Düğün dnden nce damat gelinlikle grebilir m?

bildigim kadarıyla damat alıyor gelinliği bence mecbur görecek alırken fikrini de almak lazım öyle biliyorum canım ben.

Amerikan filmlerinden öğrendiğimiz ve artık bizim dizi ve filmlerimize de girmiş olan bir adet(!)

Bizim ülkemizin böyle bir adeti yok...Gelinlikçiye,provaya beraber gidilir...Gelini kuaförden damat alır...Babammı almaya gelecek....
Stüdyo resmi çekilir...Gelin evden alınmaya gelinir ve baba gelini damada teslim eder,gelin arabasına binilir....
Yani bunların hepsi düğünden yada nikahtan önce oluyor...
Uğursuzluk getiriyorsa vay halimize:)))
Biz kendi adetlerimizi uygulamaya uğraşalım ,tabi mantıklı olanlarını....
Herkes kendi adetine baksın:delphin:

Amerikan filmlerinden öğrendiğimiz ve artık bizim dizi ve filmlerimize de girmiş olan bir adet(!)

Bizim ülkemizin böyle bir adeti yok...Gelinlikçiye,provaya beraber gidilir...Gelini kuaförden damat alır...Babammı almaya gelecek....
Stüdyo resmi çekilir...Gelin evden alınmaya gelinir ve baba gelini damada teslim eder,gelin arabasına binilir....
Yani bunların hepsi düğünden yada nikahtan önce oluyor...
Uğursuzluk getiriyorsa vay halimize:)))
Biz kendi adetlerimizi uygulamaya uğraşalım ,tabi mantıklı olanlarını....
Herkes kendi adetine baksın:delphin:

vereliniortak

Yav bu gelini kuaföre stüdyoya kim götürcek...
Oldu olacak düğün bitsinde damatı gelini gerdeğe soktuktan sonra görsünler birbirlerini hani uğursuzluk olura ondan..

Valla biz anlaştık ben geinliğimin siparişini kendim verdim o kuaförden beni alana kadar görmiycek bilmiycek modelini kaydirigubbakcemile3 ama kuaförden alırken görcek sonuçta stüdyoya gitcez kaydirigubbakcemile3

görebilir tabi ki, önce onun beğenmesi lazım benden sonra. bunun için de görmesi lazım.

Back
X