Doç.Dr. Erkan Soylu

dr erken soylu kendisine dün gittim önce ben yoldayken arayan yardımcısı acil işi cıktı çıkmak zorunda kaldı dedi sonra ben bunu şimdi mi haber veriyorsunuz dediğimde dr sesimi duyup tamam gelsin dedi 17,15 randevuma 17,25 de gidebildim trafik kazasından dolayı gittiğimde içerde başka bi hasta vardı muayne ücretimi de ödeyip yanına girdim ilk söylediği şey geç kaldınız demek sonra ne şikayettiniz var diyip muayne etmek istemeyen kişi 150 tl muayne ücreti vermişim benim siz muayne etmicek misiniz lafımın üstüne şöyle bi göz gzrdiren kişi sonra direk estetiğe yönledirip muhasebyle konusun diyen kişi ayrıca burun sırtımda hiç kemik olmamasına ragmen orayı törpuyle oyacağını söyleyen kişi ve herekse aynı stili yaptığı için instagramdan yaptığım stillere bakın diyen hergün cami resmi paylaşıp bu kadar rahat yalan konusabilen birinden uzak durun hiçbir eletirk alamadığım dr luğun etik kurallarından bi haber olan kişi

Merhaba Selin Hanım, cevabı biraz geç oldu ama Erkan Soylu'ya nefes alamama şikayetiyle muayene oldum ve sağa doğru eğri olduğunu, bir tarafın tamamen tıkalı olduğunu ve burun ucumun düşük olduğunu dolayısıyla ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Aynı zamanda estetik olmasını istiyordum ve bu konuda kendisinden almış olduğum güven bana yeterliydi. . Ameliyat öncesi tüm korkularımı yenip bana yardımcı olduğu için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ameliyatımın üzerinden 15 gün geçmesine rağmen herhangi bir şişlik, morluk oluşmadı. Şahsi telefonunu benimle paylaşıp aklınızda herhangi bir sorun oluştuğunda kendisiyle irtibata geçebileceğimi söyledi. Çok kolay atlattım 9. günümde işime geri döndüm ve şuan burnumdan çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum ve son olarak ilgi ve nezaketinden ötürü ayrıca teşekkür ederim

merhaba kızlar,
Erkan bey'e burun ameliyatı olan var mı?

Merhaba; bende 2018 Şubat ayında Erkan hocaya ameliyat oldum. Ve bu ameliyatı olmadan önce 7 kez bu işe kalkışıp korkudan her defasinda vazgeçmiş birisiyim. Sonra bir gun kiz kardesim Erkan hocanin instagram hesabindaki operasyon gecirmis hastalarin fotograflarini bana gonderdi. Yapmis oldugu burunlari o kadar begendim ki inanin kendisinin randevu almadan ameliyat tarihi alan ilk hastasi bile olabilirim. :))) Bu arada benim sorunum oncelikli olarak kemik egriliginden kaynaklanan nefes problemiydi, onun disinda da dogalligimi bozmadan genel goruntunun de degismesini istiyordum. Fakat cok korkuyordum.. Erkan hoca bu surecte bana cesaretimi kazanmam icin epeyce yardimci oldu ve hayalimden cok daha guzel bir buruna sahip olmami sagladi. Ameliyat surecimden bahsetmem gerekirse; benim ameliyatim cok basarili gecti.Morluk ve odemim de cok az oldu. Bunda hocamin dediklerini eksiksiz yapmanin da cok faydasini gordum. Hatta tamponun ciktigi gun bandajla tatile gittim. :KK66: Cevremdeki tepkiler de muhtesem oldu. Bu arada Erkan hocayi bana ilk tavsiye eden, beni kobay olarak kullanan ve burnuma bayilan kiz kardesim de 27 Eylul'de Erkan hocaya ameliyatini oldu. Bugun alcisi cikti, benimle ayni sureci yasadi. Azcik toparlasin onun da fikirlerini okursunuz buralarda :)) Erkan hocam olur da denk gelip buralari okursaniz size minnettar oldugumu bilmenizi isterim. Tesekkur ederim tekrardan sihirli ellerinize, emeklerinize saglik..

