Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bulabildiniz mi?Hakkında bilgi bulabildiniz mı?
merhaba kızlar,
Erkan bey'e burun ameliyatı olan var mı?
Merhaba Selin Hanım,dr erken soylu kendisine dün gittim önce ben yoldayken arayan yardımcısı acil işi cıktı çıkmak zorunda kaldı dedi sonra ben bunu şimdi mi haber veriyorsunuz dediğimde dr sesimi duyup tamam gelsin dedi 17,15 randevuma 17,25 de gidebildim trafik kazasından dolayı gittiğimde içerde başka bi hasta vardı muayne ücretimi de ödeyip yanına girdim ilk söylediği şey geç kaldınız demek sonra ne şikayettiniz var diyip muayne etmek istemeyen kişi 150 tl muayne ücreti vermişim benim siz muayne etmicek misiniz lafımın üstüne şöyle bi göz gzrdiren kişi sonra direk estetiğe yönledirip muhasebyle konusun diyen kişi ayrıca burun sırtımda hiç kemik olmamasına ragmen orayı törpuyle oyacağını söyleyen kişi ve herekse aynı stili yaptığı için instagramdan yaptığım stillere bakın diyen hergün cami resmi paylaşıp bu kadar rahat yalan konusabilen birinden uzak durun hiçbir eletirk alamadığım dr luğun etik kurallarından bi haber olan kişi
Erkan beye geçen hafta burun ameliyatı oldum.merhaba kızlar,
Erkan bey'e burun ameliyatı olan var mı?
Şöyle düşünün bende ameliyat olmadan önce birçok doktorun reklam yaptığını düşğnürdüm.ama ben Erkan soyluya ameliyat olduktan sonra tüm iyi yorumları hakkettiğini düşünüyorum.Her hastasıyla ayrı ayrı ilgilenen ve asistanı her ayrıntıda yanınızda olan birinde ameliyat oluyorsunuz ve sonuçtan mutlu olarak keza nefes alma problemlerime hiç girmiyorum.Ne oluyor yahu bahsi geçmeyen doktor alt alta iki aynı konu ve bir olumsuz yorum üzerine doktoru öven yeni üyeler. Buralar fazla reklam koktu.
Sadece bir doktoru öven mesajları olan yeni üyeler.. çok ciddiye alamadım.Bir insanı lekelemek, zirveye çıkarmaktan daha kolaydır. O yüzden burası reklam değil gerçek kokuyor. Haksızlığa tahammül yok Emeğe saygı duymak gerekir
MerhabaErkan beye geçen hafta burun ameliyatı oldum.
Öncelşkle siz çok küçük burun öykümden bahsediyim.
2016 yılında erkek arkasaşımın burnun yandan büyük duruyor demesiyle doktor araştırmasına girdim.sonrasında bunumda son iki yılda nefes ama problemi baş göstermişti.ardından burdaki yoru ları takip ettim.önce muhammet dilbere gittim nedeni bilmiyoruö burnumun yüzüme yakıştığını söyledi ve beni ameliyat olmamam için ikna etti.Ardından evlilik hazırlıklarına başladım burnum nefes almıyordu her gece ağzı açık uyuyordum medicana hastanesinde kbb doktoruna gittik iç kısımda kemik eğriliği ve çok sayıda konka var dedi ameliyata hemen alınmakısın dedi.Düğünüme 2 ay vardı ameliyatı kaldırmam mümkün değildi.Evlendikten sonraya erteledim.
Sonra eşime bana yıllar önceki yorumunu hatırlatıp burnumun hem sağlık açısından hemde estetik açıdan değişiklik yapmak istediğimi söyledim.Anlayışla karşıladı.
Sonra ben çom hümmalı bir araştırmaya girdim.Çok yakın dostumun burun estetiği olmak istemesi şanstı oda arştırıp fikir verdi bana.Abartısız 15 doktorla yüzyüze görüştüm bu forumda bir kızcağız mükemmel bir liste yapmıştı o listeyide elime aldım insta hesabı açıp hepsini takip ettim.İsimlerini kötülemek istemiyorum ama görüştüğüm doktorlar bir çoğu net güven vermedi.
