Doç.Dr. Erkan Soylu

Merhaba Selin Hanım, cevabı biraz geç oldu ama Erkan Soylu'ya nefes alamama şikayetiyle muayene oldum ve sağa doğru eğri olduğunu, bir tarafın tamamen tıkalı olduğunu ve burun ucumun düşük olduğunu dolayısıyla ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Aynı zamanda estetik olmasını istiyordum ve bu konuda kendisinden almış olduğum güven bana yeterliydi. . Ameliyat öncesi tüm korkularımı yenip bana yardımcı olduğu için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ameliyatımın üzerinden 15 gün geçmesine rağmen herhangi bir şişlik, morluk oluşmadı. Şahsi telefonunu benimle paylaşıp aklınızda herhangi bir sorun oluştuğunda kendisiyle irtibata geçebileceğimi söyledi. Çok kolay atlattım 9. günümde işime geri döndüm ve şuan burnumdan çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum ve son olarak ilgi ve nezaketinden ötürü ayrıca teşekkür ederim
 
Merhaba kızlar... Yorumları hiiiç üşenmeden satır satır okudum... Bunun için iyi bir sebebim vardı.
Erkan Soylu beyle karşılaşana kadar 3 kez revizyon ameliyatı olmak zorunda kalmıştım .. Arkadaşlar ,Erkan bey tam tamına 4. ameliyatımı yaptı... Çok şükür.. Neyse yorumlama kısmına dönersek Türkiyede 4. operasyonu yapacak çok az kişi var.(septumda koca bi delik var, burun ucunda kıkırdak neredeyse yoktu , burun delikleri eşit değildi) Neredeyse 8-10 tane şehir dolaştım. Her iyi denilen doktorla görüştüm.. Ameliyatı her doktor yapıyor ki arkadaşlar; her doktorun mesaisi bitiyo ve vizite çıkıyor, sonra kendinizle kalıyorsunuz önemli olan sizin çektiğiniz o sıkıntı .. ne kadar az acı yaşarsanız o kadar kaliteli geçiyor istİrahat... kaburgadan greft yapıldığı için 5:30 saat sürdü ameliyat.. ne morluk ne şişlik ne ağrı hiç bişi olmadı. ve o gece taburcu edildimm... Yani uzun lafın kısası iyi bir hekime denk gelmiş tanımışsınızdır kaçırmayın ve operasyonun sonucunun çok güzel olacağına inanın derim. Kaburgamdan bana harika bi burun yaptı . ayrıca ücret konusunda hastanenin çalışma şekli öyle. Erkan bey o hastanede parasına göre ameliyat yapmıyor. İşlem ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapıyor. Beklentinizde çok önemli arkadaşlar cildinizin kalınlığına, kemik yapınına, yüz yapısına göre olmalı herşey.. Saç kestirir gibi ben şu resimdeki burnu istiyorum derseniz de bilemiyorum ne kadar sağlıklı... Yürekten teşekkür ediyorum ve minnettarım.. Endişesi olan arkadaşlar yazın . 3 kere başarısız yamuk nefes almayan bi burun için ameliyat olmuş biri olarak cevap veririm. bu arada bende istanbul dışında çalışan bi hemşireyim... 4. burun ameliyatımı 05.03.2020 de oldum ve iyiki de oldum harika oldu... KALBİNİZDEN GEÇEN GÜZELLİKLER KADERİNİZ OLSUN ARKADAŞLAR .. umarım yardımcı olmuşumdur..
 