Son düzenleyen: Moderatör:
dr erken soylu kendisine dün gittim önce ben yoldayken arayan yardımcısı acil işi cıktı çıkmak zorunda kaldı dedi sonra ben bunu şimdi mi haber veriyorsunuz dediğimde dr sesimi duyup tamam gelsin dedi 17,15 randevuma 17,25 de gidebildim trafik kazasından dolayı gittiğimde içerde başka bi hasta vardı muayne ücretimi de ödeyip yanına girdim ilk söylediği şey geç kaldınız demek sonra ne şikayettiniz var diyip muayne etmek istemeyen kişi 150 tl muayne ücreti vermişim benim siz muayne etmicek misiniz lafımın üstüne şöyle bi göz gzrdiren kişi sonra direk estetiğe yönledirip muhasebyle konusun diyen kişi ayrıca burun sırtımda hiç kemik olmamasına ragmen orayı törpuyle oyacağını söyleyen kişi ve herekse aynı stili yaptığı için instagramdan yaptığım stillere bakın diyen hergün cami resmi paylaşıp bu kadar rahat yalan konusabilen birinden uzak durun hiçbir eletirk alamadığım dr luğun etik kurallarından bi haber olan kişi
Merhaba Selin Hanım,
Uzun araştırmalar sonucu tavsiye üzerine Doç. Dr. Erkan Soylu'ya randevu aldım. Nefes alamama şikayetim ve burnumda deviasyon vardı. 2017 Ekim ayında ameliyat oldum. Kendisi dalında çok başarılı bir hekimdir. Hastalarına olan yakınlığı, samimiyeti ve ilgisi zaten doğru yerde olduğunuzu gösteriyor. Ben ameliyat olduktan sonra ailemden 8 kişi daha Erkan bey'de burun ameliyatı oldu ve kimse memnuniyetsiz bir şekilde ayrılmadı. Çevremden çok olumlu geribildirimler aldım. Kendisi hem hekim olarak hem de kişilik olarak çok iyi ve başarılı biridir. Kendisine buradan çok çok teşekkür ediyorum.

merhaba kızlar,
Erkan bey'e burun ameliyatı olan var mı?
Erkan beye geçen hafta burun ameliyatı oldum.
Öncelşkle siz çok küçük burun öykümden bahsediyim.
2016 yılında erkek arkasaşımın burnun yandan büyük duruyor demesiyle doktor araştırmasına girdim.sonrasında bunumda son iki yılda nefes ama problemi baş göstermişti.ardından burdaki yoru ları takip ettim.önce muhammet dilbere gittim nedeni bilmiyoruö burnumun yüzüme yakıştığını söyledi ve beni ameliyat olmamam için ikna etti.Ardından evlilik hazırlıklarına başladım burnum nefes almıyordu her gece ağzı açık uyuyordum medicana hastanesinde kbb doktoruna gittik iç kısımda kemik eğriliği ve çok sayıda konka var dedi ameliyata hemen alınmakısın dedi.Düğünüme 2 ay vardı ameliyatı kaldırmam mümkün değildi.Evlendikten sonraya erteledim.
Sonra eşime bana yıllar önceki yorumunu hatırlatıp burnumun hem sağlık açısından hemde estetik açıdan değişiklik yapmak istediğimi söyledim.Anlayışla karşıladı.
Sonra ben çom hümmalı bir araştırmaya girdim.Çok yakın dostumun burun estetiği olmak istemesi şanstı oda arştırıp fikir verdi bana.Abartısız 15 doktorla yüzyüze görüştüm bu forumda bir kızcağız mükemmel bir liste yapmıştı o listeyide elime aldım insta hesabı açıp hepsini takip ettim.İsimlerini kötülemek istemiyorum ama görüştüğüm doktorlar bir çoğu net güven vermedi.
Erkan soylu son sıradaydı ondan sonra tekrar liste çıkartıp görüşmelere gidecektim.Aynı Hafta Ahmet Alp ile görüştüm kendisine çom istekli gitmiçtim ama tavırları bana söyledikleri hemen bu hafta ameliyat olursan bir indirim uygulamıştı o geçerli yoksa değil dedi Cumartesi görüşmeye gittim lazer randevum vardı çok geç aldılar beni görüşmeye kafamdakileride anlatamadım ve bir hastasının sıradayken burnunun orta kısmının yamuk olduğubu farkettim.ısrarla pazartesi w bin tl yatır sonra kafandakiler çözülecek gelip görüşeceksi dediler.sonra Ahmet Alp te olmayacak dedim.Ameliyat olucam somuçta nazımın geçeceğ insan olmalıydı.Arkadaşım Barış çakırda ameliyat olacaktı benim burnumda sağlık sorunları var diye KBB olmalıydı ameliyatı yapan kişinin Barış çakırın bir yazısı dikkatimi çekti sizin ameliyatınızı yapacak doktordan mucize beklemeyin diğer hastalarına ne yaptıysa sizede benzerinş yapacaktı diyordu.erkan soylunun yaptıklarını çok beğeniyordum.
Neyse hastaneyi aradım Erkan soyluya randevu aldım.Kendisinin özgeçmişini omuduğumda hemşehrim olduğunu öğrendim.nedense Erkan hocayı tanımadan muayene olmadan ısınmıştın.
Muayene günü geldi.işten izin alıp saat 16.45 randevuma yetişmeye çalılıyordum .keza yarım saat geçiktim.Erkan hoca geç kaldığında almıyor diye yorum okumuştum ama öyle olmadı muayene etti.burnumda yüzüme yakışmayan yerleri söyledi ve nefes problemini gidereceğiz dedi.sankş o kadar araştırmalarım dualarım Erkan hocaya çıkıyordu.Hemen muhasebe katına çıktım nettim Erkan hoca ameliyatımı yapabilecek tek doktordu.1 ay sonra yani kasım 2018 randevu verdiler kabul ettim ama biri gelmezse ben ameliyata hazırım diyede belirttim.Ertesi gün hastaneden aradılar 2 gün sonra Erkan hocanın bir hastasının ameliyata tahlilleri uygun değilmiş.beni çağırdılar.hemen gidip kan verdim anestezi bölümü ile görüştüm.Erkan hocaya haber vermek için onun yanınada uğradım çok tatlı bir asistanı Gülbeyaz Hanım benim istediğim burnu dinlediler.sonra beğendiğim burunları numarasına atmamı istedi ve bir doktor hastasına başka doktorlaedan olsa beğendiğin burnu at diyebilir mi.İnanılmaz beyefendi hastasını anlayan bir doktordu.Ve ameliyat günü geldi kalbim yerinden çıkıyordu.Gözümü açtığımda erkan hoca burnumu instasına atmıştı ve ben sargılı halindeyken o video ve resmi izledikçe bayıldım.bugün 8 gün oldu tabiki burnum şiş az önce Erkan hocanın yanından geldim sargılarım açıldı ve burnum şükürler olsun ki nefes alıyor.
Eğer ameliyat olacaksanız Erkan soyluyu kesinlikle öneriyorum.bana özelden mesaj atabilirsiniz tüm ayrıntıkarda cevaplayabilirim.zor bir süreç Ameliyat olacak veya olmak isteyen herkese Allah yardım etsin.

