Dizi Tavsiyeleri

Black Mirror çok övülmüştü. İlk bölümünü izledim, ilginç bir dizi. Belki verdiği mesaj güzel ama dizi denilince eğlendirmesini bekliyorum sanırım.
 
Black Mirror çok övülmüştü. İlk bölümünü izledim, ilginç bir dizi. Belki verdiği mesaj güzel ama dizi denilince eğlendirmesini bekliyorum sanırım.
ben de duydum sanırım her bölümünde konular farklı.
izlemek istiyorum en kısa zamanda :)
 
Lost izlemediyseniz mutlaka izleyin ( gerçi ben sonunu beğenmedim ama yine de kesinlikle ama kesinlikle izlenmeli ki soluksuz izliyiceksiniz )
The walking dead
Damage
 
Black Mirror çok övülmüştü. İlk bölümünü izledim, ilginç bir dizi. Belki verdiği mesaj güzel ama dizi denilince eğlendirmesini bekliyorum sanırım.
Ilk bolumu digerlerine karsilastirinca sonuk kaliyor. Ben de ressurection'a basladim zamanim yettikce izlemeye calisiyorum
 
Prison Break en sevdiğim efsane dizilerimdendir :)

Şu anda farklı ülke dizilerine yöneldim Asya dizileri özellikle GÜNEY KORE dizileri.
Kesinlikle duyguları ve oyunculukları derinden hissettiren senaryoların olduğu yapımları var.
Hayatımda yaptığım en büyük iyilik kore dizilerine başlamak oldu.

I'm sorry I love you : Harika ötesi bir dram filmi izlerken ruhunda hissedeceğin acılar bırakıyor.Ost'larını bile dinlediğimde şu anda içimde bir şeyler oluyor.Annesiz büyümenin nasıl travmalara sebep olduğunu insan hayatında ki ailenin önemini ve bir çok hissi barındırıyor..

The Masters Sun : Bu dizide bir kaza sonucu genç kız hayaletleri görmeye başlıyor ve hayaletler ondan türlü isteklerde bulunuyor bu istekler onların ölümünde ki sır perdelerini ve son isteklerini de kaplıyor ve kızımız bir gün aşık oluyor tüm hayatı değişiyor..Kesinlikle gülmek için ve heyecanlanmak için başka bir seçenek düşünemiyorum.

Kore yapımları denildiğin de en çok akla gelenler kendi tarihlerini anlattıkları diziler.Ben bu dizilerle başladım dönem dizilerinde kesinlikle açık ara en harika kadroya ve donanıma sahipler.

Empress Ki: Mükemmel bir kore dizisi gerçek hayattan esinlenmiş saraya cariye olarak gelen bir kadının yaşadığı zorlukları aşkını hayatını umudunu herşeyini derinden işliyor ve Ki cariyelikten Kraliçeliğe yükselen ilk kadın oluyor.

Muhteşem Kraliçe: Benim ilk göz ağrımdır.TRT de izlerdim ve okul çıkışı yetişebilmek için yıllar önce koşarak tabanlarımı aşındırırdım.Bu dizi bir kadının mücadelesini mükemmel işlemiş ve gerçek hayatta olan ve o dönem de tarihte ki kral olmadan hükümdar olan ilk kadın yöneticidir.Seon Deok 14 yıl hüküm sürmüş ve genç yaşta vefat etmiştir.İlk yıldız gözlem evini açmış.Halka müthiş değerler bırakmıştır.

Kore dizilerine karşı ön yargılı iseniz kesinlikle bunlarla başlayıp o ön yargıları tepe taklak edin :)
 
BUlamıyorum, şöyle bir Lost, Prison Break, HIMYM gibi uzun soluklu ve merakla bekleyeceğim bir dizi:(
Hala arayıştayım
 
Back
X