Tüp Bebek Merkezleri Doc.Dr.Cem Celik hastalari burayaa

Ewt ilkinde daha farkli olmustu 4 gun ciddi derecede lekeler gelmisti ama simdi ilk gun oldum gibi oldu sonra lekelenme oldu:) operasyon degistiriyor olaylari ve tabiki ilaclar☺bakalim belkide olmadim hic bilmiyorum benimde suanda tam 2 hafta gecti operasyondan☺su aralar yapabilecegin tum bakimlari yap gez toz stres at acikcasi ebn boyle yapiyorum☺nasil gecio zaman anlamiyorsun
YA NEYAPARSAM YAPAYIM GENEDE AKLIM ORDA:)

Kızlar merkezdeyim transfer öncesş son kontrl araştrmalarım cumartesi okacak dio ama doktr be diyecek bakalım kan werdim bekliyrm heyecanla

OLDU :) cumartesi olu die düşünmüştüm ben ilaç çizelgesinden ama pazartesi dedi pazartesi transferim olcak allah izin werirse
Oh masallah insallah guzel olsun sonu canim ben ayin 16 sina kadar ilaclancam daha:) senin guzel haberlerin moral olsun bana insallah

Ben bi hafta gidicem esimde bi sorun cikmadi ben kontrole gdicem arkadaslar bana smdi test falan yapicaklar sanirim biraz acemiyim orasi ozel bi hastane ne kadar fiyat olur acaba muayne
CNM ORDADA MERKEZİ VAR AMA CEM BEY ORDA DEĞİL ALTUNZADEDE Kİ ADRESTE ilk görüşmeey para almıolar die biliyrm

Back
X