Dizi Tavsiyeleri

Koalina , fyzanur

"Being Erica" İzleyin seversiniz.

Türü: Komedi, Dram, Fantastik

Özet: Yalnız ve depresif bir halde olan Erica terapist Dr. Tom ile ilk tanıştığında bir meydan okumayla karşılaştı; eğer problemlerini çözmek istiyorsa yardım edebilirdi ancak tek bir şartla: Bir daha asla geri dönüş yok. Erica kendini bir anda kendi geçmişine dönmüş olarak bulur, üstelik yanlış giden herşeyi düzeltme fırsatıyla birlikte. Uzun bir süre Erica’nın hayatı boyut değiştirir – yeni bir iş, yeni bir erkek arkadaş. Ancak daha sonra bir anda herşeyi kaybeder...

Yeni sezonda ise Erica’nın problemleriyle başa çıkabilmesi için Dr. Tom tedaviyi bir adım daha ileri götürüyor: grup terapisi. Erica kendine olduğu kadar başkalarına da yardım etmeyi öğrenmeli. Her bölümde zamanda yolculuk yapmaya devam ederken aslında her zaman kendi geçmişine dönmeyecek...

Bir siteden:
Bu güzel dizi "Erica" isimli ana karakter etrafında dönmektedir.Erica'ya geçmişindeki olaylara yepyeni bakış açıları getirirken, bizimde bu deneyimlerden kendimize pay çıkartarak faydalanmamızı sağlıyor. İzlerken öğreniyoruz yani
ve hayatımıza güzel bir bonus geliyor
- EMPATİ -.Sıradan bir TV serisi gibi gözükmesi sizi aldatmasın
harika bir kişisel gelişim dizisidir. Özellikle de spritüel açıdan
Başlangıç müziği de şahanedir.Zaten bütün diziyi en güzel şekilde anlatıyor. Özellikle "Hayata uyum sağlamakta zorlanıyorum." ve benzeri cümleleri kuruyorsanız şu sıralar, gerçekten ilacınız olabilir

dizimag isimli sitede türkçe altyazılı bölümleri mevcut ama şu sıralar bir sorun var sanırım birçok bölüme ulaşılamıyor. Ancak ingilizce bilenler için birçok sitede mevcut sevgili dizimiz

Alıntı

the wampire diaries (vampir günlükleri)
vampir dizisi bildiğin ya... konu ne olabilir ki başka.

favori dizim kesinlikle prison break tır çok iyi dizi izlemenizi tavisye ederim
2. how i met your mother (bitince çok üzülmüştüm)
3. the vampire diaries
4. game of thrones

kesinlikle poyraz karayel 10numara 5 yıldız diğer dizilere göre tanımlarsak Türkiyeye fazla bir dizi.
yabancı dizi olarakta tavsiyelerim: tabiki başta
Walkıng dead
Lost
Supernatural
prison break
once upon a time
under the dome
once upon a time in wonderland
witches of east end
the originals
the wampire daires
... vs. yazarken farkettimde vampirli cadılı saçma fantastık şeyleri seviyorum

Yunus Emre dizisinin kıssalarını izliyorum beser onar dk ara ara Cok begendim.

Bi de olmazsa olmazım walking dead. Gülmeye ihtiyacım varsa biriktirip ara ara izledigim two broke girls var.

Vampire diaries izliyor musunuz? Moonlight var ama bir sezon maalesef The strain diye bir dizi var ona başlayacağım yorumlar güzel

Bende izleyipte bitirdiğim, ve hala devam ettiklerimi yazıyım :))

*Haven
*How I Met Your Mother
*Jessica Jones
*Forever
*Prison Break
*Heroes Reborn malesef biten diziler

*The Walking Dead
*Fear The Walking Dead
*The Flash
*Arrow
*Supergirl
*Agents Of SHİELD
*11.22.63
*Legends Of Tomorrow
*Gotham
*Daredevil
*Agent Carter işte devam ettiklerim :)

Ne kadar çok varrrr inanmıyorum tek tek bakıcam hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…