S salyangozumsu Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 37 24 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi salyangozumsu #1 Merhaba arkadaşlar, sevdiğim dizilerdeki kıyafetleri çok merak ediyorum. Bu ürünler nerde satılır, hangi mağazadadır nasıl bulabilirim? İnternetten arıyorum çok merak edince ama zor buluyorum. Sizin bildiğiniz daha iyi bir yöntem var mı?
Merhaba arkadaşlar, sevdiğim dizilerdeki kıyafetleri çok merak ediyorum. Bu ürünler nerde satılır, hangi mağazadadır nasıl bulabilirim? İnternetten arıyorum çok merak edince ama zor buluyorum. Sizin bildiğiniz daha iyi bir yöntem var mı?
Astoria for whom the bell tolls... time marches on. Kayıtlı Üye Katılım 15 Kasım 2016 Mesajlar 17.138 Emoji Skoru 52.853 Puanlar 598 Yaş 34 26 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi salyangozumsu #2 Reklama girmiyordur umarım ama Instagram'da dizisponsorlari diye bir sayfa var orada kıyafetler ve nereden alındıkları falan yayınlanıyor.
Reklama girmiyordur umarım ama Instagram'da dizisponsorlari diye bir sayfa var orada kıyafetler ve nereden alındıkları falan yayınlanıyor.