- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
Ewet 28 ile 30 çıkıyor .tedavi sonucu 26 indi 3 ayda sonra tekrar yükseldiBiz henüz tedaviyi tamamlamadik fakat tamamlayıp sonuç alanlar var Kaan Aydos'la. Dna hAsar testi yaptirdiniz mi sonuç nedir?
Sizin hasar ve sayıniz kac.kaan hoca nasıl bir tedavi uyguluyorBiz henüz tedaviyi tamamlamadik fakat tamamlayıp sonuç alanlar var Kaan Aydos'la. Dna hAsar testi yaptirdiniz mi sonuç nedir?
Bizim %33çıkmıştı kasım ayında. O süreçte düşükle sonuclanan bir gebeligim oldu. Biz de bir süre umursamadik. Maille ulastigimizda klomen ve emodeks kullanmamizi istedi. Ramazan gibi başladı eşim. 1 kutudan sonra hormin testi yaptırdık klomeni kesin emodekse devam dedi. 1.5 kutu bittiğinde yeniden yaptiralim dedik %32.6 ya düşmüş sadece. Belki de 3 ayda bir yenilendigi icindir bilemiyorum. Ayrica stres oksidatif testi de yüksek çıktı. Suan aranıp randevumuzun verilmesini bekliyorum. Bayramsonu aramıştım arayacağım dedi sekreteri.
Kendisine gidenlerden, Kaan aydos topiginden bildiklerim bu ilaclarin yanı sıra hafta en az 3 gun nohut, ısırgan otu tüketilmesi. Mangal kebap doner gibi ateşte pisen etlerden uzak durulmasi. Bol yesillik sebze tüketilmesi diye biliyorum
Aminn sagolasin. Translokasyon olduğunu kandaki genetik testle mi anladınız?İnsallah daha iyi düşer..Rabbim hepimize kolaylik versin..eşim de klomen ile emodex kullanmıştı ..ama fayda saglamadi bizde..blki traslokasyon olduğu için sprem değerleri de dna hasarı da düzeltmek zor
Ewet kanla kromozom genetik test ile anlasildiAminn sagolasin. Translokasyon olduğunu kandaki genetik testle mi anladınız?
Merhaba biz de kaan aydosla ağustos sonundan beri tedavideyiz ama hasar düşmek yerine arttı bunun cok nadir oldugunu söyledi bize. Acaba ek bir test mi yaptırdınız siz bu durumun düzelmemesiyle ilgili? Ya da şuan düzeldi mi?Ewet kanla kromozom genetik test ile anlasildi
Selam dna hasarını düşürebildiniz mi? Ya da düşmemesi nedeniyle ek bir test yaptırdınız mı? Bizde de düşmedi hasar aksine arttı tedavi görüyoruz kaan aydosta önce klomen kullandık olmadı. Sonra merional iğne kullandık o da düzeltmedi aksine daha cok bozduBizim %33çıkmıştı kasım ayında. O süreçte düşükle sonuclanan bir gebeligim oldu. Biz de bir süre umursamadik. Maille ulastigimizda klomen ve emodeks kullanmamizi istedi. Ramazan gibi başladı eşim. 1 kutudan sonra hormin testi yaptırdık klomeni kesin emodekse devam dedi. 1.5 kutu bittiğinde yeniden yaptiralim dedik %32.6 ya düşmüş sadece. Belki de 3 ayda bir yenilendigi icindir bilemiyorum. Ayrica stres oksidatif testi de yüksek çıktı. Suan aranıp randevumuzun verilmesini bekliyorum. Bayramsonu aramıştım arayacağım dedi sekreteri.
Kendisine gidenlerden, Kaan aydos topiginden bildiklerim bu ilaclarin yanı sıra hafta en az 3 gun nohut, ısırgan otu tüketilmesi. Mangal kebap doner gibi ateşte pisen etlerden uzak durulmasi. Bol yesillik sebze tüketilmesi diye biliyorum
Kasım ayında yaptırdığımız testte hasarın düştüğünü gördük çok şükür. 13e düşmüş fakat oksidatif stres yuksek çıktı ve sayımız, hareketliligimiz, morfolojimiz hepsi düştü. Bilmiyorum yeniliyor mu sperm kendini ama cevap gelmedi henüz hoca ne der bilmiyorumSelam dna hasarını düşürebildiniz mi? Ya da düşmemesi nedeniyle ek bir test yaptırdınız mı? Bizde de düşmedi hasar aksine arttı tedavi görüyoruz kaan aydosta önce klomen kullandık olmadı. Sonra merional iğne kullandık o da düzeltmedi aksine daha cok bozdu
Canm cvp geldimi kaan hocadan ilaç değişikliği yaptı mı?Merhaba biz de kaan aydosla ağustos sonundan beri tedavideyiz ama hasar düşmek yerine arttı bunun cok nadir oldugunu söyledi bize. Acaba ek bir test mi yaptırdınız siz bu durumun düzelmemesiyle ilgili? Ya da şuan düzeldi mi?
Biz maddi açıdan dolayi tedaviye baslamadik..zaten sonuç ta tüp bebek yapacagiz genetik promlemden dolayi...sadece kaan hoca ya tese ye girmesini soyledik..genetik testleri nj eşiniz yapti..birde strese tayini diye bir test var in da yaptırın ..Dna hasar düzelmezse onu yaptiriyorlarMerhaba biz de kaan aydosla ağustos sonundan beri tedavideyiz ama hasar düşmek yerine arttı bunun cok nadir oldugunu söyledi bize. Acaba ek bir test mi yaptırdınız siz bu durumun düzelmemesiyle ilgili? Ya da şuan düzeldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?