- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
- 123
- Konu Sahibi Denizinkokusu
-
Ercan bey sayesinde hamile kaldım ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım.Düşünmeden tedaviye başlayabilirsiniz.merhabalar arkadaşlar Dr Ercan beyi okudum bi kaç yerde iyi olduğuyla ilgili yorumlar vardı giden oldumu
Mrb hayirlisiyla inşallah bu tedavinizde pozitif olur sonuç ve Bebeğinizi kucağına alırsınız.merhaba bende ercan bey ile tedavi gördüm sonuç olumsuz oldu halen devam etmekteyim bu sürecte birçok hastane ve dr tanıdım tedavi gördüm fakat ben bu kadar naif bu kadar insana değer veren hastası ile samimi ilgilenen kendi sorunuymuş gibi ilgilene bir dr görmedim ercan bey bu mesleği layıkıyla yapıyor boşuna yemin etmemiş hiç terettüt etmeden gidebilirsiniz zaten anlayacaksınız farkını yakında profösör olacak akademik çalışmalar devam etmekte bu meslekte çok başarılı
selam çoğu zaman ercan bey ücret almadı bir kere dr muayene ücreti ödedim kendisi acıbadem hastanesinde sgk gecmiyor 500 tl vermiştim hatta anestezili muayene oldum sadece anestezi masrafı alındı benden benim özel sigortam var ercan bey elinden gelen maddi konularda da yapabileceği birşey varsa yapaıyor bunu onunla konuşabilirsiniz hatta test istemişti onada para verdirmeden yaptırdı acıbadem ücretler yüksektir bunun için detayları konuşabilirsiniz şunu da belirteyim daha önce medicalpark tedvi gördüm orasıda yüksek aslında bütün hastaneler de aynı ,arkadaşım aret kamer de tedavi gördü 12.000 tl ödedi hemen hemen aynı ücretler çekinmeden gidin acıbadem daha konforlu daha ilgili veeee kapılarda beklemek zorunda kalmazsınız randevu saatinde dr yanındasınız ben diğer yerlerde çok bekledim çok kısa dr randevuları veriliyor burası daha ilgili tedavi sürecinde psikoloji çok önemli ben dr sıralarında çok ağladığımı bilirim moralimin sıfıra indirldiğini de bilrim zaten gidip görüşünce anlayacaksınız ben ilk gittiğimde dosyama bakar bakmaz hemen tedavi şeklini belirledi ben tavsiye ederim kendisi bu konuda çok makale araştırma mesleğinin ve bu konunun peşin bırakmıyor sevgilerMrb hayirlisiyla inşallah bu tedavinizde pozitif olur sonuç ve Bebeğinizi kucağına alırsınız.
Ücret ne kadar tutuyor tüp bebek tedavisinde Ercan beyle? Muayene ücreti ne kadar ? Devlet raporu geçerli mi? Tüp bebek ücreti ne kadar ?
