Doç.Dr. Erkan Soylu

Merhaba kızlar... Yorumları hiiiç üşenmeden satır satır okudum... Bunun için iyi bir sebebim vardı.
Erkan Soylu beyle karşılaşana kadar 3 kez revizyon ameliyatı olmak zorunda kalmıştım .. Arkadaşlar ,Erkan bey tam tamına 4. ameliyatımı yaptı... Çok şükür.. Neyse yorumlama kısmına dönersek Türkiyede 4. operasyonu yapacak çok az kişi var.(septumda koca bi delik var, burun ucunda kıkırdak neredeyse yoktu , burun delikleri eşit değildi) Neredeyse 8-10 tane şehir dolaştım. Her iyi denilen doktorla görüştüm.. Ameliyatı her doktor yapıyor ki arkadaşlar; her doktorun mesaisi bitiyo ve vizite çıkıyor, sonra kendinizle kalıyorsunuz önemli olan sizin çektiğiniz o sıkıntı .. ne kadar az acı yaşarsanız o kadar kaliteli geçiyor istİrahat... kaburgadan greft yapıldığı için 5:30 saat sürdü ameliyat.. ne morluk ne şişlik ne ağrı hiç bişi olmadı. ve o gece taburcu edildimm... Yani uzun lafın kısası iyi bir hekime denk gelmiş tanımışsınızdır kaçırmayın ve operasyonun sonucunun çok güzel olacağına inanın derim. Kaburgamdan bana harika bi burun yaptı . ayrıca ücret konusunda hastanenin çalışma şekli öyle. Erkan bey o hastanede parasına göre ameliyat yapmıyor. İşlem ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapıyor. Beklentinizde çok önemli arkadaşlar cildinizin kalınlığına, kemik yapınına, yüz yapısına göre olmalı herşey.. Saç kestirir gibi ben şu resimdeki burnu istiyorum derseniz de bilemiyorum ne kadar sağlıklı... Yürekten teşekkür ediyorum ve minnettarım.. Endişesi olan arkadaşlar yazın . 3 kere başarısız yamuk nefes almayan bi burun için ameliyat olmuş biri olarak cevap veririm. bu arada bende istanbul dışında çalışan bi hemşireyim... 4. burun ameliyatımı 05.03.2020 de oldum ve iyiki de oldum harika oldu... KALBİNİZDEN GEÇEN GÜZELLİKLER KADERİNİZ OLSUN ARKADAŞLAR .. umarım yardımcı olmuşumdur..

Erkan Beyin yaptığı burundan hala memnun musunuz acaba bende görüşmeye gitmeyi düşünüyorum
Canım valla benim 2 sene oldu çok memnunum ameliyat sonrası vs hiç ağrı sızı olmadı . Ne düşme ne başka bi sorun doktor bey işimde çok iyi güvenle olabilirsiniz

Ne oluyor yahu bahsi geçmeyen doktor alt alta iki aynı konu ve bir olumsuz yorum üzerine doktoru öven yeni üyeler. Buralar fazla reklam koktu.
Valla canım ameliyat olduk 2 sene oldu .niye böyle birşey yapalım . Erkan bey hakikaten işinin uzmanı biz 3 arkadaş olduk hepimizde memnunuz hiçbir sorunumuz yok , özelden yazana ınstagram adresimi veririm .

Ben aynı hastanede başka bi doktora oldum 4. Günüm en ufak morarmam bile olmadı şişliklerim de indi ameliyat sonrası resimlerime bayıldım şuan atelin altında ucu şiş olmasına rağmen hoş bi görüntü var
İnş ilerde bi sıkıntı olmazda bu mutluluğum devam eder

şimdi bu ceylan96kl erkan soylu'ya mı ameliyat olmuş? 8. günde burnum kötü yazmış, sonra bir daha girmemiş foruma. yani anlamadım. şimdi doktor da zan altında kaldı, ona ameliyat olmak isteyenlerin de kafası karışır. bari sonucu söyleseydi. olmaz ki böyle.

mesajlarına baktım, başka bir doktorun da başlığının altına benzer şeyler yazmış. yanlış başlıklarda derdini anlatmaya çalışmış ama doğru değil bu. böyle yanlış anlaşılır. erkan soylu ve diğer doktor ile alakası yok demek ki.

Erkan soyluya bağcılar medipole gittim instagramdaki resimlere aldanarak ama herkese farklı fiyat veriyorlar benden önceki girenlere farklı bana farklı verdiler fiyatı. Muayene ederken asistanı bilgisayara yazdığı bilgilere göre muhasebe fiyat veriyomus bizden öncekilere 18 bin nakite 17 olur demişler bana 25 bin nakite 22 bin olur diyorlar saçmalık vede bizden önceki ikinci ameliyatı ve nefes problemi vardı. Çok saçma

Gerçekten öyleeee....

erkan soyluya revizyon için görusmeye giden varsa aydınlatabilir mi ne kadar fiyat verdiler , doktor nasıldı vs

Ben 2018 de ameliyat oldum Erkan Hoca ve asistani fiyat vermemisti sorunlari dinlerdi ve ucreti muhasebeyle gorusmem gerektigini belirtti bende muhasebe ile cozdum fiyatlar sabitti ve o kadar sikintili ameliyati cok uyguna yapmislardi.Suan cok sasirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…