Doç.Dr.Kemal Fındıkçıoğlu İçin

ponybee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
50
38
88
27
Merhaba arkadaşlar! Yeni üye oldum foruma ancak uzun zamandır konuları takip etmekteyim. Doç.Dr. Kemal Fındıkçıoğlu ile tanıdıklarımız vasıtasıyla görüşerek burun estetiği için ameliyat planladık. Geniş ve kemerli bir burnum var, babamın ve tanıdıkların ısrarları üzere Kemal Bey’den başka bir doktor ile görüşüp ameliyat günü tarihi falan değiştirme gibi bir imkanım yok. Kemal Bey’in de fazlasıyla yetenekli, kibar ve güvenilir bir doktor olduğunu düşünüyorum ancak daha önce yaptığı burunları görmek istiyorum ve çok az örnek bulabildim. Aranızda veya yakınlarınızdan Kemal Bey’e burun estetiği olan var ise lütfen fotoğraf paylaşabilir mi?

Size fotoğraf bulamam ama ben gördüğüm burunlardan sonta vazgeçmiştim kemal beyden kuzenim de aynı şekilde vazgeçti

Size fotoğraf bulamam ama ben gördüğüm burunlardan sonta vazgeçmiştim kemal beyden kuzenim de aynı şekilde vazgeçti
İki kişi gördüm Kemal bey ameliyat etmiş o kadar güzel burunları vardı ki.. Sonra bir kaç yorum okudum ve şaşkın şaşkın kaldım.

İçime çok kötü dert oldu şimdi. O kadar mı kötüydü ameliyat olanlar. Benim burnum büyük yüzüm de büyük direk sana minicik bir burun yapamam biliyorsun belirli oranda değiştirebilirim dedi zaten biliyordum ama her hali şuandan iyi olur diye düşünmüştüm taa 6-7 yaşında kırmışım burnumu sonra yıllarca top yumruk falan filan orijinal Karadenizli gibiyim :(

Merhaba kemal beye ameliyat olduysaniz burnunuzun fotografını ozelden veya burdan benimle paylasirmisiniz iki gün sonra ameliyat gunu almaya gidicrm ve burdaki yorumlari okuyunca şok oldum icime bi kurt düştü

Kemal Beye ameliyat olan bir tanıdığım var, burnu baya kemerliydi, kemer gitmiş minnacık çok şirin bir burun yapmış, ben O'na olmadığıma çok pişman oldum sonra. Yalnız merak ettiğim Kemal Beye revizyon ameliyatı olan var mı memnun mu, bir de ücret bilgisi özelden de olsa paylaşırsa çok sevinirim.

Back
X