Şampuan ve Saç Kremleri Doa kozmetik sülfatsız şampuan kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi xAyx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xAyx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
5.277
30
88
Diğer
selam kızlar..doa kozmetik genelde çok beğeni toplayan bi kozmetik sitesi..peki bu sitede satılan sülfatsız şampuanlardan kullanan var mı yorumlarınız nedir benim saçlarım röfleli ona uygun olanı almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım siz ne dersiniz?

Ben 2. şişeyi kullanıyorum. Açıkcası bi kötülüğünü görmedim, sanki eski köye yeni adet gibi gördüğüm için sanki bi farklılık yapacak diye bi beklenti içine giriyor insan, ama öyle bir durum yok. Ben sadece kullandığım şampuanda zararlı kimyasallar olmayan ve uygun fiyatlı bir şampuan kullanmak istediğim için sipariş etmiştim ve memnun kaldım. Birçok kişi saçlarını çok sertleştirdiğinden, köpürmediğinden falan bahsetmiş başka konularda, bloglarda falan. Bir önceki şampuanları cidden köpürmüyordu ama şu anki şampuanları gayet iyi köpürüyor ve ilk kullandığım andan beri saçlarımı hiç sertleştirdiğini görmedim. Saç kremiyle birlikte kullanıyorum. Şu an için memnunum doa'dan:)

Evet sonunda geldi ve ilk denememi yaptım;) dün akşam kullandım ve banyodan sonra saçlarım çok serti ben saç kremini de kullandım:(hayal kırıklıği yaşadım.sonra sabah bir uyandım saçlarım ahenkle halay çekiyo:) kızlar sakın köpürmüyor diye bol bol kullanmayın saçlara masaj yaparak yedirmeyi deneyin.ilk kullanışım ve sabahında yumuşacık saçlara sahip oldum.

Maalesef benim saçıma hiç iyi gelmedi :( ekstra bir katkı beklemiyordum ancak olumsuz etki de beklemediğim için şaşırdım , şimdiye kadar aldığım tüm ürünlerden gayet memnun kaldığımdan sipariş etmiştim , epey de bir direndim ancak özellikle saç diplerinden başlayan bir yağlanma ve ağırlaşma yaptı , hem de yıkanmanın akabinde daha makineyle kuruturken farkedilir bir yağlanma , hiç karşılaşmadığım bir durumdu nedenini çözemedim , ondan önce de başka bir markanın yine sülfatsız bir şampuanını kullanıyordum o nedenle tecrübeliydim de saçımı ayırarak yıkadım , az az kullanıp çok duruladım ama ne yaptıysam olmadı :(

İleride bir ara bu kez saç kremi olarak tekrar denemeyi düşünüyorum belki farklı bir amaç için kullanabilirim.

Maalesef benim saçıma hiç iyi gelmedi :( ekstra bir katkı beklemiyordum ancak olumsuz etki de beklemediğim için şaşırdım , şimdiye kadar aldığım tüm ürünlerden gayet memnun kaldığımdan sipariş etmiştim , epey de bir direndim ancak özellikle saç diplerinden başlayan bir yağlanma ve ağırlaşma yaptı , hem de yıkanmanın akabinde daha makineyle kuruturken farkedilir bir yağlanma , hiç karşılaşmadığım bir durumdu nedenini çözemedim , ondan önce de başka bir markanın yine sülfatsız bir şampuanını kullanıyordum o nedenle tecrübeliydim de saçımı ayırarak yıkadım , az az kullanıp çok duruladım ama ne yaptıysam olmadı :(

İleride bir ara bu kez saç kremi olarak tekrar denemeyi düşünüyorum belki farklı bir amaç için kullanabilirim.

canım çok üzüldüm yaa neden böyle bişe oldu acaba
neyse bizleri de aydınlattığın için teşekkürler
ben iyi gelen 1 2şampuan var onları dönüşümlü olarak kullanıyorum
gene öyle devam edicem artık
ama doanın keratin maskelerinden denemek istiyorum

canım çok üzüldüm yaa neden böyle bişe oldu acaba
neyse bizleri de aydınlattığın için teşekkürler
ben iyi gelen 1 2şampuan var onları dönüşümlü olarak kullanıyorum
gene öyle devam edicem artık
ama doanın keratin maskelerinden denemek istiyorum

Rica ederim :) Nedenini ben de anlayamadım ama benim kullanıp memnun kalmadığım 'saç derisi bakım şampuanıydı' sonrasında başka şampuanlar da çıkardılar onları denemedim , keratin maskesini denedim güzel bir maske ama benzer etkiyi yağlarından da aldım ben , daha doğrusu saçlarım genel olarak sağlıklı olduğu için belki de yağlar yeterli oldu bende ama maskenin en önemli özelliği saç dökülmesine yol açmaması her şey bir yana... daha önce kozmetik markalarının maskelerini denedim ama hangisini denediysem saçlarımı durularken epey döküyordu bundan memnun kaldım.

Rica ederim :) Nedenini ben de anlayamadım ama benim kullanıp memnun kalmadığım 'saç derisi bakım şampuanıydı' sonrasında başka şampuanlar da çıkardılar onları denemedim , keratin maskesini denedim güzel bir maske ama benzer etkiyi yağlarından da aldım ben , daha doğrusu saçlarım genel olarak sağlıklı olduğu için belki de yağlar yeterli oldu bende ama maskenin en önemli özelliği saç dökülmesine yol açmaması her şey bir yana... daha önce kozmetik markalarının maskelerini denedim ama hangisini denediysem saçlarımı durularken epey döküyordu bundan memnun kaldım.

teşekkürler bende bi ara denicem keratin maskesini inşallah işime yarar
ama hediye olarak gönderdikleri şeyler de altın değerinde resmen
inşallah ürünlerin kalitesi hep devam eder..

Bence de bitkisel şampuan olarak başarılı bir ürün . Evet fazla köpürmüyor buda içinde fazla madde içermediğini gösterir. Ben daha yeni başladım fakat çok beğendim. Fiyatı da gayet uygun.

doa'nın bugüne kadar beğenmediğim tek ürünü diyebilirim. biz alışmışız köpüren şampuanlara bu pek yavan geldi bana. saçıma da ekstra bir şey katmadı.

İlk kez dün akşam doa sülfatsız şampuanı kullandım. Sonuç hüsran. Saçlarımı yıkarken 3 kez şampuan kullandım. Duştan sonra saçlarım baya sertti. Neyse dedim olabilir. Kurutmadım. Sabah uyandığımda aşırı ağırlaşmış ve resmen yağlıydı saçlarım ama bildiğiniz kirli saç yağı. Demekki 3 şampuana rağmen saçlarım temizlenmemiş. İşe gelmek zorunda olduğum için saçıma bişey yapamadım ama akşamı iple çekiyorum. Eve gider gitmez mis gibi sülfatsız kerastase şampuanımla yıkanacağım.

Bi kaç sene önce kullanmıştım. Tamam sülfatsız doğal ama birincisi kokusu kötü, saç keçe gibi oluyor, sülfatsız olduğu için köpürmüyor. Saçım yağlı olduğu içinde kolay kolay da arındıramıyordum. İki üç defa şampuanlamak zorunda kalıyodum.
(Amacım ürünü veya markayı kötülemek değil, yalnızca deneyimimi paylaşmak için yazdım :))

Back
X