- 8 Şubat 2018
- 16
- 12
- 1
- 35
- Konu Sahibi M3RV3_CUBUK_AKKAS
Sonuç ne oldu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye sasiriyorsun anlamadimÇok şaşırdım bunu okuduğuma. Mesaj sayısınız da 1. Kafamda soru işaretleri oluşmadı değil. Fotoğraf koyar mısınız peki? Ya da özelden de atabilirsiniz.
Eren hoca revizyonda inanılmaz fahiş fiyatlar istiyor. Emin misiniz?Merve hanim merhaba
Yazdiklarinizi yeni gordum.Ben de revizyon olmak istiyorum eren beye.Ancak yazdiklarinizi gordum.Randrvu almistim haftaya ona.Suan ki durumunuz nedir.Acaba Bana bilgi verebilirmisiniz.Sizinle ayni zorluklari yasiyorum burnumu mahvettiler..Rica ediyorum
Şimdi ameliyat oldunuz mu açan?eren taştana gidecektim vazgeçtim
tam birine karar veriyorum bu tür yorumları mağduriyetleri okuyunca vazgeçiyorum
bu gidişle karar veremeyeceğim
Berrak hanım merhaba, yorumunuz oldukça eski; fakat Dr seçimi yapabildiniz mi? Kime karar verdiniz? Lütfen yardımcı olur musunuz? Ben de olucam ama çok korkuyorumeren taştana gidecektim vazgeçtim
tam birine karar veriyorum bu tür yorumları mağduriyetleri okuyunca vazgeçiyorum
bu gidişle karar veremeyeceğim
revizyon için gittiğim doktor bana bu işin ustası diye eren taştanı önermişti. demek ki bir şey bildiği yok.Merhaba arkadaşlarlar geçtiğimiz senelerde eren taştana ameliyat oldum memnuniyetsizliğimi dile getirmek ve kişileri bilinçlendirmek amacı ile bu yazıyı yazıyorum. Açmış olduğum konu hakaret içerikli olmadığından ifade ve düşünce özgürlüğüm kisitlanamayacağından dolayı kimsenin dava hakkı bulunamaz belirtmek isterim.
Doç.dr.eren tastana olduğum ameliyat sonrası valv yetersizliği kanatlarda çökmeden dolayı ciddi nefes problemi yaşamakla beraber burun sırtımda komplikasyonlar meydana gelmiştir. Ve her hastasinda aynı sorunlar yaşanmaktadır Ameliyattan sonraki ödemler sizi yanıltmasın ödemler geçince burun iskeletinin çok zayif olduğunu bariz görebiliyorsunuz. Bulmuş olduğu teknik iyi olabilir fakat başlı başına yeterli değildir. Nefes problemimi ve burnumdaki sorunları kendisine söylediğimde ne yazık ki hatalarını kabullenmiyor ve ısrarla sorun olmadığını dile getiriyor. Oysa başka doktorlarla görüşmelerimde gayet açık bir şekilde valv yetmezliği kanatlarda çökme sırtta komplikasyon olduğunu ve bunların ciddi nefes problemi yaratacağını söylüyorlar. Her hastasinda aynı tekniği kullandığı için profilden bakacak olursanız herkeste aynı burun yapısı göreceksiniz her yüze aynı burun olmaz kendisi estetik yönünden de yetersiz kalmaktadır.
Umarım yazdıklarımı dikkate alırsınız ve doktor seçiminizi titizlikle yaparsanız. Sonuç olarak seçmiş olduğunuz ve karar verdiğiniz şeylerin bedelini siz ödersiniz size garanti verenler değil.