Tüp Bebek Merkezleri Doç.Dr Ercan Baştu ya giden varmı tüp bebek yapıyormu

Merhaba,
Tüp bebek doktoru araştırıyorum, Ercan bey ile nasıl sonuçlandı acaba transferiniz
Merhabalar benim 2 negatif tup bebek gecmisim var sonradan kendiligimden hamile kaldim ama gercek su ki ercan hocaya yilmadan bikmadan giderdim alaninda en iyilerden sonucun negatif olmasi sizi yaniltmasin ercan hoca elinden geleni fazlasiyla yapiyor

Çok teşekkür ederim ilginize
Tebrik ederim bu arada, sağlıkla alın kucağınıza
Laboratuvar da embriyolog da çok önemli
Acıbadem Fulya o anlamda iyi diye duyumlar almıştım
Ercan bey ile ücretsiz öngörüşme yapmıştım, gerçekten çok ilgili ve her soruma telefonla bile dönüş sağlayan, hastasıyla görüşmesini unutmayan, değer veren bir doktor

Cok tesekkurler Rabbim en kisa surede size de bu duyguyu yasatsin laboratuvarlari da embriyologlari da gayet titiz cok ozen ve ictenlikle calisiyorlar ben tavsiye ederim

Sonucunuz ne oldu merak ettim umarım pozitif olmştur

ben de ercan hocaya gidiyorum kendisi çok ilgili
rezerv azlığı var bende ciddi derecede. 3.gün emriyosu dondurduk bir tane ama 4 hücreli sadece
daha transfer olmadım bir embriyo daha olsun diye ugrasıyorz yumurtam her ay cıkmıyor.
ben bir tek hastanenin laboratuarı iyi mi diye düşünmeye başladım son günlerde.. bana 3.gün embriyosu transfer edilecek her sartta cunku reservim az 5.güne gitme riskini almıyoruz.
ben ercan bey ne derse uyuyorum zaten bu süreçte..

Çok şükür pozitif, dua edin sağlıkla kucağımıza alalım
çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız onu da kutlarız, darısı bizlerin de başına..sizinkiler kaçıncı gün embriyosuydu? ben de ercan bey ile ilerliyorum sadece başka arkadaşlar fulya acıbadem in labaratuarı yeterince iyi mi diye sorguladılar benim de aklım karıştı.. neyse kısmet artık bu işler..hepimiz için hayırlısı olsun..

merhaba çok sevindim tebrikler:) ben de ercan bey hastasıyım da merak ettim sizinkiler kaçıncı gün embriyosuydu ve genetik teste gitmişler miydi?

ben de ercan bey in hastasıyım da sormak istedim :)

Merhabalar, cavitasyon ve early blast embriyolarınızla bebeklerinize kavuştunuz mu acaba?

merhabalar arkadaşlar Dr Ercan beyi okudum bi kaç yerde iyi olduğuyla ilgili yorumlar vardı giden oldumu
Gebe kadına histeroskopi yapan doktor. Histeroskopi sonrasi beta HCG si 6000 çıkan hasta bu bilgiyi doktoru ile paylaşınca ben nerden bilebilirdim ki, siz bana adet oldum demiştiniz diye kendini savunmuştur.

Mağdur anne 3 gün süren kanamayı adet sanııp doktora gelmiş ne betaHCG ne de Ultrasomografi bakılmadan histeroskopi yapılmış yerleşme kanaması olan gebe annenin hamileliğini sonlandırmış anne rahminde gebelikle ilgili parçacıkları o şekilde bırakarak operasyonu bitirmiş ve gebeliğini sonlandırdığı anneyi hastaneden yarım gün içinde apar topar taburcu etmiştir.

Operasyon öncesi ne kan tahlili ne sonradan öğrendiğimiz pro op. tahlillerin hiçbiri yapılmamıştır. Operasyon sonrası hasta komplikasyonlarla doktora başvurduğunda ben yurtdışına çıkacağım deyip apar topar yurt dışına çıkmıştır.

Mağdur ettiği anneye avukatı aracılığıyla sözleşme mukabilinde doktorun hiçbir hatası yoktur imzası şartı ile maddi destek ve operasyon ücretinin iadesini içeren sözleşme göndermiştir.

Ercan bey sayesinde hamile kaldım ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım.Düşünmeden tedaviye başlayabilirsiniz.
Gebe kadına histeroskopi yapan doktor. Histeroskopi sonrasi beta HCG si 6000 çıkan hasta bu bilgiyi doktoru ile paylaşınca ben nerden bilebilirdim ki, siz bana adet oldum demiştiniz diye kendini savunmuştur.

Mağdur anne 3 gün süren kanamayı adet sanııp doktora gelmiş ne betaHCG ne de Ultrasomografi bakılmadan histeroskopi yapılmış yerleşme kanaması olan gebe annenin hamileliğini sonlandırmış anne rahminde gebelikle ilgili parçacıkları o şekilde bırakarak operasyonu bitirmiş ve gebeliğini sonlandırdığı anneyi hastaneden yarım gün içinde apar topar taburcu etmiştir.

Operasyon öncesi ne kan tahlili ne sonradan öğrendiğimiz pro op. tahlillerin hiçbiri yapılmamıştır. Operasyon sonrası hasta komplikasyonlarla doktora başvurduğunda ben yurtdışına çıkacağım deyip apar topar yurt dışına çıkmıştır.

Mağdur ettiği anneye avukatı aracılığıyla sözleşme mukabilinde doktorun hiçbir hatası yoktur imzası şartı ile maddi destek ve operasyon ücretinin iadesini içeren sözleşme göndermiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…