- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi Denizinkokusu
-
Merhabalar benim 2 negatif tup bebek gecmisim var sonradan kendiligimden hamile kaldim ama gercek su ki ercan hocaya yilmadan bikmadan giderdim alaninda en iyilerden sonucun negatif olmasi sizi yaniltmasin ercan hoca elinden geleni fazlasiyla yapiyorMerhaba,
Tüp bebek doktoru araştırıyorum, Ercan bey ile nasıl sonuçlandı acaba transferiniz
Cok tesekkurler Rabbim en kisa surede size de bu duyguyu yasatsinÇok teşekkür ederim ilginize
Tebrik ederim bu arada, sağlıkla alın kucağınıza
Laboratuvar da embriyolog da çok önemli
Acıbadem Fulya o anlamda iyi diye duyumlar almıştım
Ercan bey ile ücretsiz öngörüşme yapmıştım, gerçekten çok ilgili ve her soruma telefonla bile dönüş sağlayan, hastasıyla görüşmesini unutmayan, değer veren bir doktor
Sonucunuz ne oldu merak ettim umarım pozitif olmşturErcan beye tavsiye üzerine gittim ve sıcak karşılayışı, güleryüzü sayesinde Kendisine hemen ısındım ve bir yıl korunmadan ilişki yaşamış olmamıza rağmen hamile kalamadığım için vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başladık. Taze 3BB Bir adet embriyo transferinden sonra kendisi bana normal hayatıma devam etmemi söylemişti. Fakat çok yoğun çalışmam sebebiyle benim normal hayatım diğer insanların normal hayatı ile bir olmadığı için Sürekli hareket halinde oldum Ve transferden sonra sadece iki gün dinlendim. Adet günüm geldiğinde hiç gecikmeden adet oldum ve bu şekilde başarısızlıkla sonuçlandı, teste bile gidemedim. Transferden tam bir hafta sonra adet görerek transfer edilen embriyoydu da dışarı attı vücudum. Ercan beyi arayıp durumu anlattığımda teste gitmememi ve ilaçları bırakmamı söyledi. Süreç bu şekilde tamamlanınca çok üzüldüm ve başka bir doktor arayışına girdim aklınıza ünlü hangi doktorlar geliyorsa hepsiyle görüştüm. Bu esnada prof. Dr. yücel karaman bana transfer edilen embriyo’nun kalitesiz olduğunu ve zaten tutulma ihtimalinin çok düşük olduğunu yapılan tüp bebek tedavisinin deyim yerinde ise bile bile lades olduğunu söyledi. Bu durum beni daha çok üzdü ve Ercan beye olan Kırgınlığımı arttırdı. Fakat bir gün Ercan bey kendiliğinden beni aradı ve her şey yolunda mı nasıl gidiyor diye sordu. Ben de ona tüm içtenliğimle kendisine olan korgınlığımı ve her şeyi anlattım ve genetik testler yaptırmaya başladığımı söyledim . Oda bana gayet sevecen bir Yaklaşımla Görürsünüz genetik testlerde hiçbir şey çıkmayacak sen ama ne zaman isterseniz beni arayıp istediğinizi sorabilirsiniz dedi. Gerçekten de genetik testlerde hiçbir şey çıkmadı ve daha sonra tekrar kendisiyle görüşmeye gittim . Cavitasyon ve early blast kalitesinde İki adet embriyo dondurmuştuk. Bunlar içinde yücel bey dondurmaya dahi deymez demişti. Bunu Ercan beye ilettim de kendisi bence değer yine olsa yine dondururum dedi . Ercan Bey’in sevecenliği ve samimiyetine güvenerek bu iki embriyoyu çözdük ve bir günde gerçekten gelişim gösterdiler. Şu anda ikisi de transfer edildi ve transferden sonra altıncı günümdeyim umarım buradan mutlu haberimi de yayınlayıp Ercan beye teşekkürlerimi iletirim . Yakın zamanda prof olmasına ve özel hastanede çalışmasına yoğun iş temposuna rağmen her zaman En ufak sorumuza dahi telefonuyla geri dönüş sağlar ve kolay ulaşılabilir biridir . Bu tarz tedavilerin en önemli kısmı da bu bence . Bahçeci de gittim kimse yüzüne bakmıyor Kimsenin. İlgi alaka sıfır, Ercan bey asla öyle değil hastasıyla sonuna kadar ilgileniyor
