Tüp Bebek Merkezleri doç.dr.göğşen önalan da tüp bebek tedavisi olanlar lütfen buraya fikirlerinize ihtiyacım var

çok sevindim canım işlerin Allah ın izniyle yoluna girer nereye taşındınız! yardımcı olacağım birşey varsa söyle lütfen özelden sana telefonumu vereyim.görüşelim olur mu?

Göğşen Hoca dan vazgeçmeyin, çok doğru bir adrestesiniz. Ben tüp bebek tedavisine başlamaya o kadar masrafa girmeye razıyken, önce klomen ve doğal yöntemle deneyelim dedi. Başka bir yere gitsem eminim sonuna kadar beni sömürürlerdi. Benim gibi çok evhamlı ve çok soru soran bir kişiyle bu kadar sabır ve incelikle ilgilenmesi, muayeneye her gittiğimde (arkamda onca bekleyen hastaya rağmen ) espriler yapıp bana takılması, beni rahatlatması... İnsan başka ne ister ki.

İşini çok iyi yapan, ses tonu ve kullandığı sözcüklerle birlikte bir doktordan çok daha fazlası.

İyiki tanışmışım, rabbim onu karşıma çıkarmış.

Göğşen Hoca dan vazgeçmeyin, çok doğru bir adrestesiniz. Ben tüp bebek tedavisine başlamaya o kadar masrafa girmeye razıyken, önce klomen ve doğal yöntemle deneyelim dedi. Başka bir yere gitsem eminim sonuna kadar beni sömürürlerdi. Benim gibi çok evhamlı ve çok soru soran bir kişiyle bu kadar sabır ve incelikle ilgilenmesi, muayeneye her gittiğimde (arkamda onca bekleyen hastaya rağmen ) espriler yapıp bana takılması, beni rahatlatması... İnsan başka ne ister ki.

İşini çok iyi yapan, ses tonu ve kullandığı sözcüklerle birlikte bir doktordan çok daha fazlası.

İyiki tanışmışım, rabbim onu karşıma çıkarmış.
selamlar sizin hikayeniz nedir?göğşsen hocaya nasıl karar kılmıştınız tavsiye üzerine mi gittiniz?

Bende göğşen hocaya gidiyorum gerçekten iyi bir insan hastanın psikolojik durumu ile de ilgileniyor hemen gel aşılama tüp bebek yapalım diyen doktorlardan değil önce araştırıyor çiftleri doğal yoldan denemeye teşvik ediyor. Hemşire hanım da güler yüzlü ilgili bir kadın. Bu arada yeni binaya taşındilar ana binanın yanına dizayni çok güzel duvarda bir sürü orada doğan bebislerin resimleri var bu bile insana umut veriyor .

Göğşen Hoca hayatınızda tanıyabileceğiniz en vicdanlı doktorlardan birisi. İnternetten araştırarak karar verdik eşimle ve iyi ki de ona karar vermişiz... Hastasının ruh halinden anlayan, kırmamaya çalışan, insan bir doktor... Allah ondan razı olsun.

Düşünmeden gidin, en azından tanışın.

Merh. Gogsen hoca ile 2014 k.k yorumlar ile gittim. Yaptigimiz 1 tup ile dis gebelik gecirdim. Tekrar gogsen hoca ile yoluma devam ettim baska dr arayışına girmedim. Fsh erken menepoz suphesi ile tekrar yumurta takibi ile 1 sene sonra kalitali yumurta ve fsh dustugu ay. Ezgi me yani kizima hamile kaldim.toplam 3 senelik gogsen hoca ya gelip gittim Cok sorunlu kanamali dusuk tehtidi ile en sonunda saglikla geldi suan 1 yasinda. Gogsen hocaya inanin ve dua eksik etmeyin. Ozlem hemsirenin pozitif enerjisini icinize cekin.

Back
X