• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DNA HASARI testi sonucu hakkında bilgisi olan var mı?🙏🙏

Amin,

Amin, hepimizin emekleri boşa gitmez umarım.

Bu 3.tedavim. İlk 2 tedavimde embriyolar 5. güne bile gitmedi. Eşimde hiç sperm çıkmazken buralara kadar ilerledik.

Size de umut olsun isterim.
Mucize gerçekten umarım biz de mucizeler bize de uğrar cnm bizde 4. Tedaviye başlayacağız umarım gerekmkalmaz

Gerçekten de öyle daha ilk denemem olmasına rağmen atlatabilmiş değilim
Öyle malesef cnm ben 3 kere denedim hepsi de sil baştan düşün. Nerdeyse güzel bir araba parası gitti. 4. Ye başlayacak halim de kalmadı param da psikolojim de. Kendiliğinden olsun diye dua ediyorumiz napalım

Öyle malesef cnm ben 3 kere denedim hepsi de sil baştan düşün. Nerdeyse güzel bir araba parası gitti. 4. Ye başlayacak halim de kalmadı param da psikolojim de. Kendiliğinden olsun diye dua ediyorumiz napalım
Çok haklısınız valla maddi olarak da çok zor gerçekten tutunamama sebebini bulmak desen ayrı bir dert her seferinde hayal kırıklığına uğramak da cabası ay amin inşallah doğal yoldan sağlıklı bir şekilde olsun 🙏🏻

Çok haklısınız valla maddi olarak da çok zor gerçekten tutunamama sebebini bulmak desen ayrı bir dert her seferinde hayal kırıklığına uğramak da cabası ay amin inşallah doğal yoldan sağlıklı bir şekilde olsun 🙏🏻
İnşallah cnm benim rabbim emeklerimizin karşılığını versin ne diyelim

Merhaba,

Bizim hasar oranımız %40lardaydı. Birkaç ay takviye kullanıp tedaviye başladık. PICSI yöntemiyle spermler seçildi.
17 tane yumurta toplandı ve 16 tanesi döllendi. Şu an 8 tane 5.gün embriyosu transfer olmayı bekliyor.
Bizde olumsuz bakıyorduk duruma fakat doktor aradığımız sadece 1 tane sağlıklı sperm sonuçta onuda buluruz demişti :) Sizde endişelenmeyin derim
Merhabalar bizimde sizinle aynı durumumuz fakat 5.günden sonra embriyonun rahimde ilerleyip ilerlememesi sperme baglı diyorlar bilginiz var mı

Merhabalar bizimde sizinle aynı durumumuz fakat 5.günden sonra embriyonun rahimde ilerleyip ilerlememesi sperme baglı diyorlar bilginiz var mı
Merhaba,

Rahime koyulduktan sonraki gelişimleriyle ilgili birşey diyene denk gelmedim.

Sadece ilk iki tedavimde dondurulmuş sperm kullanmıştık. 3. günde embriyonun gelişimi durduğu için; 3. günden sonra spermin daha etkili olduğunu söylemişti doktorum. Bizdekilerde malum, donup çözülenlerdi.

Şuanki doktorum bu durumu bile söylemedi. Zaten iyileri seçiyoruz ve laboratuvarımıza çok güveniyoruz dedi. 3. gün transferi ihtimalimizde bile değildi. Direk 5. güne gittik

Merhaba,

Rahime koyulduktan sonraki gelişimleriyle ilgili birşey diyene denk gelmedim.

Sadece ilk iki tedavimde dondurulmuş sperm kullanmıştık. 3. günde embriyonun gelişimi durduğu için; 3. günden sonra spermin daha etkili olduğunu söylemişti doktorum. Bizdekilerde malum, donup çözülenlerdi.

Şuanki doktorum bu durumu bile söylemedi. Zaten iyileri seçiyoruz ve laboratuvarımıza çok güveniyoruz dedi. 3. gün transferi ihtimalimizde bile değildi. Direk 5. güne gittik
Hayırlı olsun inşallah

Back
X