- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
- Konu Sahibi turkuaz_pembe
Insallah canım hepimiz birlikte güzel sonuçlar alalim.Çok sevindim bende merak ederim bak güzel haberlerini bekliyorum inşallah sonuçu alınca yazarsan sevinirim hadi iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canım hepimiz birlikte güzel sonuçlar alalim.Çok sevindim bende merak ederim bak güzel haberlerini bekliyorum inşallah sonuçu alınca yazarsan sevinirim hadi iyi geceler
Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Senin sorun neydi neden tüp bebek yaptırıyorsun bu önemli. Ben rapolu yaptırıyorum çünkü tüplerim kapalı ameliyat oldum rahim filmi çektim yani belgelenmiş olması gerek rapor için benim o yüzden direk çıktı rapor. Diğer kriterler hakkında bilgim yok yanlız. Benim yumurtalarım toplandı Dün allah nasip edrse 3. Günü veya 5. Günü transferim var. Bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin. Dua edelim birbirimize. Yardımcı olabileceğim bişeyler olursa soracağın cevaplayabilirim görüşmek üzereAranıza yeni katıldım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben de Göğşen Hocanın hastasıyım. İlk defa tüp deneyeceğim. Aşılama yaptırmak istemedim hiç. Aşılama hiç yaptırmadan direkt tüp bebeğe başlayabiliyor muyuz? Tüp bebeği SGK raporlu yaptırmak istiyorum orda. SGK illa rapor için, "önce aşılama yaptır, başarısız olursa ancak tüp bebeği raporlu yaptırabilirsin" mi diyor?Ltf yardım
Canım nasılsın nasıl geçiyo günler test günün ne zaman senin merak ettim bi halini hatrını sorayım dedimÇok sevindim bende merak ederim bak güzel haberlerini bekliyorum inşallah sonuçu alınca yazarsan sevinirim hadi iyi geceler
Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Senin sorun neydi neden tüp bebek yaptırıyorsun bu önemli. Ben rapolu yaptırıyorum çünkü tüplerim kapalı ameliyat oldum rahim filmi çektim yani belgelenmiş olması gerek rapor için benim o yüzden direk çıktı rapor. Diğer kriterler hakkında bilgim yok yanlız. Benim yumurtalarım toplandı Dün allah nasip edrse 3. Günü veya 5. Günü transferim var. Bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin. Dua edelim birbirimize. Yardımcı olabileceğim bişeyler olursa soracağın cevaplayabilirim görüşmek üzere
Raporun sartlari var canim. Benim tupler tikali hsg ile belgeli ve 2 yıllık evliyim cikti raporum.Aranıza yeni katıldım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben de Göğşen Hocanın hastasıyım. İlk defa tüp deneyeceğim. Aşılama yaptırmak istemedim hiç. Aşılama hiç yaptırmadan direkt tüp bebeğe başlayabiliyor muyuz? Tüp bebeği SGK raporlu yaptırmak istiyorum orda. SGK illa rapor için, "önce aşılama yaptır, başarısız olursa ancak tüp bebeği raporlu yaptırabilirsin" mi diyor?Ltf yardım
Cok sevindim canım inşallah herşey yolunda gider herşey gönlünce olsun Rabbim binlerce kez şükür. Cok cok sevindim senin adına inşaat o duyguları bende yasarım 11 subat test günüm benimde sabırla bekliyorum bakalım. Naptın bakalım 12 gün nasıl geçti test gününe kadar sen yinede tedbiri elden bırakma dikkat et kendine unutma artık 2 canlısınKızlar ikinci tedavimde sanırım hamileyim. 2 tane 3m gün embriyosu transfer edildi. 12. Gun degerim 49du 14. Gun degerim 141. Insallah artmaya devam eder. Birinci de 2 tane 5. Gun blastti tutmadı. Göğsen Bey her seyi arastırdı ve bir sorun cıkmadı sonra rahmin erken olgunlastığını düsündügü icin bu kez transferimi 3. gün yapti ve simdilik sanirım hamileyim.
