• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri doç.dr.göğşen önalan da tüp bebek tedavisi olanlar lütfen buraya fikirlerinize ihtiyacım var

Canım nasılsın? Görüştün mü Göğşen Bey'le? Ne dedi ilaçlar için?
Görüşmedik ama msj atmıştım sağolsun cvp verdi. Hiborla progestana devam edelim dedi. Cumartesi günü de USG için gel dedi. Ben hafif ohss oldum karnım cok şiş rahat yatamıyorum uyuyamıyorum nefes almak güçleşiyor bazen ve kamburum resmen dik duramıyorum hiç rahat değilim anlıycan bakalım gideyimde bi ne diyecek uzun bi süre gidecekmis bu durum yoksa merak ediyorum.

Görüşmedik ama msj atmıştım sağolsun cvp verdi. Hiborla progestana devam edelim dedi. Cumartesi günü de USG için gel dedi. Ben hafif ohss oldum karnım cok şiş rahat yatamıyorum uyuyamıyorum nefes almak güçleşiyor bazen ve kamburum resmen dik duramıyorum hiç rahat değilim anlıycan bakalım gideyimde bi ne diyecek uzun bi süre gidecekmis bu durum yoksa merak ediyorum.
Nereye gidecekmis canım? Ben neupogeni bırakmadim sen bıraktın sanırım.

Nereye gidecekmis canım? Ben neupogeni bırakmadim sen bıraktın sanırım.
Bi gideyimde cumartesi günü ne diyecek bakıyım dediM. biyere gidecek demedim canım. :) neupogen dün akşam son dozu yaptım bitti. Al demedi birdaha. Sen takma boyle seyleri kafana her hastanın durumu yapısı tedavisi farklı olur aynı olmaz hiç bir zaman onlar hastaların durumlarına göre karar veriyorlar ne kullanmaları gerektiğine Kendine bebeğine iyi bak hr zaman olumlu düşün keseyi görüncede banada yaz burdan merak ederim bak He bu arada sen hangi şehirdesin

Bende ankara dayım ama merkeze 2 saat uzagız beypazarı tarafındayız
Canım ben bugun keseyi gordum. Sen gittin mi? Ne dedi Göğşen Bey? Ben de kalp atışına ona gitmeyi düşünüyorum inşallah. Bakalım ne zaman derse. Mesaj attım cevap vermedi :(

Raporun sartlari var canim. Benim tupler tikali hsg ile belgeli ve 2 yıllık evliyim cikti raporum.
bizim 2 yıl nisanda dolacak, benim de tupler tıkalı. rapor almak için nasıl bir ol izlemeliyim, lutfen yardımcı olur musun? hem maddi hem manevi coktuk ...

bizim 2 yıl nisanda dolacak, benim de tupler tıkalı. rapor almak için nasıl bir ol izlemeliyim, lutfen yardımcı olur musun? hem maddi hem manevi coktuk ...
Valla sperm sayısının sınırı var ya da iki kez sanırım asilama yapılıp sonuç alamamış olmak var ya da tüplerin tıkalı olması. Tam da bilmiyorum ama başkente gidecekseniz zaten orda çıkıyor. Size yardım ederler. Çok da beklemiyorsun.

Valla sperm sayısının sınırı var ya da iki kez sanırım asilama yapılıp sonuç alamamış olmak var ya da tüplerin tıkalı olması. Tam da bilmiyorum ama başkente gidecekseniz zaten orda çıkıyor. Size yardım ederler. Çok da beklemiyorsun.
Canım bana acil ulaşır misın???

Mrb arkadaslar bende gogsen beyin hastasiyim.ikinci tedavideyim bugun opu yapildi merakla bekleme sureci basliyor hayirlisiyla olumlu sonuc alirim insallah

slm arkadaşlar başkent üniversitesi hastanesinde aşılama yaptıran var mı varsa ücreti ne kadar yardımcı olursanız sevinirim

slm arkadaşlar başkent üniversitesi hastanesinde aşılama yaptıran var mı varsa ücreti ne kadar yardımcı olursanız sevinirim
Canım tüp bebeği biliyorum ama aşılama hakkında hiçbir fikrim yok. Bence bi hastaneyi arasan daha net bilgi alırsin.

Canım tüp bebeği biliyorum ama aşılama hakkında hiçbir fikrim yok. Bence bi hastaneyi arasan daha net bilgi alırsin.
aslında tup bebek için raporumu tamamlama da özelde yapılan aşılamaları kabul etmediler ondan yaptırmam gerekiyor 5. aşılamam olacak ilki tuttu ama kalbi durdu. hsg histereskopi bir sürü şey yaptırdım hiç bir sorun yok olmayınca olmuyor şimdi regl günümü bekliyorum eşim bence hamilesin bu ay diyor ama ben inanmıyorum test yaptım negatif çıktı zaten 22 si adet günüm 6 gün varken yapmıştım. belkide o kadar para vermeme gerek yok bir araştırma hastanesinde yaptırayım nasılsa prosedürü yerine getiriyorum. çünkü umudum tüp bebeğe kaldı :(

aslında tup bebek için raporumu tamamlama da özelde yapılan aşılamaları kabul etmediler ondan yaptırmam gerekiyor 5. aşılamam olacak ilki tuttu ama kalbi durdu. hsg histereskopi bir sürü şey yaptırdım hiç bir sorun yok olmayınca olmuyor şimdi regl günümü bekliyorum eşim bence hamilesin bu ay diyor ama ben inanmıyorum test yaptım negatif çıktı zaten 22 si adet günüm 6 gün varken yapmıştım. belkide o kadar para vermeme gerek yok bir araştırma hastanesinde yaptırayım nasılsa prosedürü yerine getiriyorum. çünkü umudum tüp bebeğe kaldı :KK43:
Sen bu durumda sana rapor çıkıp çıkmayacaģını başkentle görüştün mü?

Sen bu durumda sana rapor çıkıp çıkmayacaģını başkentle görüştün mü?
görüşmedim ama bu raporun kesinlikle bir fakülte hastanesinden alınması gerekiyormuş aşılamalarında araştırma hastanesinde olması gerekiyormuş zekai tahir buraktan söylediler. belki başkent özel aşılamaları tüp bebek için kabul edebilir. ben ilk tup bebek denemesini devlette yapmak istiyorum eğer olmazsa özele geçerim diye düşündüm, 3 yıldır çok maliyetli oldu bizim için bu arada biraz toparlanırız. gerçi daha adet olmadım belki hamileyimdir. adet belirtileri ile gebelik belirtilerini ayırmak çok zor gerçekten beklemekten başka çare yok ne kadar sinir bozucu olsada.

görüşmedim ama bu raporun kesinlikle bir fakülte hastanesinden alınması gerekiyormuş aşılamalarında araştırma hastanesinde olması gerekiyormuş zekai tahir buraktan söylediler. belki başkent özel aşılamaları tüp bebek için kabul edebilir. ben ilk tup bebek denemesini devlette yapmak istiyorum eğer olmazsa özele geçerim diye düşündüm, 3 yıldır çok maliyetli oldu bizim için bu arada biraz toparlanırız. gerçi daha adet olmadım belki hamileyimdir. adet belirtileri ile gebelik belirtilerini ayırmak çok zor gerçekten beklemekten başka çare yok ne kadar sinir bozucu olsada.
Inşallah hamilesindir canım. Güzel haberlerini alalım inşallah.

Back
X