💫 Çikolata kisti, tüp ve rahim problemiyle başlayan yolculuğum – sonunda mucizeme kavuştum 🤍

Merhaba herkese bende Şişli Memorial hastanesinde şu an tedavi görüyorum dün yumurta toplama işlemim oldu bi sonraki işlem benim de çikolata kistinden kaynaklı sol tüp tıkanıklığı nedeniyle laporoskopi önerildi. Bu ameliyat biraz beni korkutuyor yaptıran arkadaşlar bana bilgi verirseniz çok sevinirim hangi dr da oldunuz nasıl geçti zor bi ameliyat mı vs. Merak ediyorum. Dün yumurta toplama işleminden sonra hafif kasık ağrısı dışında başka bi ağrım yoktu ama eve gelince göğüs kafesi ağrısı çok yaşıyorum benim gibi olan var mı?

Buarada benim de 6 sene önce Memorialda ilk denemeden tutan bi oğlum oldu çok şükür darısı isteyen herkesin başına inşallah bu merkezden memnun kaldık her anlamda ikinci denemede dondurulmuş embriyolarımz vardı ama ilk transfer edilen embriyo kadar ii değillerdi bunu söylemişlerdi ikinci transferim bu sefer tutmadı nasip değilmiş bakalım bu sürecimiz nasıl sonuçlanacak hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…