dizilerde evliler neden hiç mutlu olmaz

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
geçenlerde bu durum dikkatimi çekti.dizilerde ve filmlerde çiftler flört aşamasında son derece mutlular ,mutluluktan uçuyorlar adeta.sürekli eğenceli bir şeyler yapıp hayattan keyif alıyor.
ama evlilik hayatı işlenirken hep çifler kavga eder,mutsuzdur,birbirlerini aldatır,iyi geçen tek bir dakikaları bile yoktur.
bu kadarı da abartı ya hem flört hem evlilik abartılıp yanlış gösteriliyor.sevgililer hiç mi kavga etmez yani,hiç mi birbirini kırmaz,üzmez,hep mi hayat onlara güzeldir.
film ve dizilerdeki evliliklerde çiftler hiç tutkuyla sevişmez mesela,öpüşmez,keyifli bir yemek yemez,ele ele dolaşmaz,sarılmaz,bir yere gidip eğlenmez ya da çılgılık yapmaz.

halbuki evliliğin çok güzel yanları var, flörte falan on basar.bu biraz da zihinlerimize işleniyor.evlilik=mutsuzluk,kavga
flört=zevk,aşk,mutluluk gibi.sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.

geçenlerde bu durum dikkatimi çekti.dizilerde ve filmlerde çiftler flört aşamasında son derece mutlular ,mutluluktan uçuyorlar adeta.sürekli eğenceli bir şeyler yapıp hayattan keyif alıyor.
ama evlilik hayatı işlenirken hep çifler kavga eder,mutsuzdur,birbirlerini aldatır,iyi geçen tek bir dakikaları bile yoktur.
bu kadarı da abartı ya hem flört hem evlilik abartılıp yanlış gösteriliyor.sevgililer hiç mi kavga etmez yani,hiç mi birbirini kırmaz,üzmez,hep mi hayat onlara güzeldir.
film ve dizilerdeki evliliklerde çiftler hiç tutkuyla sevişmez mesela,öpüşmez,keyifli bir yemek yemez,ele ele dolaşmaz,sarılmaz,bir yere gidip eğlenmez ya da çılgılık yapmaz.

halbuki evliliğin çok güzel yanları var, flörte falan on basar.bu biraz da zihinlerimize işleniyor.evlilik=mutsuzluk,kavga
flört=zevk,aşk,mutluluk gibi.sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.

katılıyorum canım aynen zihinlerımzıe işlenıyor sanırırm

ayrıca evlılık ile flört arasında ne fark var bi imzadan başka cinsellik konusuna değinmiyorum bile onu yok say

ki o olunca hersey daha guzel oluyo :) sevgili ikende ki rahatlık evlılıkte neden bulunamıyo bi imzamı

geriyo milleti anlamıyorum çok saçma elbette bazı sorumluluları var ama halledımlmıycek gibi değil ki

ayrıca şu zamanda kendım için değil ama

aynı evi sevgiliyken paylaşan gecınen ınsanalr var hersey guzel evlenınce bozuluyor düzen e aynı sorumluluk

aynı hersey bilinçaltı meselesi bence de :)

bence de bilinç altımıza işliyorlar bunu resmen.biz evlenince barlara çok gitmişizdir mesela.eğlenip dağıttığımız çok olmuştur.etraftakiler bizi sevgili sanıyorlardı çoğu zaman.ya ne sevgilisi kocam o benim.3 günlük değil ömrümü verdiğim adamla tabi eğlenip mutlu olacağım.aa ama bunlar nasıl evli böyle illa mutsuz olmalıyız ya.

süpersin elektrayaaaa :)))
cidden bende böyle düşünüyorum.daha yaşamadan attırıyolar böyle bilinçaltına sonra toplum neden yozlaştı
yozlaşır tabi..
ilkokul 2ye giden kızlar ilk öpüşecekleri erkeklerin hayalini kuruyolar* birbirine anlatıyolar,neden?
Televizyon annecikleri onlara onu öğretti de ondan

*olay abartı değil,bizzat yaşayan arkadaşı anlatmıştı...

Ben o dizileri izlemiyorum,bu aktörlerin evlenip hemen boşanmaları normal çünkü 15 dakikada ağlamak,öpüşmek,aldatmak zorundalar duygusal karmaşalar yaşıyorlar,evlenince sahte aşkları canlandıra,canlandıra,gerçek evliliğe tahamülleri kalmıyor

Back
X