Erkan beye geçen hafta burun ameliyatı oldum.
Öncelşkle siz çok küçük burun öykümden bahsediyim.
2016 yılında erkek arkasaşımın burnun yandan büyük duruyor demesiyle doktor araştırmasına girdim.sonrasında bunumda son iki yılda nefes ama problemi baş göstermişti.ardından burdaki yoru ları takip ettim.önce muhammet dilbere gittim nedeni bilmiyoruö burnumun yüzüme yakıştığını söyledi ve beni ameliyat olmamam için ikna etti.Ardından evlilik hazırlıklarına başladım burnum nefes almıyordu her gece ağzı açık uyuyordum medicana hastanesinde kbb doktoruna gittik iç kısımda kemik eğriliği ve çok sayıda konka var dedi ameliyata hemen alınmakısın dedi.Düğünüme 2 ay vardı ameliyatı kaldırmam mümkün değildi.Evlendikten sonraya erteledim.
Sonra eşime bana yıllar önceki yorumunu hatırlatıp burnumun hem sağlık açısından hemde estetik açıdan değişiklik yapmak istediğimi söyledim.Anlayışla karşıladı.
Sonra ben çom hümmalı bir araştırmaya girdim.Çok yakın dostumun burun estetiği olmak istemesi şanstı oda arştırıp fikir verdi bana.Abartısız 15 doktorla yüzyüze görüştüm bu forumda bir kızcağız mükemmel bir liste yapmıştı o listeyide elime aldım insta hesabı açıp hepsini takip ettim.İsimlerini kötülemek istemiyorum ama görüştüğüm doktorlar bir çoğu net güven vermedi.
Erkan soylu son sıradaydı ondan sonra tekrar liste çıkartıp görüşmelere gidecektim.Aynı Hafta Ahmet Alp ile görüştüm kendisine çom istekli gitmiçtim ama tavırları bana söyledikleri hemen bu hafta ameliyat olursan bir indirim uygulamıştı o geçerli yoksa değil dedi Cumartesi görüşmeye gittim lazer randevum vardı çok geç aldılar beni görüşmeye kafamdakileride anlatamadım ve bir hastasının sıradayken burnunun orta kısmının yamuk olduğubu farkettim.ısrarla pazartesi w bin tl yatır sonra kafandakiler çözülecek gelip görüşeceksi dediler.sonra Ahmet Alp te olmayacak dedim.Ameliyat olucam somuçta nazımın geçeceğ insan olmalıydı.Arkadaşım Barış çakırda ameliyat olacaktı benim burnumda sağlık sorunları var diye KBB olmalıydı ameliyatı yapan kişinin Barış çakırın bir yazısı dikkatimi çekti sizin ameliyatınızı yapacak doktordan mucize beklemeyin diğer hastalarına ne yaptıysa sizede benzerinş yapacaktı diyordu.erkan soylunun yaptıklarını çok beğeniyordum.
Neyse hastaneyi aradım Erkan soyluya randevu aldım.Kendisinin özgeçmişini omuduğumda hemşehrim olduğunu öğrendim.nedense Erkan hocayı tanımadan muayene olmadan ısınmıştın.
Muayene günü geldi.işten izin alıp saat 16.45 randevuma yetişmeye çalılıyordum .keza yarım saat geçiktim.Erkan hoca geç kaldığında almıyor diye yorum okumuştum ama öyle olmadı muayene etti.burnumda yüzüme yakışmayan yerleri söyledi ve nefes problemini gidereceğiz dedi.sankş o kadar araştırmalarım dualarım Erkan hocaya çıkıyordu.Hemen muhasebe katına çıktım nettim Erkan hoca ameliyatımı yapabilecek tek doktordu.1 ay sonra yani kasım 2018 randevu verdiler kabul ettim ama biri gelmezse ben ameliyata hazırım diyede belirttim.Ertesi gün hastaneden aradılar 2 gün sonra Erkan hocanın bir hastasının ameliyata tahlilleri uygun değilmiş.beni çağırdılar.hemen gidip kan verdim anestezi bölümü ile görüştüm.Erkan hocaya haber vermek için onun yanınada uğradım çok tatlı bir asistanı Gülbeyaz Hanım benim istediğim burnu dinlediler.sonra beğendiğim burunları numarasına atmamı istedi ve bir doktor hastasına başka doktorlaedan olsa beğendiğin burnu at diyebilir mi.İnanılmaz beyefendi hastasını anlayan bir doktordu.Ve ameliyat günü geldi kalbim yerinden çıkıyordu.Gözümü açtığımda erkan hoca burnumu instasına atmıştı ve ben sargılı halindeyken o video ve resmi izledikçe bayıldım.bugün 8 gün oldu tabiki burnum şiş az önce Erkan hocanın yanından geldim sargılarım açıldı ve burnum şükürler olsun ki nefes alıyor.
Eğer ameliyat olacaksanız Erkan soyluyu kesinlikle öneriyorum.bana özelden mesaj atabilirsiniz tüm ayrıntıkarda cevaplayabilirim.zor bir süreç Ameliyat olacak veya olmak isteyen herkese Allah yardım etsin.
 
