Umut tup bebek merkezindemicnm cem bey altunczadede beşiktaşda diiil kii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umut tup bebek merkezindemicnm cem bey altunczadede beşiktaşda diiil kii
ewet cnm umutta o bende onun hastasıyım ama fulyada da mustafa bahçecinin hastası olan bi arkadaşım warUmut tup bebek merkezindemi
Ben cem celige gdcem doktor arkdsmn arkdsi o onerdi sen nzmndr gdysn cnmewet cnm umutta o bende onun hastasıyım ama fulyada da mustafa bahçecinin hastası olan bi arkadaşım war
Merhaba kızlar uzun zamandır forumu sadece takip ediyordum artık işin içine girdiğim için kayıt olma zamanımın geldiğine karar verdim :) bizde eşimle birlikte bu gün gidip ön görüşme yaptık eşim umut tüp bebeği çok istediği için burada başlicaz fiyatta hiç indirim yapmadılareşim zaman kaybetmek ve devlet hastanelerinde prosedür peşinde koşuşturmak her dakika işten izin almak istemiyorum diyip raporsuz başlamak istedi. Cem bey ile görüştük gayet olumlu bir görüşme geçirdik temmuzda adet olucam ikinci günü gel denildi bakalım Allah yardımcımız olsun ben temmuz ayında tedaviye Cem bey ile başlicam folik asit ve q10 kullanmaya başlicam bu günden itibaren eşimde proxrrd plus kullanacak bakalım.
canim cevabin icin cok tesekkurler. musait olunca tedavi surecin nasil oldu bana anlatabilir misin? kac embriyon oldu kaci cgh ye gitti kaci normal cikti kaci trasnfer edildi transfer ne zaman yapildi yaşın kac ? vs... ben bi de histeroskopi yaptircammerhaba sevgiliShinSeGi ben de cem beyde tedavi gorup bebek sahibi oldum, bize de cgh onermisti ve biz yaptirdik. iyiki de yaptirmisiz diyorum hep cunku oncesinde baska merkezlerde bircok basarisiz denememiz olmustu, son care cem beye gitmistik, oyuzden cgh onerince dusunmeden yaptirdik.. bize cok guzel anlatmisti neden cgh istedigini, sizede anlatmistir kesin oyuzden guvenin derim.
tez zamanda hamile kalman dilegiyle cnm![]()
son anda eşim istanbul işine sicak bakmamaya başladıSevgiliShinSeGi , bebisle ugrasmaktan uzun suredir bakamiyodum buraya kusura bakma
6 yumurtam toplandi , 2si genetige gitti, 1 tanesi normal geldi, o transfer edildi. Histeroskopi bende yaptirmistim.. sende surec ne asamada?
son anda eşim istanbul işine sicak bakmamaya başladıistanbula gidersen şöyle zor olcak böyle zor olcak deyip durmaya başladı. bi de burda binprof bulup randevu almis. ben de cok sinirlendim yeter artik tamam gitmiyorum istanbula filan dedim
sonucta tek basima bilmedigim koca bi sehir benim icin zor esim de destek vermeyince vazgectim. bugün kesinli kazanicak. ama aklim hep bahceci de kalacak onu biliyorum
Ayşecim inşallah pozitif haberini de verirsin allahım emeklerinizi dualarınızı boşa çıkarmasınSevgiliShinSeGi , bebisle ugrasmaktan uzun suredir bakamiyodum buraya kusura bakma
6 yumurtam toplandi , 2si genetige gitti, 1 tanesi normal geldi, o transfer edildi. Histeroskopi bende yaptirmistim.. sende surec ne asamada?
izmirdeyim cnm. burda bi profa gittik bugün. cok şükür icime sindi :)Shinsegi sen nerdesin
Ben de bu hafta aşılama için gideceğim nolur dua edin hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum
Tedaviniz ne asamadamerhaba kızlar cem hocanın hastaları neler yaptınız.konu biraz eskimiş ama Allah izin verirse önümüzdeki ay onunla başlayacağız.Sizler neler yaptınız memnun musunuz kendisiniin ilgi ve alakasından
Cem beyden memnun kaldınız mı tedavi masrafiı ne kadarmerhaba kızlar cem hocanın hastaları neler yaptınız.konu biraz eskimiş ama Allah izin verirse önümüzdeki ay onunla başlayacağız.Sizler neler yaptınız memnun musunuz kendisiniin ilgi ve alakasından
Henuz baslamadik tedaviye adetimi bekliyoruz .muhtemelen 10 gun sonra baslayacagim..ben devletten tup bebek raporu aldim .raporla 3080 tl ilaclar embriyo dondurma rahim dinlendirme bir defaya mahsus doktor ucreti felan 5,500 tl fln tutuyo hesaplatmistim .cem beyle ilk gorusmemizde sicak samimi geldi ama tedavi asamasinda nasil olacak inanin bilmiyorumCem beyden memnun kaldınız mı tedavi masrafiı ne kadar
Fiyat olarak çok uçuk rakamlar okumuştum Ama uygun gibi duruyor ama kişiye özel tedavi yapıyorlar sanırım. .tedaviniz şimdiden hayırlı olsun...tedaviniz başladığında da bilgilendirirseniz sevinirim..bende cem beyi düşünüyorumHenuz baslamadik tedaviye adetimi bekliyoruz .muhtemelen 10 gun sonra baslayacagim..ben devletten tup bebek raporu aldim .raporla 3080 tl ilaclar embriyo dondurma rahim dinlendirme bir defaya mahsus doktor ucreti felan 5,500 tl fln tutuyo hesaplatmistim .cem beyle ilk gorusmemizde sicak samimi geldi ama tedavi asamasinda nasil olacak inanin bilmiyorum