Tüp Bebek Merkezleri Doc.Dr.Cem Celik hastalari burayaa

Merhaba kızlar uzun zamandır forumu sadece takip ediyordum artık işin içine girdiğim için kayıt olma zamanımın geldiğine karar verdim :) bizde eşimle birlikte bu gün gidip ön görüşme yaptık eşim umut tüp bebeği çok istediği için burada başlicaz fiyatta hiç indirim yapmadılar :KK43: eşim zaman kaybetmek ve devlet hastanelerinde prosedür peşinde koşuşturmak her dakika işten izin almak istemiyorum diyip raporsuz başlamak istedi. Cem bey ile görüştük gayet olumlu bir görüşme geçirdik temmuzda adet olucam ikinci günü gel denildi bakalım Allah yardımcımız olsun ben temmuz ayında tedaviye Cem bey ile başlicam folik asit ve q10 kullanmaya başlicam bu günden itibaren eşimde proxrrd plus kullanacak bakalım.

Alışkanlık üye olmama rağmen sadece yazıları okuyup çıkıyordum cem bey harika bir doktor altunizade bahçeci merkez olarak çalışanlar olarak zaten mükemmel çok para harcıyorsunuz ama sonuna kadar değiyor biz 9000 tl - 10000 tl gibi bir miktar ilaçlar tedavi vb. Harcamışızdır. Allahıma bin şükür ikiz kızımızı bekliyoruz nisan ayında doğum yapıcam. Bizde problem esimdeydi adet olur olmaz cem beyin söylediği tarihte tedaviye başladık ilk ay yumurtalarım toplandı ve eşimdende numune alındı 5. Gün emriyosu 5 adet sağlıklı kaldı doktorumuz dondurup bir ay sonra transfer yapmamız daha sağlıklı olacak demesi ile onayladık sonucunda o kadar hormon ilacı kullandım vücudum kendine. Gelsin ve o yumurta toplama günü çok kötüydü ama bebişlerim karnımda büyüyorlar herşeyi unutturdular bana yani hiçbirşey kolay değil ama yüksek moral ve cem beyin söylediği ilaç tedavisi önerilerini uygularsanız sonuca ulaşılıyor. Gelelim konumuza ikinci ay iki adet embriyo transfer edildi ve yavrularımın ikiside tutunmuş bana ve hızla büyüyorlar Allahım isteyen niyet eden herkese nasip eder inşallah.

sevgili arkadaslar merhabalar nasilsiniz nasil gidiyor tedavileriniz?
uzun suredir yazamadim, yeni arkadaslar icin belirteyim ben eski bir cem celik hastasiyim, once rabbim sonra onun sayesinde suanda minik kizimi buyutuyorum..
ben okadar olumsuzluklarla gittimki cem beye. son bir deneme son bir gorev gibi goruyodum kendisini. saolsun hayatimi verdi bana.. okadar zor elde ettimki bir gun bile of demiyorum inanin. insallah sizinde bunlari soyleyeceginiz gunler cok yakinda gelicek.
cem beye guvenin, moralleri yuksek tutun, o umut goruyorsa tedavi olayina giriyor zaten...

burayi habersiz birakmayin ben size ornek ve umut olayim rabbim sizede en kisa surede bebislerinizi versin insallah canlar :KK46:

kızlar selam,
benim de bu hafta cem bey ile randevum var fakat ben öncelikle aşılama yaptırmak istiyorum ancak hiç aşılama yaptıran okumadım acaba aşılama yaptıran var mı kendisine?

bende bu hafta on görüşme yaptim cem beyle.benum baska merkezde 2 denemem oldu ikiside kimyasal gebelikleso sonuçlandı. bu yuzden cem bey bana cgh önerdi ama cok kararsiz kaldik çünkü bayaga masrafli olacak. aranizda cgh yaptiran var mi?

merhaba sevgili ShinSeGi ShinSeGi ben de cem beyde tedavi gorup bebek sahibi oldum, bize de cgh onermisti ve biz yaptirdik. iyiki de yaptirmisiz diyorum hep cunku oncesinde baska merkezlerde bircok basarisiz denememiz olmustu, son care cem beye gitmistik, oyuzden cgh onerince dusunmeden yaptirdik.. bize cok guzel anlatmisti neden cgh istedigini, sizede anlatmistir kesin oyuzden guvenin derim.
tez zamanda hamile kalman dilegiyle cnm :anneadayı:

merhaba sevgili ShinSeGi ShinSeGi ben de cem beyde tedavi gorup bebek sahibi oldum, bize de cgh onermisti ve biz yaptirdik. iyiki de yaptirmisiz diyorum hep cunku oncesinde baska merkezlerde bircok basarisiz denememiz olmustu, son care cem beye gitmistik, oyuzden cgh onerince dusunmeden yaptirdik.. bize cok guzel anlatmisti neden cgh istedigini, sizede anlatmistir kesin oyuzden guvenin derim.
tez zamanda hamile kalman dilegiyle cnm :anneadayı:
canim cevabin icin cok tesekkurler. musait olunca tedavi surecin nasil oldu bana anlatabilir misin? kac embriyon oldu kaci cgh ye gitti kaci normal cikti kaci trasnfer edildi transfer ne zaman yapildi yaşın kac ? vs... ben bi de histeroskopi yaptircam

