Doç dr mehmet fatih karslı mfk sizce nasıl

6 ay kullandım ben orada yumurta takibi de yaptırdım bende işe yaramadı. 1 yıl sonra tüp bebek ile hamile kaldım.işe yarayan insanlar vardır ama 35 yaş üzeri anne adaylarının zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırmasını tavsiye ederim

1,5 aydır kullanıyorum henüz bir gelişme yok ama olacağına inanıyorum 3 ay kullanıp sonra 3 ay bekleme süresi varmış bakalım inşallah bekleme süresine gerek kalmadan pozitifi görmek nasip olur
İnşallah güzel haberler almak nasib olur 🤲🏻
Benim kasıklarım ara ara ağrıyor regli olacak gibiyim yani birde ateş basmaları her ay olan belirtiler vs
İlaçları düzenli kullanıyoruz eşimle Rabbim nasib etmiş olsun inşallah hepimize 🌺

6 ay kullandım ben orada yumurta takibi de yaptırdım bende işe yaramadı. 1 yıl sonra tüp bebek ile hamile kaldım.işe yarayan insanlar vardır ama 35 yaş üzeri anne adaylarının zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırmasını tavsiye ederim
Ben 42 yaşındayım 35 yaşımdan önce tüp bebekte denedim birkaç kez bir kızım var çok şükür
Kızımdan sonra da 2 deneme 3 transfer oldum ama tüp bebekte kesin değil anlayacağınız adınıza sevindim
Bencede şans işe yarayan vardır belki bizde onlardan oluruz nasib Rabbimden

Hamile kalırsınız merak etmeyin
Ben birisi burada yeni üye ve bütün profil mesajları sadece bir konuyu övmek, bir doktoru övmek, bir ilacı, takviyeyi övmek üzerine olan birisine doğrudan fake hesap derim. Umut tacirliği bunun adı. "Kesin hamile kalırsınız", yok "alın aldırın". Yazık birileri de ümitleniyor bu sözlere..

Ben birisi burada yeni üye ve bütün profil mesajları sadece bir konuyu övmek, bir doktoru övmek, bir ilacı, takviyeyi övmek üzerine olan birisine doğrudan fake hesap derim. Umut tacirliği bunun adı. "Kesin hamile kalırsınız", yok "alın aldırın". Yazık birileri de ümitleniyor bu sözlere..
Bahsettiğiniz profil banada inandırıcı gelmedi muhtemelen doktorun asistanlarından biridir günah almak istemem ama doktorun çevresinden biri olduğu kesin zaten takviyeleri kullanıyoruz bir umut diyerek gelipte burada övmek nedir anlamadım ki tüp bebekte dahil hiçbir tedavi kesin değildir

Bahsettiğiniz profil banada inandırıcı gelmedi muhtemelen doktorun asistanlarından biridir günah almak istemem ama doktorun çevresinden biri olduğu kesin zaten takviyeleri kullanıyoruz bir umut diyerek gelipte burada övmek nedir anlamadım ki tüp bebekte dahil hiçbir tedavi kesin değildir
Doktorun çevresinden olup burada yazan birisi, ne yazık ki Dr un güvenilirliğini benim nezdimde yok eder. Benim eşim hekim, şuan tüp bebek tedavim var ve eşimin en önem verdiği şey şu: şarlatanlık yapmayan, işi gücü reklam olmayan doktorda tedavi olmak. Biz reklamlara aldanıyoruz, hatta ben o çok popüler doktorların, kapıdan içeri giren çifte "hamilesiniiiiz" demeleri karşısında ağlıyordum ay ne güzel diye. Sonra bu süreçte şunu öğrendim, bir çok merkezin amacı reklam için hamile bırakmak, gebelik sağlıklı mı devam edecek mi umurlarında değil. Sağlıksızmış denemeye devam der geçerler.. bu takviye olayı da elbette ben de kullanıyorum, fakat prof. Semra kahraman var dinleyin videolarını, kadın ülkeye tüp bebeği getiren insan. Bu takviyelerin hiçbirinin bilimsel bir kanıtı yok, Sadece folik asit, B12, D vit ve belki OMEGA diyor. Buradaki temel faktör kadın yaşı, doğru merkez, labaratuvar kalitesi, stres, rahimsel veya genetik problemlerdir..gerisi de takdiri ilahidir, olmazları olduracak O'dur. Ben kızıma ilk denemede kavuştum o zaman 29 yaşındaydım, şimdi 35 e geldim iki sağlıksızım oldu, herkes senin oldu yine olur diyor, ama bilim senin yaşına göre yüzde 35 sağlıksız olacak diyor. Takviyeyle olay çözülecek olsa, herkes takviye verir millet hamile kalır..

