- 20 Temmuz 2025
- 9
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi prensinanasi
-
Harikasınız güldürdünüz beni bir kaç kez öyle girişimlerim oldu sonra oturdum düşündüm. Yani neden şiddete meyilliyim. Bunu erkek yapsa ne kadar kınarız diye düşündüm.Valla kanka gelmiyorsa gelmiyor durumu duzeltmeye cehennem olsun. Saglam bir cinnet bence durumu cozer yettin artik de, tencere tava ne varsa kafasina gecir cenesini kismayi ogrensin.
Psikologlar çok pahalı oldu ya bursum da iki aya bitiyor...Boşanmayacaksanız bunları yutmanın çaresini psikologda bulacaksınız adam değişme çünkü.
Yani bir iki sene içinde bakalım ne kadar düzelirse olmadı ben de düşüneceğim ne yapalım. Yani söylenmeye devam mıŞimdi kocanız bir şey diyecem de demek istemiyorum kendimi zor tutuyorum gıcık oldum. Düzelmez siz de yanında iyice ruh sağlığınızı bozarsınız gibiyine de dişli olun
Bu dediğinizi o kadar çok düşünüyorum ki. Bir de çok başarılı ve gelecek vadeden bir öğrenciyim. Yani kendime reva göremiyorum. Yoksa tabiki de ev işlerini ve evin temizliğini yapabiliyorum ama evde sanki 2 çocuğum var gibi. Bu arada kaynanam hayattan çok memnunmuş öyle dedi.(eşi kendi arkasındaki şeyi ondan ister) Heralde benim çok bunaldoğımı anladı ve şimdiki kızlar boşanmak için bahane arıyor dediEski kadınlar yaşadıkları hayattan memnunlar mı ki ? Köleliği kendinize layık görmeyin. Sizin hayattaki varlık sebebiniz anasının prensesi bir adama kölelik yapmak değil. Haklı ve dogrusunuz bence.
Ev işinde yükü tamamen size bırakmaya devam ederse , iş bölümü yapmasını söylemenize rağmen yapmıyorsa boşanmaktan başka çare yok. Siz terapiye devam edin. Kendi ruh sağlığınızı ihmal etmeyin. Evde 2-5 saat arası PC üzerinden çalışan ve sürekli oyun oynayan erkek de kendine adam ya da koca demesin.Merhabalar
evliyim ve 1 yaşında bebeğim var. Eşimi annesi bir prensesden bile daha prenses yetiştirmiş. Evden çalışıyor ona sorunlar danışılıyor mesai saatleri çok geniş ama gerçekten çoğu zaman toplasan 2 saat çalışıyor. yazın yoğun mesela 5 saat falan oluyor bu. Geri kalan tüm vakitlerde bilgisayarının başında yine. Öyle video oyun. ben de yüksek lisans yapıyorum.
eskiden Ev işlerini hiç yardım etmezdi onu bırakın çayı suyu kahvesi meyvesi tatlısı ve sodasını hep ben götürürdüm. Evlenmeden önce okumak ve gelişmek istediğimi ev işlerinde birlikteliğin önemli olduğunu çok dağınık bir insan olduğumu söyledim. Beni böyle kabul edeceğini söyledi. Öyle çıkmadı arkadaşlar. O romantik harika adam, bu tezgah neden boş değil, bu ev niye dağınık, yemek vaktinde olacak dedi. Her yemekte mutlaka kusur söyler mutlaka açıkçası yemekte de iyiyimdir. Ama geçen gün çılgın bir azarlamadan sonra 3 gündür söylemiyor yakında yine başlar. Çok sinirlenmeye ve deli gibi söylenmeye başladım. Psikoloğa gitmek istedim eş terapisi o gelmedi. Bir süre sonra bunların dolandırıcılık olduğunu ve paramı boşa harcadığımız söyledi defalarca. Bıraktım ben de.şimdi de çok sinirlisin git tedavi ol diyor. Halime çok üzülüyorum evliliğin başında çok kibar bir insandım. Şimdi söylendiğim anlar dizi olsa hepimiz nefret ederiz. Ne biçim kadın ya deriz. Bu arada defalarca konuştum artık en azından ben bebeğimizi uyuturken ya da ders çalışırken kendi kahvesini kendi yapıyor. Nadiren de olsa yediği yemeğin tabağını koyuyor. Tezgahın boş olmasına laf etmiyor. Bazen çamaşır işlerine dahil oluyor, 3 senede bu kadar yol katettim ama benliğimi kaybettim arkadaşlar. Şu sıralar son çare olarak boşanmayı düşünüyorum çünkü bebeğimle eşim iyi anlaşıyor. Hoş ben de kavga zamanları hariç anlaşıp gidiyorum. Eski zaman kadınları bunları yaşarken gıkını çıkarmıyormuş ya inanın hayret ediyorum. Bu söylenmelere nasıl bir çare bılabilrim ?
Siz calismaya baslasaniz durumunuz vahim olur cok bocalarsiniz.boyle erkekler eskide kaldi sanirdimPsikologlar çok pahalı oldu ya bursum da iki aya bitiyor...
