Doktorun çevresinden olup burada yazan birisi, ne yazık ki Dr un güvenilirliğini benim nezdimde yok eder. Benim eşim hekim, şuan tüp bebek tedavim var ve eşimin en önem verdiği şey şu: şarlatanlık yapmayan, işi gücü reklam olmayan doktorda tedavi olmak. Biz reklamlara aldanıyoruz, hatta ben o çok popüler doktorların, kapıdan içeri giren çifte "hamilesiniiiiz" demeleri karşısında ağlıyordum ay ne güzel diye. Sonra bu süreçte şunu öğrendim, bir çok merkezin amacı reklam için hamile bırakmak, gebelik sağlıklı mı devam edecek mi umurlarında değil. Sağlıksızmış denemeye devam der geçerler.. bu takviye olayı da elbette ben de kullanıyorum, fakat prof. Semra kahraman var dinleyin videolarını, kadın ülkeye tüp bebeği getiren insan. Bu takviyelerin hiçbirinin bilimsel bir kanıtı yok, Sadece folik asit, B12, D vit ve belki OMEGA diyor. Buradaki temel faktör kadın yaşı, doğru merkez, labaratuvar kalitesi, stres, rahimsel veya genetik problemlerdir..gerisi de takdiri ilahidir, olmazları olduracak O'dur. Ben kızıma ilk denemede kavuştum o zaman 29 yaşındaydım, şimdi 35 e geldim iki sağlıksızım oldu, herkes senin oldu yine olur diyor, ama bilim senin yaşına göre yüzde 35 sağlıksız olacak diyor. Takviyeyle olay çözülecek olsa, herkes takviye verir millet hamile kalır..