Doç.Dr. Erkan Soylu

erkan soyluya revizyon için görusmeye giden varsa aydınlatabilir mi ne kadar fiyat verdiler , doktor nasıldı vs
Ben 2 yili gecti ameliyat olali burnumun sol kisminda cok kucik bir et kalintiso var odem gibi duruyor Erkan hoca beklememi istedi.Revizyona 3 ay falan sonra karar verecek gecmez ise.Ama cok ciddi gozumu tirmalayan bir goruntu yok.Erkan Hocaya guveniyorum onunla karar alicam.Bence bir muayene olun derim kendisi size her turlu ayrintili bilgiyi veriyor.

Erkan soyluya bağcılar medipole gittim instagramdaki resimlere aldanarak ama herkese farklı fiyat veriyorlar benden önceki girenlere farklı bana farklı verdiler fiyatı. Muayene ederken asistanı bilgisayara yazdığı bilgilere göre muhasebe fiyat veriyomus bizden öncekilere 18 bin nakite 17 olur demişler bana 25 bin nakite 22 bin olur diyorlar saçmalık vede bizden önceki ikinci ameliyatı ve nefes problemi vardı. Çok saçma
Erkan soyluya bağcılar medipole gittim instagramdaki resimlere aldanarak ama herkese farklı fiyat veriyorlar benden önceki girenlere farklı bana farklı verdiler fiyatı. Muayene ederken asistanı bilgisayara yazdığı bilgilere göre muhasebe fiyat veriyomus bizden öncekilere 18 bin nakite 17 olur demişler bana 25 bin nakite 22 bin olur diyorlar saçmalık vede bizden önceki ikinci ameliyatı ve nefes problemi vardı. Çok saçma
Yazdığım yazıyı muhasebe fiyatından dolayı yazmıstım ama doktor beye güvenip ameliyat oldum ve cok başarışı geçti hep ameliyat olmak istediğim doktordu kendisi işinde cok uzman ve hayallerimdeki burna kavustum

Gerçekten öyleeee....
Tekrar Merhaba ben kendisine revizyon rinoplasti oldum. Birçok doktorla görüştüm. Bu doktorlar arasından En çok hatta sadece Erkan Hoca güven verdi. Daha çok yeni ameliyatım ama beklentimin ötesinde bir sonuç beni bekliyor gibi geliyor. Size tavsiyem aklınızdaki bütün doktorlarla görüşmeniz ve en güvendiğiniz doktora ameliyat olmanız

Ben 2 yili gecti ameliyat olali burnumun sol kisminda cok kucik bir et kalintiso var odem gibi duruyor Erkan hoca beklememi istedi.Revizyona 3 ay falan sonra karar verecek gecmez ise.Ama cok ciddi gozumu tirmalayan bir goruntu yok.Erkan Hocaya guveniyorum onunla karar alicam.Bence bir muayene olun derim kendisi size her turlu ayrintili bilgiyi veriyor.
Merhaba burnunuzun sol kısmında çok küçük et kalıntısı var ödem gibi duruyor demişsiniz nasıl et parçası nerde tam olarak ?

Merhaba

Baya bi zaman gecmis ameliyatinizin uzerinden.. Hala memnunmusunuz? Resim paylasabilirmsnz? Veya insta varsa???

Burnun kaLin mi ince derili miydi acaba? Varsa oncesi ve sibrasi fotonu atabilirseniz xok mutlu olirum. Ben de cok kararsiz kaldim. 15 kisilik doktor listem var elimde. Paradan da kacinmiyorum ama cok yuksek ucretlilerin ameliyattan sonra hic ilgilenmediklerini okuyorum ve bunu iatemiyorum. Simdiden tesekkurler

dr erken soylu kendisine dün gittim önce ben yoldayken arayan yardımcısı acil işi cıktı çıkmak zorunda kaldı dedi sonra ben bunu şimdi mi haber veriyorsunuz dediğimde dr sesimi duyup tamam gelsin dedi 17,15 randevuma 17,25 de gidebildim trafik kazasından dolayı gittiğimde içerde başka bi hasta vardı muayne ücretimi de ödeyip yanına girdim ilk söylediği şey geç kaldınız demek sonra ne şikayettiniz var diyip muayne etmek istemeyen kişi 150 tl muayne ücreti vermişim benim siz muayne etmicek misiniz lafımın üstüne şöyle bi göz gzrdiren kişi sonra direk estetiğe yönledirip muhasebyle konusun diyen kişi ayrıca burun sırtımda hiç kemik olmamasına ragmen orayı törpuyle oyacağını söyleyen kişi ve herekse aynı stili yaptığı için instagramdan yaptığım stillere bakın diyen hergün cami resmi paylaşıp bu kadar rahat yalan konusabilen birinden uzak durun hiçbir eletirk alamadığım dr luğun etik kurallarından bi haber olan kişi
Peki kime ameliyat oldunuz acaba ?

Erkan beyide araştırıyorum yaptığı burunlar benim zevkime uygun ama çok reklam yorum yapılmış hakkında o şüpheye düşürüyor bu doktor hakkında gerçekten bilgisi olan varmı
Canım ben oldum 3 sene oluyor . 3 arkadaş olduk . Hepimiz memnunuz .. zor bi burnum vardı . Dr bey çok uğraşmış . Güzel sonuç elde ettim biz 3 arkadaş çok memnun kaldık . Olmadan önce bir sürü hastası ile konuştuk yazıştık ... özelden yaz ınstagramımı vereyim 💐

Evet canım kalın deriliydi, hoca çok uğraştım demişti .. aşağı düşük , delikleri büyük bi burnum vardı .

Evet canım kalın deriliydi, hoca çok uğraştım demişti .. aşağı düşük , delikleri büyük bi burnum vardı .
Tam karar verdim Erkan beye diyorum bir sekilde kafam karisiyor. Kalin derili olmasi cok korkutuyor. Diger bir süru adini cok duyurmus doktor kalin deri kabul etmiyor ya da ön tedavi istiyor. Erkan bey ön tedavi (deri inceltme tedavisi) istemiyor. Digerleri kqlin deri ile ugrasmak istemedigi icin mi tedavi istiyor, yoksa sonuc nasil olsa iyi olmaz diye mi istemiyor anlamiyorum.

Tam karar verdim Erkan beye diyorum bir sekilde kafam karisiyor. Kalin derili olmasi cok korkutuyor. Diger bir süru adini cok duyurmus doktor kalin deri kabul etmiyor ya da ön tedavi istiyor. Erkan bey ön tedavi (deri inceltme tedavisi) istemiyor. Digerleri kqlin deri ile ugrasmak istemedigi icin mi tedavi istiyor, yoksa sonuc nasil olsa iyi olmaz diye mi istemiyor anlamiyorum.
Beni de bi doktor reddetti , ameliyat olsan bile güzel sonuç elde edemeyiz dedi ama Erkan Hocam eline sağlık çok uğraştı ben memnun kaldım

iki kisi fiyat hakkinda kotu yorum yaptiktan sonra guncelleme getirip memnunum yazmaniz goze batiyor uyari falan mi geliyo size😃😃

Back
X