İşler yapıldıkça diğer kişi bunların iş olduğunu zaman aldığını farketmiyor bile. Söylenenler genelde o işler yapılmadığında oluyor. İşleri bırakın göze batsın belki kendisi rahatsız olur ve iş bölümüne gider. Belki haftalık liste yapılır görev dağılımı için. Yemek konusunda ise madem beğenmiyor ve kendi de yardım etmiyor, bir süre yemek yapmayın. Kendi karnınız acıktığında atıştırmalık ya da size kadar yetecek şeyler yeyin. Bir süre sonra hala ders çıkarıp iş yapmıyor ya da yemeklerinize laf ediyorsa kapının önüne koyun derim benMerhabalar
evliyim ve 1 yaşında bebeğim var. Eşimi annesi bir prensesden bile daha prenses yetiştirmiş. Evden çalışıyor ona sorunlar danışılıyor mesai saatleri çok geniş ama gerçekten çoğu zaman toplasan 2 saat çalışıyor. yazın yoğun mesela 5 saat falan oluyor bu. Geri kalan tüm vakitlerde bilgisayarının başında yine. Öyle video oyun. ben de yüksek lisans yapıyorum.
eskiden Ev işlerini hiç yardım etmezdi onu bırakın çayı suyu kahvesi meyvesi tatlısı ve sodasını hep ben götürürdüm. Evlenmeden önce okumak ve gelişmek istediğimi ev işlerinde birlikteliğin önemli olduğunu çok dağınık bir insan olduğumu söyledim. Beni böyle kabul edeceğini söyledi. Öyle çıkmadı arkadaşlar. O romantik harika adam, bu tezgah neden boş değil, bu ev niye dağınık, yemek vaktinde olacak dedi. Her yemekte mutlaka kusur söyler mutlaka açıkçası yemekte de iyiyimdir. Ama geçen gün çılgın bir azarlamadan sonra 3 gündür söylemiyor yakında yine başlar. Çok sinirlenmeye ve deli gibi söylenmeye başladım. Psikoloğa gitmek istedim eş terapisi o gelmedi. Bir süre sonra bunların dolandırıcılık olduğunu ve paramı boşa harcadığımız söyledi defalarca. Bıraktım ben de.şimdi de çok sinirlisin git tedavi ol diyor. Halime çok üzülüyorum evliliğin başında çok kibar bir insandım. Şimdi söylendiğim anlar dizi olsa hepimiz nefret ederiz. Ne biçim kadın ya deriz. Bu arada defalarca konuştum artık en azından ben bebeğimizi uyuturken ya da ders çalışırken kendi kahvesini kendi yapıyor. Nadiren de olsa yediği yemeğin tabağını koyuyor. Tezgahın boş olmasına laf etmiyor. Bazen çamaşır işlerine dahil oluyor, 3 senede bu kadar yol katettim ama benliğimi kaybettim arkadaşlar. Şu sıralar son çare olarak boşanmayı düşünüyorum çünkü bebeğimle eşim iyi anlaşıyor. Hoş ben de kavga zamanları hariç anlaşıp gidiyorum. Eski zaman kadınları bunları yaşarken gıkını çıkarmıyormuş ya inanın hayret ediyorum. Bu söylenmelere nasıl bir çare bılabilrim ?
Kendinizi başkasının insafına bıraktıkça gelecek vadetseniz ne olur ki? O büyük ve önemli işlerden sonra gelip hala kocanıza yemek beğendirmeye çalışacaksınız. Söylenmesin diye her şeyi dört dörtlük yapmak için uğraşacaksınız. Bence kendinize reva görmüyor değilsiniz yoksa bu kadar hafife almazdınız bu mevzuları... Zaten baksanıza siz de bir prens anasıymışsınız... Öğrencilik bu hayatın neresinde? Yaş kaç?Bu dediğinizi o kadar çok düşünüyorum ki. Bir de çok başarılı ve gelecek vadeden bir öğrenciyim. Yani kendime reva göremiyorum. Yoksa tabiki de ev işlerini ve evin temizliğini yapabiliyorum ama evde sanki 2 çocuğum var gibi. Bu arada kaynanam hayattan çok memnunmuş öyle dedi.(eşi kendi arkasındaki şeyi ondan ister) Heralde benim çok bunaldoğımı anladı ve şimdiki kızlar boşanmak için bahane arıyor dediOna bile söylendim en son eşime bana yardım etmesini söyledi
He ya ne kadar doğru. Adım bile prens anası ya kendime inanmıyorum. Ama endişeniz olmasın oğlumu prenses yetiştirmeyeceğim İnşallah. Ama yine de sevgimden prens dedim. Öğrencilik her yerinde maalesef bazen ev işlerinden ödün veriyorum ama çoğu zaman bebeğim uyuyunca mutfağı toplayıp geceleri çalışıyorum. Ev misafir ağırlayacak kadar hiç toplu olmuyor. İnanır mısınız evlenmeden önce biri bana bunu anlatsa hayatta inanmazdım. Ama kaynamış suya atılan kurbağa misali bir baktım ki ölmüşüm. İşin bu kadar vahim olduğunu sonradan anladım. Çok manüpüle ediliyorum ve tabili biraz da sorumlusu benimKendinizi başkasının insafına bıraktıkça gelecek vadetseniz ne olur ki? O büyük ve önemli işlerden sonra gelip hala kocanıza yemek beğendirmeye çalışacaksınız. Söylenmesin diye her şeyi dört dörtlük yapmak için uğraşacaksınız. Bence kendinize reva görmüyor değilsiniz yoksa bu kadar hafife almazdınız bu mevzuları... Zaten baksanıza siz de bir prens anasıymışsınız... Öğrencilik bu hayatın neresinde? Yaş kaç?
Benimki ölmez ben yılda bir iki kez şehir dışına çıktığımda döndüğümde ev çok temiz olur tatlı yemek vs her şey elinden gelir. İnsan bazen acaba hiç beceremese daha mı iyi olurdu diye düşünüyorBöyle tipler karısı veya annesi olmasa açlıktan ölürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?