Erkan soylu son sıradaydı ondan sonra tekrar liste çıkartıp görüşmelere gidecektim.Aynı Hafta Ahmet Alp ile görüştüm kendisine çom istekli gitmiçtim ama tavırları bana söyledikleri hemen bu hafta ameliyat olursan bir indirim uygulamıştı o geçerli yoksa değil dedi Cumartesi görüşmeye gittim lazer randevum vardı çok geç aldılar beni görüşmeye kafamdakileride anlatamadım ve bir hastasının sıradayken burnunun orta kısmının yamuk olduğubu farkettim.ısrarla pazartesi w bin tl yatır sonra kafandakiler çözülecek gelip görüşeceksi dediler.sonra Ahmet Alp te olmayacak dedim.Ameliyat olucam somuçta nazımın geçeceğ insan olmalıydı.Arkadaşım Barış çakırda ameliyat olacaktı benim burnumda sağlık sorunları var diye KBB olmalıydı ameliyatı yapan kişinin Barış çakırın bir yazısı dikkatimi çekti sizin ameliyatınızı yapacak doktordan mucize beklemeyin diğer hastalarına ne yaptıysa sizede benzerinş yapacaktı diyordu.erkan soylunun yaptıklarını çok beğeniyordum.
Neyse hastaneyi aradım Erkan soyluya randevu aldım.Kendisinin özgeçmişini omuduğumda hemşehrim olduğunu öğrendim.nedense Erkan hocayı tanımadan muayene olmadan ısınmıştın.
Muayene günü geldi.işten izin alıp saat 16.45 randevuma yetişmeye çalılıyordum .keza yarım saat geçiktim.Erkan hoca geç kaldığında almıyor diye yorum okumuştum ama öyle olmadı muayene etti.burnumda yüzüme yakışmayan yerleri söyledi ve nefes problemini gidereceğiz dedi.sankş o kadar araştırmalarım dualarım Erkan hocaya çıkıyordu.Hemen muhasebe katına çıktım nettim Erkan hoca ameliyatımı yapabilecek tek doktordu.1 ay sonra yani kasım 2018 randevu verdiler kabul ettim ama biri gelmezse ben ameliyata hazırım diyede belirttim.Ertesi gün hastaneden aradılar 2 gün sonra Erkan hocanın bir hastasının ameliyata tahlilleri uygun değilmiş.beni çağırdılar.hemen gidip kan verdim anestezi bölümü ile görüştüm.Erkan hocaya haber vermek için onun yanınada uğradım çok tatlı bir asistanı Gülbeyaz Hanım benim istediğim burnu dinlediler.sonra beğendiğim burunları numarasına atmamı istedi ve bir doktor hastasına başka doktorlaedan olsa beğendiğin burnu at diyebilir mi.İnanılmaz beyefendi hastasını anlayan bir doktordu.Ve ameliyat günü geldi kalbim yerinden çıkıyordu.Gözümü açtığımda erkan hoca burnumu instasına atmıştı ve ben sargılı halindeyken o video ve resmi izledikçe bayıldım.bugün 8 gün oldu tabiki burnum şiş az önce Erkan hocanın yanından geldim sargılarım açıldı ve burnum şükürler olsun ki nefes alıyor.
Eğer ameliyat olacaksanız Erkan soyluyu kesinlikle öneriyorum.bana özelden mesaj atabilirsiniz tüm ayrıntıkarda cevaplayabilirim.zor bir süreç Ameliyat olacak veya olmak isteyen herkese Allah yardım etsin.
Kime oldunuz? Geçmiştir ödemler büyük oranda umarım memnunsunuzdurMerhabaaa acill yardimm Bugün aldım cıktı 8. Günüm ama burnum çok yassı ve kenarları şiş kaldın böyle kalmayacak fimi yandan çok güzel Ama önden berbat napacan morelim çok bozukkk
O değil de asistani burdaki yorumları cvsine eklesin.ne gülbeyazmışNe oluyor yahu bahsi geçmeyen doktor alt alta iki aynı konu ve bir olumsuz yorum üzerine doktoru öven yeni üyeler. Buralar fazla reklam koktu.