- 19 Aralık 2014
- 35
- 13
- 13
- Konu Sahibi turkuaz_pembe
Cvplarınızı bekliyorum lütfen kafam çok karışık iyi bir doktor arıyorum ankarada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şimdiye kadar bulmuşsundur sanırım doktorunu ama bulmadıysan göğşen bey harika bir seçim olur. Ben kasım ayında ilk tedavimde negatof sonuç aldim ama su an ikinci tedavimi yine onda oluyorum. Çünkü biliyorum ki elinden gelenin en iyisini yapıyor. Anlatıyor, dinliyor istedigin her zaman ulaşabılıyorsun. Kesinlikle bizi ticari bor meta olarak görmüyor ki birçok merkezin handikapı bu. Inşallah bu kez pozitifi görürüm ama göremesem de elinden gelenin en iyisini yaptığını bileceğim.Cvplarınızı bekliyorum lütfen kafam çok karışık iyi bir doktor arıyorum ankarada
Canım şimdiye kadar bulmuşsundur sanırım doktorunu ama bulmadıysan göğşen bey harika bir seçim olur. Ben kasım ayında ilk tedavimde negatof sonuç aldim ama su an ikinci tedavimi yine onda oluyorum. Çünkü biliyorum ki elinden gelenin en iyisini yapıyor. Anlatıyor, dinliyor istedigin her zaman ulaşabılıyorsun. Kesinlikle bizi ticari bor meta olarak görmüyor ki birçok merkezin handikapı bu. Inşallah bu kez pozitifi görürüm ama göremesem de elinden gelenin en iyisini yaptığını bileceğim.
2 tane 5. Gün embriyosu olduğu halde olmadı. Nedenini de belirleyemedik. Ofis histereskopi yapıldı ama temiz cıktı rahim de. Bakalım bu kez ne olacak. Insallah olur da daha fazla yorulmayız.Göğşen beyde tedaviye başladım allahın izniyle bakalım yarın 3. Kontrolume gidicem şimdilik herşey yolunda gidiyor en azından doktor bey oyle diyor zaten Rabbim ol derse olur biz elimizden geleni yapalımda inşallah ilk seferde olur allahım emeklerimizi zayi etmesin hiç birimizin. Sizin neden olmadı ilk seferde nedeni bellimi sorununuz neydi.
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ikinci de olur canım herşeyin zamanı var diyorlar ya demekki zamanı değilmiş rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin nasip eylesin2 tane 5. Gün embriyosu olduğu halde olmadı. Nedenini de belirleyemedik. Ofis histereskopi yapıldı ama temiz cıktı rahim de. Bakalım bu kez ne olacak. Insallah olur da daha fazla yorulmayız.
Evet ben de öyle diyorum. Nasip kısmet, zamanı değilmiş demek ki. Inşallah bu kez zamanıdır. Heyecanla bekliyorum bakalım.Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ikinci de olur canım herşeyin zamanı var diyorlar ya demekki zamanı değilmiş rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin nasip eylesin
Aynen cok heyacanlıyım korkuyorum umutluyum endişeliyim falan karmaşık duygular yani☺senin ikinci Tedavin başladımı ne durumdasın suanda ben iğnelerimi yapıyorum evde yarına kontrolu var bakalım ne diycekEvet ben de öyle diyorum. Nasip kısmet, zamanı değilmiş demek ki. Inşallah bu kez zamanıdır. Heyecanla bekliyorum bakalım.
Dün Opum yapıldı canım. 11 yumurtam döllenmış. Bakalım yarın yine arayacagım. Inşallah 5. güne gider diye ümit ediyorum. Sen hangi aşamadasın.Aynen cok heyacanlıyım korkuyorum umutluyum endişeliyim falan karmaşık duygular yani☺senin ikinci Tedavin başladımı ne durumdasın suanda ben iğnelerimi yapıyorum evde yarına kontrolu var bakalım ne diycek
Hadi hayırlısı çok güzel inşallah herşey istediğin gibi olur rabbim yar ve yardımcın olsun. Ben iğneleri kullanıyorum gonal f ve lucrin bugün 5. Gün deyim nolcak nasıl bilmiyorum. Seninde sorun neydi neden tüp bebek tedavisine başladınız. Benim tüplerim kapalı aynı zamanda polikistik overliyim oyüzden mecburen yaniDün Opum yapıldı canım. 11 yumurtam döllenmış. Bakalım yarın yine arayacagım. Inşallah 5. güne gider diye ümit ediyorum. Sen hangi aşamadasın.
Olabilir ben cumartesi günü sabah ordayım. Dün sabah da ordayım.Belki de merkezde karşılaşmısızdır.
Benim de iki tüpüm tıkalı canım. Öncekinde gonalf kullanmistim bunda puregon kullandim. Oncekinde 12 gun surmustu yumurtalarimin gelismesi bu kez 10 gün sürdü. 14tü sayım simdi 12ymis. Bakalım ne olacak. Heyecanla bekliyorum.Hadi hayırlısı çok güzel inşallah herşey istediğin gibi olur rabbim yar ve yardımcın olsun. Ben iğneleri kullanıyorum gonal f ve lucrin bugün 5. Gün deyim nolcak nasıl bilmiyorum. Seninde sorun neydi neden tüp bebek tedavisine başladınız. Benim tüplerim kapalı aynı zamanda polikistik overliyim oyüzden mecburen yani
Aaa ben de dun 8de ordaydim. 8.30da opum oldu.Olabilir ben cumartesi günü sabah ordayım. Dün sabah da ordayım.
:))
Hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider ve 9 ay 10 gün sonra yavrunu kucağına alırsın hiç stres yapma sıkıntı yapma düşünmemeye çalış en önemlisi pozitif ol olumlu şeyler düşün bol bol dua et Rabbim yardımcın olsun iyi akşamlarKızlar bugun transferim var 3. Gün embriyosu olacak. Bu yüzden üzülmüstüm ama doktor 5. Füne gotmeyeceği için.degil ilkinde 5. Günde negatif aldığımız icin 3. Gün yapma karari almıs. Rahim zarı aşırı olgunlaşıyor olabilir dedi. Bilmiyorum ne olacak ama biraz hevesim kırildı. Inşallah bu kez.pozitifi görürüm.
Tesekkür ederjm canım. Transfer güzel gecti. Embriyolarim da iyiymis. Bakalım bu kez ne olacak. Merakla bekliyoruz.Hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider ve 9 ay 10 gün sonra yavrunu kucağına alırsın hiç stres yapma sıkıntı yapma düşünmemeye çalış en önemlisi pozitif ol olumlu şeyler düşün bol bol dua et Rabbim yardımcın olsun iyi akşamlar
Çok sevindim bende merak ederim bak güzel haberlerini bekliyorum inşallah sonuçu alınca yazarsan sevinirim hadi iyi gecelerTesekkür ederjm canım. Transfer güzel gecti. Embriyolarim da iyiymis. Bakalım bu kez ne olacak. Merakla bekliyoruz.