- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398

"Being Erica" İzleyin seversiniz.
Türü: Komedi, Dram, Fantastik
Özet: Yalnız ve depresif bir halde olan Erica terapist Dr. Tom ile ilk tanıştığında bir meydan okumayla karşılaştı; eğer problemlerini çözmek istiyorsa yardım edebilirdi ancak tek bir şartla: Bir daha asla geri dönüş yok. Erica kendini bir anda kendi geçmişine dönmüş olarak bulur, üstelik yanlış giden herşeyi düzeltme fırsatıyla birlikte. Uzun bir süre Erica’nın hayatı boyut değiştirir – yeni bir iş, yeni bir erkek arkadaş. Ancak daha sonra bir anda herşeyi kaybeder...
Yeni sezonda ise Erica’nın problemleriyle başa çıkabilmesi için Dr. Tom tedaviyi bir adım daha ileri götürüyor: grup terapisi. Erica kendine olduğu kadar başkalarına da yardım etmeyi öğrenmeli. Her bölümde zamanda yolculuk yapmaya devam ederken aslında her zaman kendi geçmişine dönmeyecek...
Bir siteden:
Bu güzel dizi "Erica" isimli ana karakter etrafında dönmektedir.Erica'ya geçmişindeki olaylara yepyeni bakış açıları getirirken, bizimde bu deneyimlerden kendimize pay çıkartarak faydalanmamızı sağlıyor. İzlerken öğreniyoruz yani

dizimag isimli sitede türkçe altyazılı bölümleri mevcut ama şu sıralar bir sorun var sanırım birçok bölüme ulaşılamıyor. Ancak ingilizce bilenler için birçok sitede mevcut sevgili dizimiz

Alıntı