Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bugün sıpariş verdim.Bakalım sonuç nasıl olacak paylaşırım seninle.
Maalesef benim saçıma hiç iyi gelmediekstra bir katkı beklemiyordum ancak olumsuz etki de beklemediğim için şaşırdım , şimdiye kadar aldığım tüm ürünlerden gayet memnun kaldığımdan sipariş etmiştim , epey de bir direndim ancak özellikle saç diplerinden başlayan bir yağlanma ve ağırlaşma yaptı , hem de yıkanmanın akabinde daha makineyle kuruturken farkedilir bir yağlanma , hiç karşılaşmadığım bir durumdu nedenini çözemedim , ondan önce de başka bir markanın yine sülfatsız bir şampuanını kullanıyordum o nedenle tecrübeliydim de saçımı ayırarak yıkadım , az az kullanıp çok duruladım ama ne yaptıysam olmadı
![]()
İleride bir ara bu kez saç kremi olarak tekrar denemeyi düşünüyorum belki farklı bir amaç için kullanabilirim.
canım çok üzüldüm yaa neden böyle bişe oldu acaba
neyse bizleri de aydınlattığın için teşekkürler
ben iyi gelen 1 2şampuan var onları dönüşümlü olarak kullanıyorum
gene öyle devam edicem artık
ama doanın keratin maskelerinden denemek istiyorum
Rica ederim :) Nedenini ben de anlayamadım ama benim kullanıp memnun kalmadığım 'saç derisi bakım şampuanıydı' sonrasında başka şampuanlar da çıkardılar onları denemedim , keratin maskesini denedim güzel bir maske ama benzer etkiyi yağlarından da aldım ben , daha doğrusu saçlarım genel olarak sağlıklı olduğu için belki de yağlar yeterli oldu bende ama maskenin en önemli özelliği saç dökülmesine yol açmaması her şey bir yana... daha önce kozmetik markalarının maskelerini denedim ama hangisini denediysem saçlarımı durularken epey döküyordu bundan memnun kaldım.