• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizilerdeki aşk gerçek hayatta var mı?

Kızlar kafama takıldı size de sorayım dedim.

Televizyonda dizilerde falan izliyoruz ya kız oğlana oğlan kıza deliler gibi aşık falan. Siz öyle misiniz? Yani gerçekten öyle bir aşk var mı? Yanımda 2 3 erkek arkadaş vardı onlara sordum amaaan o film dediler. Gerçektende gerçek hayatta böyle bir aşk yaşayan var mı? Yaşanır mı? Yada araya maddiyat kaynana eğitim şu bu mu girer?

bence varr... ama ole asklar hep bıtmeye mecburdur. o yuzden kımse ozenmesın.. cok acı verıyor...
 
ben inanıyorum ve gerçekten malAllah öyle bi aşk yaşıyorum kızlar,Allah herkese nasip etsin. hatta herkes bize mailler atıyor siz nasl birbirnize böyle aşıksınız diye okuldaki hocalar görevliler filan çeviriyor siz daha evlenmediniz mi diye hatta arkadaşlarım beni arıyor müge nasıl çocuğu böyle aşık ettin diyorlar:)tabi bizde bisürü problem yaşadık hastanelere kaldırıldık ayrı tatillere çıkmayalım diye erkek arkadaşım fazla kıskanç herkes soruyor nasıl dayanıyorsun diye ama sevince herşeyin üstesinden geliyorsunuz herşeyden önce yaşadığınız aşk yaşadığınız herşeye değiyor,daha yeni üyeyim biraz zaman geçsin iyice kavrayım siteyi fotolrmızı filan paylaşırım şuan daha ne nasıl oluyor bilmiyorum :)
 
Konuyu hortlatıyorum,hortlatıyorum,hortlattttııııııııııııııııım :78::78:
Bence yok:6:
Çünküüü erkeklerde bu odunluk,kadınlarda bu fedakarlık olduğu müddetçe olmazzz :51:
 
Back
X