• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizideki oyuncuya aşık olmak normal mı ??

Ejemmmm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
32
0
16
Ankara
Yabancı bir dizi izliyodum hiç olmayan bişey oldu. normalde yakışıklı aktörleri beğenirim ama yakışıklı der geçerim. böle hiç hissetmedim. onu izledikçe içimin sıkıldığını hissediyorum. hayatımda kimse yok, öle biri gibi olsun istediğim için mi bu haldeyim yoksa ? Gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum aklıma o geldikçe ve hiç keyfim yok resmen aşk acısı çekiyorumm :) yatıyorum kalkıyorum aklımda, diziyi izlememeye karar verdim ama izlemeden de duramıyorum... Sanırım psikolojim bozuk, kendimi çok yalnız hissediyorum. aklıma geldikçe ağlamak geliyo bu nasıl bir duygudur Allahımm :) Sizede böle oldumu hiç kızlar yardım edinn lütfen ??

Yaşın kaç bilmiyorum ama normaldir:))Bende sık sık aşık olduğumu sanıyordum halada öyle izlerken:)Hayatında kimse olmadığı, ordaki karakter gibi biri olmasını istediğin içindir gerçek hayatta görsen belkide nefret bile edebileceğin kişiler dizilerde kahramanlarımız oluveriyor:)

Diziyi merak ettiim :52:

Bi ara banada olmuştu lisedeydim ama :) dizideki bi yakışıklıya vurulmuştum :D posterlerini falan asıyodum odama ama sonra noldu geçtii :) dizisinide ne zaman rastlasam izlerdim

Orta okuldayken Ercan Saatçiye aşık olmuştum :27::27: :60: :60:

Sana gelince duygusal bir boşluktaysan ve aradığını bulamamışsan henüz ve oradaki karakter istediğin gibiyse aklına gelmesi normal.Çok takılma bence geçici bir durumdur

ahhhh şimdi bişiler yazmak isterdim ama kendime gülmekten toparlıyamıyorum:)))):52:

Ayy kendi yasadiklarim geldi aklima.. Ben de universiteye hazirlandigim yil hatirla sevgiliyi severek izlerdim Cansel Elcin'e asik olmustum. Hos hala da hastasiyim ama. :))) Bir de o dizide Beren Saat simdiki kadar meshur degildi ve acikcasi bu kadar guzel de degildi. Cocuk gibiydi. Bana da hep sen o kiza benziyorsun derlerdi. (Alakam yok halbuki. Saclarimizin kivircikligi, belki o dizideki tarzi falan andiriyordur sadece. ) Ona bile nasil mutlu olurdum gercekten benzedigime inanirdim. Kaldi ki hadi diyelim tipatip aynisiyim, cok benziyorum. Sanki Cansel Elcin dizideki rol arkadasima cok benziyorsun diye gelip bana asik olacak. :D boyle bir ruh hali icindeydim iste. :D Benimkiyle kiyaslayinca seninki gayet saglikli bir ruh hali bence.
Ha tabi bir de Kenan Imirzalioglu askimdan bahsetmeliyim. Hayranligi falan asmis vaziyette ona hislerim. Lisedeyken sirf o oynuyor diye Aci hayat denen sacmaligi izlerdim agzim acik sekilde. Bide o dizide hep aglardi. Niye agliyosun halbuki cok yakisiklisin derdin nedir yani. O agladikca benim de gozlerim dolardi falan.

Ayyy yalniz ben de konuya yorum yapicam diye kendi ameleliklerimi doktum iyice ortaya. Okuyanlar ne salak kiz diyecek. :D

aklıma geldi hahaha çok güldüm :60:
bende memoliye aşıktım :) o zamanlar sorsalar asla ömür boyu geçmez onun hayranlığı derdim hep...:)
okadar komikki şimdi katıla katıla gülüyorum...
oysa çok iticiymiş memoli, şimdi tv de gördükçe amma da saftirikmişim diyorum kendime :60:

Gayet normal, sen diziyi bırak ben kitaptaki karaktere aşık olmuştum.
Hatta iki hafta kendime gelememiştim, sevgilim de var bu arada o da sinir olmuştu.
Yaşım da 27 yani ergen de değilim ama oluyor işte.
Biz kadınlar duygusal canlılarız:9:

Gayet normal, sen diziyi bırak ben kitaptaki karaktere aşık olmuştum.
Hatta iki hafta kendime gelememiştim, sevgilim de var bu arada o da sinir olmuştu.
Yaşım da 27 yani ergen de değilim ama oluyor işte.
Biz kadınlar duygusal canlılarız:9:

çok tatlısınız kızlar
bende lisedeyken kenan doğuluya aşıktım herkeste bilirdi dillere destan bir aşk yaşıyordum:27::52: okulda başka fanatikleri vardı kızlara gıcık oluyordum :37:
ailemde biliyordu bir gece magazin programında bir mankenle çıktığı haberi varmış annemde dinliyormuş ben odaya girince annem kanalı değiştirdi sanki adam benim nikahlı eşimde beni aldatmış gibi kadıncağızın rengi atmıştı :9: bende anne ne oldu deyince yazık kadın kemküm olanı anlattı bana
aman bende bir üzüldüm :52::52::52::52: üniversiteye gidince adamın adını hatırlamadım
şimdide ara ara millete anlatırım gülmekten kırılırız
bu arada ben nasıl aşık olmuşum ya müziği tarzı bana göre değil

Ohooo ben öyle kaç yakışıklıya aşık olmuşumdur diziden:1:
Normaldir normal:34:

ben çizgi film kahramanına bile aşık oldum sen ne diyosun :ssz:

normal cnm bence......bende emre belözogluna asık olmuştum.....gazetelerden fotolarını topluyordum onunla yatıp onunla kalkıyordum...ona ulaşmak ıcın neler yapacağımı planlıyordum....acaba benı görse begenır mı dıyordum......diyordum da dıyordum......ama sonra gectı:D:D

şimdi nefret edıyorum:D

Son düzenleme:
Back
X