- 26 Ocak 2017
- 42
- 25
- 38
- 37
Merhaba üzerinden epey vakit geçmiş acaba fotoğrafınızı paylaşabilir misiniz?Merhaba; bende 2018 Şubat ayında Erkan hocaya ameliyat oldum. Ve bu ameliyatı olmadan önce 7 kez bu işe kalkışıp korkudan her defasinda vazgeçmiş birisiyim. Sonra bir gun kiz kardesim Erkan hocanin instagram hesabindaki operasyon gecirmis hastalarin fotograflarini bana gonderdi. Yapmis oldugu burunlari o kadar begendim ki inanin kendisinin randevu almadan ameliyat tarihi alan ilk hastasi bile olabilirim. :))) Bu arada benim sorunum oncelikli olarak kemik egriliginden kaynaklanan nefes problemiydi, onun disinda da dogalligimi bozmadan genel goruntunun de degismesini istiyordum. Fakat cok korkuyordum.. Erkan hoca bu surecte bana cesaretimi kazanmam icin epeyce yardimci oldu ve hayalimden cok daha guzel bir buruna sahip olmami sagladi. Ameliyat surecimden bahsetmem gerekirse; benim ameliyatim cok basarili gecti.Morluk ve odemim de cok az oldu. Bunda hocamin dediklerini eksiksiz yapmanin da cok faydasini gordum. Hatta tamponun ciktigi gun bandajla tatile gittim.Cevremdeki tepkiler de muhtesem oldu. Bu arada Erkan hocayi bana ilk tavsiye eden, beni kobay olarak kullanan ve burnuma bayilan kiz kardesim de 27 Eylul'de Erkan hocaya ameliyatini oldu. Bugun alcisi cikti, benimle ayni sureci yasadi. Azcik toparlasin onun da fikirlerini okursunuz buralarda :)) Erkan hocam olur da denk gelip buralari okursaniz size minnettar oldugumu bilmenizi isterim. Tesekkur ederim tekrardan sihirli ellerinize, emeklerinize saglik..