Ne oluyor yahu bahsi geçmeyen doktor alt alta iki aynı konu ve bir olumsuz yorum üzerine doktoru öven yeni üyeler. Buralar fazla reklam koktu.
Valla canım ameliyat olduk 2 sene oldu .niye böyle birşey yapalım . Erkan bey hakikaten işinin uzmanı biz 3 arkadaş olduk hepimizde memnunuz hiçbir sorunumuz yok , özelden yazana ınstagram adresimi veririm .
 
Ben aynı hastanede başka bi doktora oldum 4. Günüm en ufak morarmam bile olmadı şişliklerim de indi ameliyat sonrası resimlerime bayıldım şuan atelin altında ucu şiş olmasına rağmen hoş bi görüntü var
İnş ilerde bi sıkıntı olmazda bu mutluluğum devam eder 🙏🏻
 
şimdi bu ceylan96kl erkan soylu'ya mı ameliyat olmuş? 8. günde burnum kötü yazmış, sonra bir daha girmemiş foruma. yani anlamadım. şimdi doktor da zan altında kaldı, ona ameliyat olmak isteyenlerin de kafası karışır. bari sonucu söyleseydi. olmaz ki böyle.
 
mesajlarına baktım, başka bir doktorun da başlığının altına benzer şeyler yazmış. yanlış başlıklarda derdini anlatmaya çalışmış ama doğru değil bu. böyle yanlış anlaşılır. erkan soylu ve diğer doktor ile alakası yok demek ki.
 
Erkan soyluya bağcılar medipole gittim instagramdaki resimlere aldanarak ama herkese farklı fiyat veriyorlar benden önceki girenlere farklı bana farklı verdiler fiyatı. Muayene ederken asistanı bilgisayara yazdığı bilgilere göre muhasebe fiyat veriyomus bizden öncekilere 18 bin nakite 17 olur demişler bana 25 bin nakite 22 bin olur diyorlar saçmalık vede bizden önceki ikinci ameliyatı ve nefes problemi vardı. Çok saçma
 
Erkan soyluya bağcılar medipole gittim instagramdaki resimlere aldanarak ama herkese farklı fiyat veriyorlar benden önceki girenlere farklı bana farklı verdiler fiyatı. Muayene ederken asistanı bilgisayara yazdığı bilgilere göre muhasebe fiyat veriyomus bizden öncekilere 18 bin nakite 17 olur demişler bana 25 bin nakite 22 bin olur diyorlar saçmalık vede bizden önceki ikinci ameliyatı ve nefes problemi vardı. Çok saçma
Gerçekten öyleeee....
 
erkan soyluya revizyon için görusmeye giden varsa aydınlatabilir mi ne kadar fiyat verdiler , doktor nasıldı vs
 
Erkan soyluya bağcılar medipole gittim instagramdaki resimlere aldanarak ama herkese farklı fiyat veriyorlar benden önceki girenlere farklı bana farklı verdiler fiyatı. Muayene ederken asistanı bilgisayara yazdığı bilgilere göre muhasebe fiyat veriyomus bizden öncekilere 18 bin nakite 17 olur demişler bana 25 bin nakite 22 bin olur diyorlar saçmalık vede bizden önceki ikinci ameliyatı ve nefes problemi vardı. Çok saçma
Ben 2018 de ameliyat oldum Erkan Hoca ve asistani fiyat vermemisti sorunlari dinlerdi ve ucreti muhasebeyle gorusmem gerektigini belirtti bende muhasebe ile cozdum fiyatlar sabitti ve o kadar sikintili ameliyati cok uyguna yapmislardi.Suan cok sasirdim.
 
Back
X