dna hasarı %15 çıkmış daha düşük olabilir ama çok kötü değilMerhaba arkadaşlar eşim dna hasar testi verdi sonuç bu çıktı? Henüz doktora gösteremedik anlayan varsa bilgi verebilir mi?
Dna hasarı olması gereken aralıkta. Bizim 27 çıkmıştı sınırdaydı tam. Ama doktorlar 11 ve altını istiyordu diye hatırlıyorum . Tedavisi kolaySınır sanırım değil mi? Sperm değerleri iyi gibi ama dna hasar oranından emin olamadım
Teşekkür ederim cnm içim rahatladı . 4. Tüp e başlayacağız birkaç ay sonra. İnşallah kendiliğinden olur diye dua ediyorumDna hasarı olması gereken aralıkta. Bizim 27 çıkmıştı sınırdaydı tam. Ama doktorlar 11 ve altını istiyordu diye hatırlıyorum . Tedavisi kolay
Bir kaç ayı bile bulmaz. Bizim 27 den 11 in de altına 5 haftada düşmüştü. İçiniz rahat olsun. Belki düşsün bile demezlerTeşekkür ederim cnm içim rahatladı . 4. Tüp e başlayacağız birkaç ay sonra. İnşallah kendiliğinden olur diye dua ediyorum
Hangi ilacı kullandınız ? Nasıl tedavi uygulandı cnm?Bir kaç ayı bile bulmaz. Bizim 27 den 11 in de altına 5 haftada düşmüştü. İçiniz rahat olsun. Belki düşsün bile demezler
Canım bunu Burdan yazmam uygun olmazHangi ilacı kullandınız ? Nasıl tedavi uygulandı cnm?
Özel de yazar mısın cnmCanım bunu Burdan yazmam uygun olmazbiri antibiyotikti diğeri çinkoydu ama bu kadarını yazabilirim
picsi ve piezzo ile döllendirme yapabilirsiniz dna hasarı olmayan spermleri seçiyorlarSınır sanırım değil mi? Sperm değerleri iyi gibi ama dna hasar oranından emin olamadım
Merhaba,Merhaba arkadaşlar eşim dna hasar testi verdi sonuç bu çıktı? Henüz doktora gösteremedik anlayan varsa bilgi verebilir mi? Bide sperm testi verdik o iyi gibi ama dna hasar oranından en değilim. Bu değerlerle moral gebelik olur mu acaba? Çok yorulduk 3. Tüp de başarısız oldu. Önce değerleri yükseltip tekrardan tedaviye başlayalım dedik. Bu kadar yükseldi. Doğal gebelik şansı nedir sizce?
Hayırlsıı olsun cnm benim. İyi çıkmış hayırlı ve sağlıklı evlatlar iın olsun inşallah. Ben de yaş faktörü de var sanırım o daha çok etkili embriyo kalitesini de cnm.Merhaba,
Bizim hasar oranımız %40lardaydı. Birkaç ay takviye kullanıp tedaviye başladık. PICSI yöntemiyle spermler seçildi.
17 tane yumurta toplandı ve 16 tanesi döllendi. Şu an 8 tane 5.gün embriyosu transfer olmayı bekliyor.
Bizde olumsuz bakıyorduk duruma fakat doktor aradığımız sadece 1 tane sağlıklı sperm sonuçta onuda buluruz demişti :) Sizde endişelenmeyin derim
Merhabalar, tedavinizi nerede oldunuz acaba?Merhaba,
Bizim hasar oranımız %40lardaydı. Birkaç ay takviye kullanıp tedaviye başladık. PICSI yöntemiyle spermler seçildi.
17 tane yumurta toplandı ve 16 tanesi döllendi. Şu an 8 tane 5.gün embriyosu transfer olmayı bekliyor.
Bizde olumsuz bakıyorduk duruma fakat doktor aradığımız sadece 1 tane sağlıklı sperm sonuçta onuda buluruz demişti :) Sizde endişelenmeyin derim
Aynı sorunlarla uğraşıyoruz, ben de yaş faktörü eşimde sperm DNA hasarı (%36), sayı ve morfoloji sorunu var. Bizler için laboratuvar çok önemli.Hayırlsıı olsun cnm benim. İyi çıkmış hayırlı ve sağlıklı evlatlar iın olsun inşallah. Ben de yaş faktörü de var sanırım o daha çok etkili embriyo kalitesini de cnm.
Aynen cnm benim elimizden geleni yaptık hala daha yapıyoruz rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah bu yolda emek veren tüm arkadaşların. Ne gibi bir tedavi uyguluyorsunuz cnmAynı sorunlarla uğraşıyoruz, ben de yaş faktörü eşimde sperm DNA hasarı (%36), sayı ve morfoloji sorunu var. Bizler için laboratuvar çok önemli.
Amin,Hayırlsıı olsun cnm benim. İyi çıkmış hayırlı ve sağlıklı evlatlar iın olsun inşallah. Ben de yaş faktörü de var sanırım o daha çok etkili embriyo kalitesini de cnm.
Hayırlsıı olsun cnm benim. İyi çıkmış hayırlı ve sağlıklı evlatlar iın olsun inşallah. Ben de yaş faktörü de var sanırım o daha çok etkili embriyo kalitesini de cnm.
Merhaba,Merhabalar, tedavinizi nerede oldunuz acaba?
Merhaba sonucunuz kaç günde çıktı acaba bizde yaptırmayı düşünüyoruz daMerhaba arkadaşlar eşim dna hasar testi verdi sonuç bu çıktı? Henüz doktora gösteremedik anlayan varsa bilgi verebilir mi? Bide sperm testi verdik o iyi gibi ama dna hasar oranından en değilim. Bu değerlerle moral gebelik olur mu acaba? Çok yorulduk 3. Tüp de başarısız oldu. Önce değerleri yükseltip tekrardan tedaviye başlayalım dedik. Bu kadar yükseldi. Doğal gebelik şansı nedir sizce?
Merhaba cnm 15. 76 çıkmış doktor a gçstermedik henüz ama genel olarak kötü değil dediler arkadaşlarMerhaba sonucunuz kaç günde çıktı acaba bizde yaptırmayı düşünüyoruz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?