ben mevlüt oktulmasını sdoğru bulmuyorum...din açısından değil tabiki de...Kuran okunmasının nesi kötü olabilir ki? ama sağlık açısından iyi bir şey değil...bir sürü insan bebeğinizin başında..elden ele geçen bir bebek,güzel bir şey değil bu durum bence... akrabalar komşular arkadaşlar derken bir sürü kalabalık...çoğu insan elleme bebeğimi diyemez.. bence o çocuğu da düşünmek gerek...dini açıdan bakılırsa güzel bir şey evet ama başka birşey de yapılabilir bence...tbi ki anne olark iyi bir karar verirsiniz siz... yiyecek konusunda bi kısıtlama yok bildiğim kadarıyla..herşey ikram edilebiliyor...
Bu da bir bakış açısı...
Genelde bebek, anneyle annenin odasında olur..
Kimse yatak odasını evin salonuna çevirmez,hınca hınç stad kalabalıklığında olmaz..
Yanında da birinci dereceden yakınları (o da birkaç kişi)bulunur..
Öyle bebek elden ele dolaşıp öpücüklere boğulmaz..
Mevlütün bir yerinde sadece bebek kıbleye doğru sallanır, bunu da yaşça büyük birisi,hoca hanım da olur, o yapar..
Zaten gelen misafirler aklı başında insanlar ise hijyeni ,sağlık şartlarını bilirler herhalde..
:ecrin_bebek:Bebeği görmek isteyen ise sadece uzaktan bakar..budur benim bildiğim..
Aaaa..tabi, görgü kural bilmeyen kişilerde olabilir..onlarda bir yakın kişi tarafından bir güzel
uyarılır..:1ninca:
herkes bunları bilmiyor ama...ben mevlüt sonrası mikrop kapan bebekler olduğunu da duydum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?