Sevgili ShinSeGi ShinSeGi , bebisle ugrasmaktan uzun suredir bakamiyodum buraya kusura bakma :110: 6 yumurtam toplandi , 2si genetige gitti, 1 tanesi normal geldi, o transfer edildi. Histeroskopi bende yaptirmistim.. sende surec ne asamada?

Sevgili ShinSeGi ShinSeGi , bebisle ugrasmaktan uzun suredir bakamiyodum buraya kusura bakma :110: 6 yumurtam toplandi , 2si genetige gitti, 1 tanesi normal geldi, o transfer edildi. Histeroskopi bende yaptirmistim.. sende surec ne asamada?
son anda eşim istanbul işine sicak bakmamaya başladı :( istanbula gidersen şöyle zor olcak böyle zor olcak deyip durmaya başladı. bi de burda binprof bulup randevu almis. ben de cok sinirlendim yeter artik tamam gitmiyorum istanbula filan dedim :( sonucta tek basima bilmedigim koca bi sehir benim icin zor esim de destek vermeyince vazgectim. bugün kesinli kazanicak. ama aklim hep bahceci de kalacak onu biliyorum

son anda eşim istanbul işine sicak bakmamaya başladı :KK43: istanbula gidersen şöyle zor olcak böyle zor olcak deyip durmaya başladı. bi de burda binprof bulup randevu almis. ben de cok sinirlendim yeter artik tamam gitmiyorum istanbula filan dedim :KK43: sonucta tek basima bilmedigim koca bi sehir benim icin zor esim de destek vermeyince vazgectim. bugün kesinli kazanicak. ama aklim hep bahceci de kalacak onu biliyorum

Shinsegi sen nerdesin
Ben de bu hafta aşılama için gideceğim nolur dua edin hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum

Ayşecim inşallah pozitif haberini de verirsin allahım emeklerinizi dualarınızı boşa çıkarmasın

Shinsegi sen nerdesin
Ben de bu hafta aşılama için gideceğim nolur dua edin hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum
izmirdeyim cnm. burda bi profa gittik bugün. cok şükür icime sindi :)
artik istanbul olayi azcik ertelenmis oldum insallah bende bu doktorda hamile kalirimda istanbula gerek kalmaz.
insallah sende pozitif sonuc alirsin :)

merhaba kızlar cem hocanın hastaları neler yaptınız.konu biraz eskimiş ama Allah izin verirse önümüzdeki ay onunla başlayacağız.Sizler neler yaptınız memnun musunuz kendisiniin ilgi ve alakasından

merhaba kızlar cem hocanın hastaları neler yaptınız.konu biraz eskimiş ama Allah izin verirse önümüzdeki ay onunla başlayacağız.Sizler neler yaptınız memnun musunuz kendisiniin ilgi ve alakasından
Cem beyden memnun kaldınız mı tedavi masrafiı ne kadar

Cem beyden memnun kaldınız mı tedavi masrafiı ne kadar
Henuz baslamadik tedaviye adetimi bekliyoruz .muhtemelen 10 gun sonra baslayacagim..ben devletten tup bebek raporu aldim .raporla 3080 tl ilaclar embriyo dondurma rahim dinlendirme bir defaya mahsus doktor ucreti felan 5,500 tl fln tutuyo hesaplatmistim .cem beyle ilk gorusmemizde sicak samimi geldi ama tedavi asamasinda nasil olacak inanin bilmiyorum

Henuz baslamadik tedaviye adetimi bekliyoruz .muhtemelen 10 gun sonra baslayacagim..ben devletten tup bebek raporu aldim .raporla 3080 tl ilaclar embriyo dondurma rahim dinlendirme bir defaya mahsus doktor ucreti felan 5,500 tl fln tutuyo hesaplatmistim .cem beyle ilk gorusmemizde sicak samimi geldi ama tedavi asamasinda nasil olacak inanin bilmiyorum
Fiyat olarak çok uçuk rakamlar okumuştum Ama uygun gibi duruyor ama kişiye özel tedavi yapıyorlar sanırım. .tedaviniz şimdiden hayırlı olsun...tedaviniz başladığında da bilgilendirirseniz sevinirim..bende cem beyi düşünüyorum

Back
X