merhabalar arkadaşlar Dr Ercan beyi okudum bi kaç yerde iyi olduğuyla ilgili yorumlar vardı giden oldumu
Merhaba bende Ercan hocaya gidiyorum daha yolun başındayım inşaAllah sonunda da sevindirici haber alırım Allah isteyen herkese hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin ilk kontrolümde yumurta gelişimi olmadığını ve çok zor olacağını söylediğinde sanki dünya başıma yıkıldı bi kaç gün toparlayamadım kendini sonrasında Yüksel dozda başka ilaç başlandı ikinci kontrole gitmem de yumurtalıklarda büyüme olduğunu söyledi bu Cuma tekrar kontrolüm var inşaAllah hayırlı haber alırımmerhabalar arkadaşlar Dr Ercan beyi okudum bi kaç yerde iyi olduğuyla ilgili yorumlar vardı giden oldumu
bakalım ben nasıl sonuç alacağım nisanda başlayacağız bizdeMerhaba bende Ercan hocaya gidiyorum daha yolun başındayım inşaAllah sonunda da sevindirici haber alırım Allah isteyen herkese hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin ilk kontrolümde yumurta gelişimi olmadığını ve çok zor olacağını söylediğinde sanki dünya başıma yıkıldı bi kaç gün toparlayamadım kendini sonrasında Yüksel dozda başka ilaç başlandı ikinci kontrole gitmem de yumurtalıklarda büyüme olduğunu söyledi bu Cuma tekrar kontrolüm var inşaAllah hayırlı haber alırım
İnşaAllah en güzel sonuçları alırsınbakalım ben nasıl sonuç alacağım nisanda başlayacağız bizde
Tüp mü cnmselam bende bu ay tekrar tedaviye başlayacağım inşallah hepimizi güzel sonuçlar alırız
Neden dr. değiştiriyosunuz kiSelam, biz de ercan beyde tüp bebek denedik 2kez. İkisi de olumsuz önümüzdeki ay başka bir merkeze gidicez inşallah
İki kez üst üste olumsuz olduğu için maalesefNeden dr. değiştiriyosunuz ki
Benimde amh değerim dusuk 0.5Merhabalar, ben 36 yaşındayım, henüz evli değilim, ancak amh değerim çok düşük çıktı, ciddi anlamda yumurta rezervi azlıgım oldugu için Ercan Hoca bana yumurta dondurma işlemi önermişti. Gerekli ipneleri 10-15 gün kullandıktan sonra ilk denemeyi yaptık ancak ne yazık ki sadece 1 sağlıklı yumurtayı toplayıp donrumayı başardılar. İlerde hamile kalmak istediğimde başarı oranının yüksek olması için en az 8-10 yumurta dondurmanın faydalı olacağı söylendi. Ancak bu istenilen sayıya ulaşıncaya kadar sıksık gitmek beni hem maddi hem de manevi anlamda yıpratacak gibi görünüyorEn azından sonraki seferlerde daha çok yumurta dondurmak için, kaliteli yumurtalarımı arttırmaya yönelik durmuma uygun ne kullanabilirim,benle aynı durumu yaşamış kimse var mı acaba? Ercan Bey pek fazla birşey kullanmamı önermedi sadece Omepa Q10 takviye multivitamin almamın faydası olabileceğini söyledi. ancak evli,tüp bebek tedavisi gören arkadaşım doktor yönlendirmesiyle takviye gıdalar,kürler, biosteron vb ilaçlar ,yüksek dozajda kullanıyor. Ercan Beyden memnnum ama yumurta dondurma öncesi ilaç vb tavsiyesi olmadıgı için soru işaretim var, benim gibi olan varsa Ercan Beyin veya başka doktorun tavsiyleri veya kullanılan ilaçların isimlerini paylaşbilirler mi? Çok teşekkürler
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Tahminen Mayıs sonu gibi transferim olacak benimde inşallah olumlu sonuç alırım bendeBaşka bir hekim ile gerçekleştirdiğimiz iki başarısız tüp bebek denemesi sonucunda tam umutlarımızın tükenmeye başladığı dönemde Ercan Hoca ile tanıştık. Gerçekleştirdiğimiz ilk görüşmenin ardından samimiyeti, motive edici davranışları ve konuya hakimiyeti sebebiyle üçüncü denememizi kendisi ile gerçekleştirme kararı aldık ve nihayetinde başarılı olduk, 12 haftalık hamileyim. Ercan Hoca hazırlık, tedavi ve kontroller sırasında her türlü sorumuzu ve bilgi talebimizi sabırla cevaplayarak ve bunu yaparken de samimiyetiyle moralimizi en üst seviyede tutarak bu stresli süreçte bize çok destek oldu. Kendisine bu platformda bulunan bizim durumumuzdaki herkese tavsiye ediyorum.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah sizde en kısa sürede tadarsınız bu güzel heyecanı.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Tahminen Mayıs sonu gibi transferim olacak benimde inşallah olumlu sonuç alırım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?