1. Merhaba üç ay önce Erkan hocaya başvurmadan önce asistanı Gülbeyaz Hanım ile görüşüp bilgi aldım sağolsun kendisi telefonda çok yardımcı oldu ve randevu ayarladı. Her neyse burnumda ciddi kemik eğriliği vardı Burun ucu düşük ve yandan çok uzundu asla yan profil çekemiyorum ve sonunda muayene için doktoruma başvurdum. Erkan bey sağolsun benimle çok ilgilendi konuşmalarıyla bana güven sağladı çok evhamlı olmama rağmen beni sabırla dinledi. Ameliyattan sonra ilk üç gün biraz burun tıkanıklığı yaşadım sadece ağrım sızım olmadı çok şükür. Bu süreçte Erkan hoca ile irtibat halindeydik. Kendisi çok ilgili sevecen biri. Yüzümde şişlik ve morluk olmadığı için çok dua ettim ona. Ameliyat sonrasında tıkalı olan burnumdan nefes alabiliyorum bu mucize bir şeymiş Erkan hoca sayesinde tattım. Şuan 3. Ayım ve ben çok memnunum artık yandan fotoğraf çekilebiliyorum kendine özgüvenim geldi. Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin bu arada çok ama çok tatlı ve ilgili olan asistanı Gülbeyaz hanıma da çok teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisi mükemmel bir insan istediğiniz tüm konuda size yardımcı oluyor o gülen yüzü hiç solmasın. Erkan hoca ve Asistanına çok teşekkürlerimi sunuyorum iyiki sizinle tanıştım

Bir insanı lekelemek, zirveye çıkarmaktan daha kolaydır. O yüzden burası reklam değil gerçek kokuyor. Haksızlığa tahammül yok Emeğe saygı duymak gerekir

Ne oluyor yahu bahsi geçmeyen doktor alt alta iki aynı konu ve bir olumsuz yorum üzerine doktoru öven yeni üyeler. Buralar fazla reklam koktu.
Şöyle düşünün bende ameliyat olmadan önce birçok doktorun reklam yaptığını düşğnürdüm.ama ben Erkan soyluya ameliyat olduktan sonra tüm iyi yorumları hakkettiğini düşünüyorum.Her hastasıyla ayrı ayrı ilgilenen ve asistanı her ayrıntıda yanınızda olan birinde ameliyat oluyorsunuz ve sonuçtan mutlu olarak keza nefes alma problemlerime hiç girmiyorum.

