Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim yapınız nasıl ben yarım rahimliyim serklaj icin arastryordum bu doktoru sizinde böyle bir skntiniz mi war acaba eğer öyleyse hiç gtmiyim ona dyorumMerhaba,
Çocuk düşünmeye başladığımda ilk gittiğim doktordu Alparslan Baksu. Kendisi yaptığı kontrol sonrasında benim asla çocuğum olamayacağını, rahim yapısından dolayı hamile kalsam bile düşük yapacağımı, anne olabilmek için tek şansımın taşıyıcı anne olduğunu söyledi. O anki şokumu ve hayal kırıklığımı anlatamam. Günlerce ağladım. Kötü günler geçirdim. Sonra başka birçok doktora ve merkeze danıştım. Kime gittiysem Alparslan Baksu'nun tam aksine yorum yaptılar. Ve böylece kendimi toparlayıp tüp bebek sürecine girdim. Nihayetinde çocuğumu sağlıkla kucağıma aldım. Şu an 2 yaşında. Alparslan Baksu'nun söylediği gibi düşük yapmadım, taşıyıcı annesiz !! zamanında doğum yaptım. Ben çevremdekilere kesinlikle Alparslan Beyi önermiyorum.
Rahim yapım, tek rahim yani unicornuate uterus. Benim ilk teşhisimi o koydu ama bana davranışı, bir kadının en hassas duygusu olan anneliği senin çocuğun olamaz, tek şansın taşıyıcı anne diyerek, hiç bir şekilde başka bir tedavi yöntemine yönlendirmeden başından atan, dünyayı başıma yıkan bir kişi. Ben yaşadıklarımı paylaştım. Hani size gidin ya da gitmeyin diyemem ama ben çevremdekilere kendisini kesinlikle önermiyorum.Rahim yapınız nasıl ben yarım rahimliyim serklaj icin arastryordum bu doktoru sizinde böyle bir skntiniz mi war acaba eğer öyleyse hiç gtmiyim ona dyorum
Banada telefonda konuştuk 30 haftayı görmek amacımız dedi bende yarım rahimim walla doktorlarda çok garip bi oyle bi boyleler,eli ve doktorluğu nasıl acaba bilginiz varmı davranışı önemli degl suan benim icin serklaj yapilcak bana nasıldir siz hamilemisiniz şuan doğum oldu mu serklaj yaptrdzn Mi istanbuldaysaniz doktorunuz kim bana yardim edermsnz doktor aryrm guwenemyrm kim nasıldır bilmyrmRahim yapım, tek rahim yani unicornuate uterus. Benim ilk teşhisimi o koydu ama bana davranışı, bir kadının en hassas duygusu olan anneliği senin çocuğun olamaz, tek şansın taşıyıcı anne diyerek, hiç bir şekilde başka bir tedavi yöntemine yönlendirmeden başından atan, dünyayı başıma yıkan bir kişi. Ben yaşadıklarımı paylaştım. Hani size gidin ya da gitmeyin diyemem ama ben çevremdekilere kendisini kesinlikle önermiyorum.
Birde bikac ünlü doktoru arastrdim arda lembet gibi Okdar pahalılar ki gücüm yetmiyor onlaradaBanada telefonda konuştuk 30 haftayı görmek amacımız dedi bende yarım rahimim walla doktorlarda çok garip bi oyle bi boyleler,eli ve doktorluğu nasıl acaba bilginiz varmı davranışı önemli degl suan benim icin serklaj yapilcak bana nasıldir siz hamilemisiniz şuan doğum oldu mu serklaj yaptrdzn Mi istanbuldaysaniz doktorunuz kim bana yardim edermsnz doktor aryrm guwenemyrm kim nasıldır bilmyrm
Banada telefonda konuştuk 30 haftayı görmek amacımız dedi bende yarım rahimim walla doktorlarda çok garip bi oyle bi boyleler,eli ve doktorluğu nasıl acaba bilginiz varmı davranışı önemli degl suan benim icin serklaj yapilcak bana nasıldir siz hamilemisiniz şuan doğum oldu mu serklaj yaptrdzn Mi istanbuldaysaniz doktorunuz kim bana yardim edermsnz doktor aryrm guwenemyrm kim nasıldır bilmyrm
Ben serkilaj yaptırmadım. Doğum yaptım şu an 2 yaşında. Doktorum Acıbadem Altunizade Hastanesinden Tayfun Bağış.Banada telefonda konuştuk 30 haftayı görmek amacımız dedi bende yarım rahimim walla doktorlarda çok garip bi oyle bi boyleler,eli ve doktorluğu nasıl acaba bilginiz varmı davranışı önemli degl suan benim icin serklaj yapilcak bana nasıldir siz hamilemisiniz şuan doğum oldu mu serklaj yaptrdzn Mi istanbuldaysaniz doktorunuz kim bana yardim edermsnz doktor aryrm guwenemyrm kim nasıldır bilmyrm
Ayyy darısı başıma insallah rahim agzi kisalmaniz veya yatak istirahati ne önerdiler size acaba kaç haftalık doğdu bebeginizBen serkilaj yaptırmadım. Doğum yaptım şu an 2 yaşında. Doktorum Acıbadem Altunizade Hastanesinden Tayfun Bağış.
Umarım. size önereceğim şey asla pes etmeyin, gücünüz yettiğince devam edin. Ben 38,5 Haftada doğum yaptım. Hiç yatma ya da dinlenme vermedi. Ama sürekli doktor takibindeydim. Doktorum bana normal zamanda doğum yapabileceğimi söyledi. Ama ikinci çocuğu düşünüyorsam sezeryanı önerdi çünkü tek rahim olduğu için rahim normal doğumda zedelenmesin diye.Ayyy darısı başıma insallah rahim agzi kisalmaniz veya yatak istirahati ne önerdiler size acaba kaç haftalık doğdu bebeginiz
Ben şuan yatyorum sürekli çok hareket etnyrm ew içinde hareketler ws agir is ws yapmyrm progestan fitil kullanyrm birdeUmarım. size önereceğim şey asla pes etmeyin, gücünüz yettiğince devam edin. Ben 38,5 Haftada doğum yaptım. Doktorum bana normal zamanda doğum yapabileceğimi söyledi. Ama ikinci çocuğu düşünüyorsam sezeryanı önerdi çünkü tek rahim olduğu için rahim normal doğumda zedelenmesin diye.
Tek kafa karisikligim serklaj olsam mi olmasam mıBen şuan yatyorum sürekli çok hareket etnyrm ew içinde hareketler ws agir is ws yapmyrm progestan fitil kullanyrm birde
Bir kaç farklı doktorla da görüş istersenTek kafa karisikligim serklaj olsam mi olmasam mı
Kimi ol diyor kimi olmaBir kaç farklı doktorla da görüş istersen