Çok şükür pozitif, dua edin sağlıkla kucağımıza alalımSonucunuz ne oldu merak ettim umarım pozitif olmştur
Sağlıkla kucağına alırsın inş benim 1 tanesi tutmuştu ama 8. Haftada boş gebelik olduğunu öğrendkÇok şükür pozitif, dua edin sağlıkla kucağımıza alalım
Sana bol bol dua edeceğim. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evladını veya evlatlarını sana bağışlasın inşallah.Sağlıkla kucağına alırsın inş benim 1 tanesi tutmuştu ama 8. Haftada boş gebelik olduğunu öğrendk
çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız onu da kutlarız, darısı bizlerin de başına..sizinkiler kaçıncı gün embriyosuydu? ben de ercan bey ile ilerliyorum sadece başka arkadaşlar fulya acıbadem in labaratuarı yeterince iyi mi diye sorguladılar benim de aklım karıştı.. neyse kısmet artık bu işler..hepimiz için hayırlısı olsun..Çok şükür pozitif, dua edin sağlıkla kucağımıza alalım
merhaba çok sevindim tebrikler:) ben de ercan bey hastasıyım da merak ettim sizinkiler kaçıncı gün embriyosuydu ve genetik teste gitmişler miydi?Benimde amh değerim dusuk 0.5
Ilk ay 4 yumurta cikti 3 u dollendi donduruldu
2.ay onca igneye ragmen hic yumurtam olusmadi
3.ay 5 yumurtam cikti 3 dollendi ve donduruldu
Ercan hoca benim doktorum kendisi de anlatmistir zaten bu ay 1 cikmissa diger ay da ayni olacak diye bir sey yok her ay degisken gosteriyor oncelikle umutlu ol canim
Evet maddiyat boyutu insani baya zorluyor ama amh degerin 0 a inmeden denemeye devam etmelisin takviye olarak ben medikal bir takviye almadim alternatif tip olarakta saracoglunun kurlerini uygulayabilirsin sonucta bir sey kaybetmezsin :) amaa her seyden once inancli olmalisin inanc bir cok guzel seyin kapisini acar ve basariyi arttirir insallah hersey umdugun gibi guzel ve kolayca olur
Sağlıkla kucağına al canımÇok şükür pozitif, dua edin sağlıkla kucağımıza alalım
Âmin canım inşallah Rabbim bütün isteyenlere nasip etsinSağlıkla kucağına al canım
Gonal-f veriyor ama size de aynısını mı verir bilemiyorumHangi ilaçları veriyor tedavide bende hiç yumurta yok
Hangi ilaçları veriyor tedavide bende hiç yumurta yok
Merhabalar, cavitasyon ve early blast embriyolarınızla bebeklerinize kavuştunuz mu acaba?Ercan beye tavsiye üzerine gittim ve sıcak karşılayışı, güleryüzü sayesinde Kendisine hemen ısındım ve bir yıl korunmadan ilişki yaşamış olmamıza rağmen hamile kalamadığım için vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başladık. Taze 3BB Bir adet embriyo transferinden sonra kendisi bana normal hayatıma devam etmemi söylemişti. Fakat çok yoğun çalışmam sebebiyle benim normal hayatım diğer insanların normal hayatı ile bir olmadığı için Sürekli hareket halinde oldum Ve transferden sonra sadece iki gün dinlendim. Adet günüm geldiğinde hiç gecikmeden adet oldum ve bu şekilde başarısızlıkla