals
outlander
heroes
constantine
true blood
grimm
merlin
lost girl
ghost whisperer
legend of the seeker
being human
witches of east end

smallville
polisiye: rizzoli&ısles

gizem : sherlock holmes
lie to me
dexter(muhteşemmmmmmmmm)
the blacklist

heroes reborn başladı, şimdi izliyorum ben de:KK68:

Person of interest- ilk sezon biraz duragan geciyor, her bolumde farkli bir konu isleniyor o yuzden pek sarmiyor ama biraz sabredip ikinci sezon ortasina geldiginizde, arka planda asil konu islemeye basliyor. Mukemmeeeeell:)
Konusunu kopyaliyorum:
En iyi suç henüz işlenmeyendir. Lost’un yaratıcısı J.J. Abrams ve The Dark Knight'ın senaristi Jonathan Nolan'dan yepyeni bir gizem öyküsü.

Kameralar her yerde! İzliyorlar, dinliyorlar, kaydediyorlar... Sizin hakkınızda her şeyi biliyorlar! Peki siz onlar hakkında ne biliyorsunuz? Gizemli bir işadamı olan Mr. Finch, ileride işlenecek suçları önceden önlemeyi hedefleyen bir bilgisayar programı geliştirir. İlginç bir karaktere sahip bu milyoner işadamı elindeki programı hayata geçirebilmek için resmi kayıtlarda ölü olarak geçen Reese adlı eski bir CIA ajanıyla anlaşır. Kendi kaynakları ve teknolojisiyle, Reese'in yetenekleri ve sezgilerini birleştiren Mr. Finch'in amacı; gelecekte işlenecek olan suçları henüz suçlular eyleme geçmeden önlemektir.

Castle- Biraz polisiye, biraz gizem, biraz da basroller arasindaki iliskiden dolayi komedi. Yine arka plandaki konu islemeye baslayinca dadindan yinmez oluyor.konusunu kisaca kopyaliyorum yine:

Nick Castle (Nathan Fillion) tanınmış ve çok ünlü bir Roman yazarıdır,kendine göre üslubu ve yaşam tarzı olan Nick özellikle romanlarındaki değişik ve tahmin edilemez cinayetleri yazması ile tanınmaktadır.

NYPD de görev yapan Dedektif Kate Beckett (Stana Katic) son zamanlarda meydana gelen seri cinayetler'de Nick'in romanlarından alıntı yapıldığını fark eder, Nick'ten cinayetler ile ilgili yardım ister.
Breaking Bad- bircok listede tum zamanlarin en iyi dizisi olarak gecer, ama yine ilk sezon karakterlerin tanitimina ayrildigi icin biraz sabretmek gerekiyor:) Siradan bir kimya ogretmenin kanser oldugunu ve olecegini ogrenmesi uzerine, esine ve cocuklarina bir gelecek birakabilmek icin meth uretimi isine girmesini ancak eline belli bir guc gectikten sonra da karakterinin ve esine, cevresine karsi nasil degistigini goruyorsunuz.
Bir Zamanlar Bir Kimya Öğretmeni Zincirleme Bir Tepki Başlattı!

Sıradan bir kimya öğretmeni olan Walter White'ın öleceğini öğrenince uyuşturucu üreticiliğine kadar uzanan özgürleşme deneyimi, çarpıcı bir kara mizaha dönüşüyor.

Doktor, hasta olduğunuzu ve yaşamak için iki seneniz kaldığını söyledi... Ne yapardınız? Dünyayı gezmek, sevdiklerinizle vakit geçirmek, asla cesaret edemediğiniz bir şeyi denemek... Tüm bunlar sizin için bir seçenek olabilir. Ancak Walter White için durum biraz farklı. The X-Files'ın yapımcısı Vince Gillian'ın imzasını taşıyan Breaking Bad, ölümle yüzleşen sıradan bir adamın sıradışı hikayesini anlatıyor.

Walter, eşi ve engelli oğlu Jr. ile New Mexico'da tüm hayatını kurallara göre yaşayan kendi halinde bir kimya öğretmeniyken, ölümcül safhada akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Yaşamak için iki senesi kalmıştır. Bu haberle sarsılan White, hayatının denklemini değiştirir. Tüm günlük endişelerden ve toplumun dayattığı sınırlamalardan sıyrılarak yeni bir adama dönüşür... Kimya bilgilerini farklı bir neden için, uyuşturucu üretip satmak için kullanan bir adam. Amacı ölümünden sonra ailesinin geçinebilmesini sağlayacak parayı kazanmaktır. Ancak işler kontrolden çıkar.

Basit bir aile babasının uyuşturucu çetesinin elebaşına dönüşmesinin komik ama aynı zamanda duygu yüklü hikayesini kaçırmayın. Hele Malcolm in the Middle'ın babası Bryan Cranston, Emmy'ye aday gösterilen ve "Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanan Walter rolünde hayatının performansını sunarken.

Vikings
Vikings dizisi; Fransa ve Britanya’ya kadar uzanan saldırılarla tarihte kendisinden oldukça söz ettirmiş cesur savaşçı Ragnar Lothbrok ve oğlu Bjørn‘un yaşadıklarını anlatırken, Vikinglerin çok az işlenmiş kültürünü de bize yansıtarak gerçeğe dayalı bir izlenim sunuyor. Ragnor’un basit bir çiftçiyken ne kadar ileriyi görebileceğine tanık oluyor ve onun kardeşi kadar sevdiği arkadaşı Rollo‘yla beraber denizlerle olan imtihanını seyrediyoruz. Gözlerini denizden, saçlarını güneşten ve cesaretlerini Odin’den alan korkusuz ve acımasız ırkın maceraları ve yaşamları kesinlikle ilgi çekmeyi başarıyor

1_ game of thrones
2_ how i met your mother
3_ fringe
4_ dexter
5_
prison break
6_ breaking bad
7_ the walking dead
8_ da vinci's demons
10_true detective
11_vikings
12_sherlock holmes

En begendiklerim bunlar hii bir de the walking dead in öncesi diye bi dizi var oda hic fena diil 2.sezonunu bekliyorum sabirsizlikla

Ameriakan dizisi önermişler ben de Kore dizisi önereyim.

Faith
Saraydaki Mücevher

2 broke girls ; 5. sezona basladı. Babası iflas eden kızımız, artık zenginlikten uzak sefil bir hayata adımını atar. Bir cafede garsonluk yapmaktadır artık. Diger kızımızla tanısır. Aynı evi ve aynı is yerini paylasmaktadırlar . Bir cupcake dükkanı acmaya karar verirler. Komedi, ara ara romantik.

Back
X