Doktorun çevresinden olup burada yazan birisi, ne yazık ki Dr un güvenilirliğini benim nezdimde yok eder. Benim eşim hekim, şuan tüp bebek tedavim var ve eşimin en önem verdiği şey şu: şarlatanlık yapmayan, işi gücü reklam olmayan doktorda tedavi olmak. Biz reklamlara aldanıyoruz, hatta ben o çok popüler doktorların, kapıdan içeri giren çifte "hamilesiniiiiz" demeleri karşısında ağlıyordum ay ne güzel diye. Sonra bu süreçte şunu öğrendim, bir çok merkezin amacı reklam için hamile bırakmak, gebelik sağlıklı mı devam edecek mi umurlarında değil. Sağlıksızmış denemeye devam der geçerler.. bu takviye olayı da elbette ben de kullanıyorum, fakat prof. Semra kahraman var dinleyin videolarını, kadın ülkeye tüp bebeği getiren insan. Bu takviyelerin hiçbirinin bilimsel bir kanıtı yok, Sadece folik asit, B12, D vit ve belki OMEGA diyor. Buradaki temel faktör kadın yaşı, doğru merkez, labaratuvar kalitesi, stres, rahimsel veya genetik problemlerdir..gerisi de takdiri ilahidir, olmazları olduracak O'dur. Ben kızıma ilk denemede kavuştum o zaman 29 yaşındaydım, şimdi 35 e geldim iki sağlıksızım oldu, herkes senin oldu yine olur diyor, ama bilim senin yaşına göre yüzde 35 sağlıksız olacak diyor. Takviyeyle olay çözülecek olsa, herkes takviye verir millet hamile kalır.

Bende inanmadım açıkçası direkt profile baktım ama hocayı sevmeyen biri de yapmış olabilir diye düşündüm
Çünkü böyle düşünmemizi isteyenler de olabilir

Doktorun çevresinden olup burada yazan birisi, ne yazık ki Dr un güvenilirliğini benim nezdimde yok eder. Benim eşim hekim, şuan tüp bebek tedavim var ve eşimin en önem verdiği şey şu: şarlatanlık yapmayan, işi gücü reklam olmayan doktorda tedavi olmak. Biz reklamlara aldanıyoruz, hatta ben o çok popüler doktorların, kapıdan içeri giren çifte "hamilesiniiiiz" demeleri karşısında ağlıyordum ay ne güzel diye. Sonra bu süreçte şunu öğrendim, bir çok merkezin amacı reklam için hamile bırakmak, gebelik sağlıklı mı devam edecek mi umurlarında değil. Sağlıksızmış denemeye devam der geçerler.. bu takviye olayı da elbette ben de kullanıyorum, fakat prof. Semra kahraman var dinleyin videolarını, kadın ülkeye tüp bebeği getiren insan. Bu takviyelerin hiçbirinin bilimsel bir kanıtı yok, Sadece folik asit, B12, D vit ve belki OMEGA diyor. Buradaki temel faktör kadın yaşı, doğru merkez, labaratuvar kalitesi, stres, rahimsel veya genetik problemlerdir..gerisi de takdiri ilahidir, olmazları olduracak O'dur. Ben kızıma ilk denemede kavuştum o zaman 29 yaşındaydım, şimdi 35 e geldim iki sağlıksızım oldu, herkes senin oldu yine olur diyor, ama bilim senin yaşına göre yüzde 35 sağlıksız olacak diyor. Takviyeyle olay çözülecek olsa, herkes takviye verir millet hamile kalır..
Önce Rabbim sonra semra hocam ve ekibi sayesinde hamile kaldım çok şükür kızımı aldım kucağıma 🌸
Sonrasında ve öncesinde de tedaviler ve sıkıntılı süreçler geçirdik
Birde bu takviyelere şans vermek istedik bahsettiğiniz vitaminler bende kronik olarak hep düşük
Çarenin nereden geleceğini Rabbim bilir herkesin süreci farklı işler
Dilerim Rabbim tekrardan nasib eder size ve hepimize
sevgiler..

Amin inşallah. Bende hasta olacakmışım gibi çok şişkinliğim var. Bütün belirtileri bende yaşıyorum
Ben takviyelerin pcos ve düşük rezerv sorunlarında daha başarılı olduğuna inanıyorum zaten çoğunlukla hamile kalanlarda bu problemler var
Benim ki sebepsiz herşey normal gözüküyor ama bir sorun yok
Belki de hafif pcos vardır diye düşünüyorum
doğum yapana kadar regl dönemlerim çok sarkardı bazı aylarda kilo tüylenme vs yok ama bilemiyorum

Back
X