sonuçlandı, teste bile gidemedim. Transferden tam bir hafta sonra adet görerek transfer edilen embriyoydu da dışarı attı vücudum. Ercan beyi arayıp durumu anlattığımda teste gitmememi ve ilaçları bırakmamı söyledi. Süreç bu şekilde tamamlanınca çok üzüldüm ve başka bir doktor arayışına girdim aklınıza ünlü hangi doktorlar geliyorsa hepsiyle görüştüm. Bu esnada prof. Dr. yücel karaman bana transfer edilen embriyo’nun kalitesiz olduğunu ve zaten tutulma ihtimalinin çok düşük olduğunu yapılan tüp bebek tedavisinin deyim yerinde ise bile bile lades olduğunu söyledi. Bu durum beni daha çok üzdü ve Ercan beye olan Kırgınlığımı arttırdı. Fakat bir gün Ercan bey kendiliğinden beni aradı ve her şey yolunda mı nasıl gidiyor diye sordu. Ben de ona tüm içtenliğimle kendisine olan korgınlığımı ve her şeyi anlattım ve genetik testler yaptırmaya başladığımı söyledim . Oda bana gayet sevecen bir Yaklaşımla Görürsünüz genetik testlerde hiçbir şey çıkmayacak sen ama ne zaman isterseniz beni arayıp istediğinizi sorabilirsiniz dedi. Gerçekten de genetik testlerde hiçbir şey çıkmadı ve daha sonra tekrar kendisiyle görüşmeye gittim . Cavitasyon ve early blast kalitesinde İki adet embriyo dondurmuştuk. Bunlar içinde yücel bey dondurmaya dahi deymez demişti. Bunu Ercan beye ilettim de kendisi bence değer yine olsa yine dondururum dedi . Ercan Bey’in sevecenliği ve samimiyetine güvenerek bu iki embriyoyu çözdük ve bir günde gerçekten gelişim gösterdiler. Şu anda ikisi de transfer edildi ve transferden sonra altıncı günümdeyim umarım buradan mutlu haberimi de yayınlayıp Ercan beye teşekkürlerimi iletirim . Yakın zamanda prof olmasına ve özel hastanede çalışmasına yoğun iş temposuna rağmen her zaman En ufak sorumuza dahi telefonuyla geri dönüş sağlar ve kolay ulaşılabilir biridir . Bu tarz tedavilerin en önemli kısmı da bu bence . Bahçeci de gittim kimse yüzüne bakmıyor Kimsenin. İlgi alaka sıfır, Ercan bey asla öyle değil hastasıyla sonuna kadar ilgileniyor
Gebe kadına histeroskopi yapan doktor. Histeroskopi sonrasi beta HCG si 6000 çıkan hasta bu bilgiyi doktoru ile paylaşınca ben nerden bilebilirdim ki, siz bana adet oldum demiştiniz diye kendini savunmuştur.merhabalar arkadaşlar Dr Ercan beyi okudum bi kaç yerde iyi olduğuyla ilgili yorumlar vardı giden oldumu
Gebe kadına histeroskopi yapan doktor. Histeroskopi sonrasi beta HCG si 6000 çıkan hasta bu bilgiyi doktoru ile paylaşınca ben nerden bilebilirdim ki, siz bana adet oldum demiştiniz diye kendini savunmuştur.Ercan bey sayesinde hamile kaldım ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım.Düşünmeden tedaviye başlayabilirsiniz.
Gebe kadına histeroskopi yapan doktor. Histeroskopi sonrasi beta HCG si 6000 çıkan hasta bu bilgiyi doktoru ile paylaşınca ben nerden bilebilirdim ki, siz bana adet oldum demiştiniz diye kendini savunmuştur.Mrb hayirlisiyla inşallah bu tedavinizde pozitif olur sonuç ve Bebeğinizi kucağına alırsınız.
Ücret ne kadar tutuyor tüp bebek tedavisinde Ercan beyle? Muayene ücreti ne kadar ? Devlet raporu geçerli mi? Tüp bebek ücreti ne kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?