Merhabaaa acill yardimm Bugün aldım cıktı 8. Günüm ama burnum çok yassı ve kenarları şiş kaldın böyle kalmayacak fimi yandan çok güzel Ama önden berbat napacan morelim çok bozukkk

Erkan beye geçen hafta burun ameliyatı oldum.
Öncelşkle siz çok küçük burun öykümden bahsediyim.
2016 yılında erkek arkasaşımın burnun yandan büyük duruyor demesiyle doktor araştırmasına girdim.sonrasında bunumda son iki yılda nefes ama problemi baş göstermişti.ardından burdaki yoru ları takip ettim.önce muhammet dilbere gittim nedeni bilmiyoruö burnumun yüzüme yakıştığını söyledi ve beni ameliyat olmamam için ikna etti.Ardından evlilik hazırlıklarına başladım burnum nefes almıyordu her gece ağzı açık uyuyordum medicana hastanesinde kbb doktoruna gittik iç kısımda kemik eğriliği ve çok sayıda konka var dedi ameliyata hemen alınmakısın dedi.Düğünüme 2 ay vardı ameliyatı kaldırmam mümkün değildi.Evlendikten sonraya erteledim.
Sonra eşime bana yıllar önceki yorumunu hatırlatıp burnumun hem sağlık açısından hemde estetik açıdan değişiklik yapmak istediğimi söyledim.Anlayışla karşıladı.
Sonra ben çom hümmalı bir araştırmaya girdim.Çok yakın dostumun burun estetiği olmak istemesi şanstı oda arştırıp fikir verdi bana.Abartısız 15 doktorla yüzyüze görüştüm bu forumda bir kızcağız mükemmel bir liste yapmıştı o listeyide elime aldım insta hesabı açıp hepsini takip ettim.İsimlerini kötülemek istemiyorum ama görüştüğüm doktorlar bir çoğu net güven vermedi.
Erkan soylu son sıradaydı ondan sonra tekrar liste çıkartıp görüşmelere gidecektim.Aynı Hafta Ahmet Alp ile görüştüm kendisine çom istekli gitmiçtim ama tavırları bana söyledikleri hemen bu hafta ameliyat olursan bir indirim uygulamıştı o geçerli yoksa değil dedi Cumartesi görüşmeye gittim lazer randevum vardı çok geç aldılar beni görüşmeye kafamdakileride anlatamadım ve bir hastasının sıradayken burnunun orta kısmının yamuk olduğubu farkettim.ısrarla pazartesi w bin tl yatır sonra kafandakiler çözülecek gelip görüşeceksi dediler.sonra Ahmet Alp te olmayacak dedim.Ameliyat olucam somuçta nazımın geçeceğ insan olmalıydı.Arkadaşım Barış çakırda ameliyat olacaktı benim burnumda sağlık sorunları var diye KBB olmalıydı ameliyatı yapan kişinin Barış çakırın bir yazısı dikkatimi çekti sizin ameliyatınızı yapacak doktordan mucize beklemeyin diğer hastalarına ne yaptıysa sizede benzerinş yapacaktı diyordu.erkan soylunun yaptıklarını çok beğeniyordum.
Neyse hastaneyi aradım Erkan soyluya randevu aldım.Kendisinin özgeçmişini omuduğumda hemşehrim olduğunu öğrendim.nedense Erkan hocayı tanımadan muayene olmadan ısınmıştın.
Muayene günü geldi.işten izin alıp saat 16.45 randevuma yetişmeye çalılıyordum .keza yarım saat geçiktim.Erkan hoca geç kaldığında almıyor diye yorum okumuştum ama öyle olmadı muayene etti.burnumda yüzüme yakışmayan yerleri söyledi ve nefes problemini gidereceğiz dedi.sankş o kadar araştırmalarım dualarım Erkan hocaya çıkıyordu.Hemen muhasebe katına çıktım nettim Erkan hoca ameliyatımı yapabilecek tek doktordu.1 ay sonra yani kasım 2018 randevu verdiler kabul ettim ama biri gelmezse ben ameliyata hazırım diyede belirttim.Ertesi gün hastaneden aradılar 2 gün sonra Erkan hocanın bir hastasının ameliyata tahlilleri uygun değilmiş.beni çağırdılar.hemen gidip kan verdim anestezi bölümü ile görüştüm.Erkan hocaya haber vermek için onun yanınada uğradım çok tatlı bir asistanı Gülbeyaz Hanım benim istediğim burnu dinlediler.sonra beğendiğim burunları numarasına atmamı istedi ve bir doktor hastasına başka doktorlaedan olsa beğendiğin burnu at diyebilir mi.İnanılmaz beyefendi hastasını anlayan bir doktordu.Ve ameliyat günü geldi kalbim yerinden çıkıyordu.Gözümü açtığımda erkan hoca burnumu instasına atmıştı ve ben sargılı halindeyken o video ve resmi izledikçe bayıldım.bugün 8 gün oldu tabiki burnum şiş az önce Erkan hocanın yanından geldim sargılarım açıldı ve burnum şükürler olsun ki nefes alıyor.
Eğer ameliyat olacaksanız Erkan soyluyu kesinlikle öneriyorum.bana özelden mesaj atabilirsiniz tüm ayrıntıkarda cevaplayabilirim.zor bir süreç Ameliyat olacak veya olmak isteyen herkese Allah yardım etsin.
Merhaba