insallah canım. Mutlaka yaz burda sonucunu. Inşallah güzel olur her sey. Benim de devam ede insallah gebeliğim. Allahım hepimize iyi sonuçlar versin.Cok sevindim canım inşallah herşey yolunda gider herşey gönlünce olsun Rabbim binlerce kez şükür. Cok cok sevindim senin adına inşaat o duyguları bende yasarım 11 subat test günüm benimde sabırla bekliyorum bakalım. Naptın bakalım 12 gün nasıl geçti test gününe kadar sen yinede tedbiri elden bırakma dikkat et kendine unutma artık 2 canlısın
Merhabalarrrr canımmm bugün test günümdü ve pozitiffffff bebiş lerim tutundu sanırım bana ben hala inanamıyorum. Soktayım desem yeri. Cuma günü tekrar test yaptırıcan bakalım daha iyi belli olur hersey rabbim inşallah tamamına erdirir sen ne durumdasın bakım ne var ne yokinsallah canım. Mutlaka yaz burda sonucunu. Inşallah güzel olur her sey. Benim de devam ede insallah gebeliğim. Allahım hepimize iyi sonuçlar versin.
Canım benim çok çok sevindim. Kaçıncı gündü degerin kac cıkti?Merhabalarrrr canımmm bugün test günümdü ve pozitiffffff bebiş lerim tutundu sanırım bana ben hala inanamıyorum. Soktayım desem yeri. Cuma günü tekrar test yaptırıcan bakalım daha iyi belli olur hersey rabbim inşallah tamamına erdirir sen ne durumdasın bakım ne var ne yok
12. Gün 339 çıktı sonucum senin kaçtı. Ya bide kasıklarımda ağrı oluyormuydu. Ben 3 gündür çok şiştim karnım 5 aylık gibi oldu hafif ohss olmuşum sanırım doktor gebelik lehine olani demişti oyle oldu sanırım. Senin nasıl gidiyo nasılsın .Canım benim çok çok sevindim. Kaçıncı gündü degerin kac cıkti?
Hibor neopugen o bitiyo bu akşam progestan fitil folik asit seker ilacı varda onu kullanamıyorum bi kaçgündür midemi fena yapıyo peki sen ne kullanıyorsunCanım bir de hangi ilaçlara devam ediyorsun?
Canik benim 49du düsüktü. Ama simdi 377 oldu. Neupogene ne zamana kadar devam edecksin canım? Kasıklarımda hala batma oluyor. Karnım da agrimisti. Senin ikiz olabilir canim degerin cok iyi.Hibor neopugen o bitiyo bu akşam progestan fitil folik asit seker ilacı varda onu kullanamıyorum bi kaçgündür midemi fena yapıyo peki sen ne kullanıyorsun
Canım bana henüz dr bırak demedi hiçbirini. Kafama takıldı. Sana ne dedi ilaçlar konusunda?12. Gün 339 çıktı sonucum senin kaçtı. Ya bide kasıklarımda ağrı oluyormuydu. Ben 3 gündür çok şiştim karnım 5 aylık gibi oldu hafif ohss olmuşum sanırım doktor gebelik lehine olani demişti oyle oldu sanırım. Senin nasıl gidiyo nasılsın .
Ben estrofem kullanmadım hiç vermedi bana doktor işte her hasta farklı okuyor boşver takılma. İlaçları sormak için aradık ama acmadı müsait değil sanırım watsaptan yazdım bakalım cvp verir sanırım. sen muayeneye gittinmi hiç kese görmek için. Benimde aklıma ikiz olabilecekleri geldi bakalım hayırlısı artık mevlam bakalım neyler neylerse güzel eylerBen de bu arada b vitamini, folik asit, hibor, neupogen, estrofem, progestan kullaniyorum sen esttofemi ne zaman biraktın?
Yok canim pazartesi görünür dedi. Ama ben baska sehirdeyim burdan gidicem. Calısıyorum rapor izin yol sorun oluyor canım. Bana ilaçlara aynen devam demişti herhalde sana da öyle der. Inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım. Bitmiyor ki stres. Şu keseyi bir gorseydim.Ben estrofem kullanmadım hiç vermedi bana doktor işte her hasta farklı okuyor boşver takılma. İlaçları sormak için aradık ama acmadı müsait değil sanırım watsaptan yazdım bakalım cvp verir sanırım. sen muayeneye gittinmi hiç kese görmek için. Benimde aklıma ikiz olabilecekleri geldi bakalım hayırlısı artık mevlam bakalım neyler neylerse güzel eyler
Canım nasılsın? Görüştün mü Göğşen Bey'le? Ne dedi ilaçlar için?Yok canim pazartesi görünür dedi. Ama ben baska sehirdeyim burdan gidicem. Calısıyorum rapor izin yol sorun oluyor canım. Bana ilaçlara aynen devam demişti herhalde sana da öyle der. Inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım. Bitmiyor ki stres. Şu keseyi bir gorseydim.