Ucret konusunda da bilgi verebilir misiniz?

Merhaba Kızlar!
Benim ERKAN SOYLU serüvenimse şu şekilde Aşırı kararsız ve mükemmelliyetçilik bakış açımdan kaynaklı bir türlü aradığım doktoru bulamamıştım. Bir kaç kez farklı doktorlarla görüştüm ancak ikna olmadım ve burnumun asimetri probleminden kaynaklı risk almak istemediler. Taa ki instagramdan Erkan Bey’e denk gelene kadar.. Kendisini ve çalışmalarını sürekli takip ettim (2 yıl) ve zor burunlar yapması beni mutlu etti. İşinde başarılı olduğu hasta profillerinden belliydi. Kendisine muayene oldum ve tüm sorunlarımı anlattım ve bana olabilecek herşeyi anlattı 2 temmuzda ise ameliyat oldum. Süreçten çok korkuyordum çünkü hayatımda ilk defa ameliyat olacaktım aynı zamanda bünyem çok zayıftı. Ama anestezi doktorlarından erkan beyin hemşirelerine kadar hepsi o kadar güzel ilgilendilerki ve paniğimi yendim sonrasında seni şimdi uyutuyoruz söylemek istediğin şeyler var mı diye de tekrar sordular burnumda ki simetri problemi,eğrilik,burun ucu deviasyonu ve büyüklüğünden şikayetçi olduğumu söyledim ve uyandığımda hiç bir ağrı hissetmedim odama geçtiğimde bir süre başım ağrıdı o da anesteziden dolayı onun dışında burnumda hiç bir ağrı ve zorluk olmadı binlerce şükür. Tampon olmamasına rağmen kanamam çok hafif oldu oda ilk gün sadece. Ve yüzümde korkunç morluklar olmadı çünkü devamlı buz tuttum morarma çok hafifti sonrasında sarardı ve sarılıkta 5. Günden sonra geçmeye başladı. Gerçekten Erkan Bey’ e minnettarım sargılı halde kim görse burnuma bayıldı. Şuan 3. ayım ve burnum hakkında tek olumsuz bir şey söyleyen yok çünkü burnum tam ortada muazzam bir kavisi var üstelik doğal. Bir çok arkadaşım Erkan bey’i yakın takibe aldılar bile.. Kendisine ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Emeğine sağlık.. (Bu arada süreç ve burnum hakkında foto vs merak ettikleriniz varsa instagram üzerinden ulaşabilirsiniz. ) (seymademircaan)

Meraba bende ameliyat olmayı düsünüyorum ve haliyle kafam çok karısık. Acaba hala memnun musunuz burnunuzdan ve fiyat hakkında bilgi alabilir miyim.? Çunku öğrenciyim ve aileme çok yük olmak istemiyorum. S Symdmrcn

Back
X