- Konu Sahibi birhayal92
Benimde amh 6.65 ve yumurtalarım çok ama küçükler. Pcos sayılırım o yüzden bunu önerdilerSizin sorununuz neydi Ovictor önerdiler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde amh 6.65 ve yumurtalarım çok ama küçükler. Pcos sayılırım o yüzden bunu önerdilerSizin sorununuz neydi Ovictor önerdiler?
Valla yapmadım halen bekliyorumAaayyy naptınız test işini![]()
Yumurtaların çok olması da gebelik ihtimallini düşürüyormuş. Bu kullandığımız takviye büyük ihtimalle yumurtayı hem geliştiririyor hem büyütüyor. Belki tutunmasını bile sağlıyor olabilir.Benimde amh 6.65 ve yumurtalarım çok ama küçükler. Pcos sayılırım o yüzden bunu önerdiler
Evet görmüştüm o konuyu epey soru sordum advictor neden diye eş paketi ile birlikte hormon dengelemesi sağlıyormuş buna hafif pcosta giriyormuşMfk nın bi paylaşımında gizli pcos tan bahsediyordu. Sizdeki gizli olabilir.
Benimde yarın günüm ama dediğim gibi tüm belirtiler mevcutValla yapmadım halen bekliyorumrüyamda regl olduğumu gördüm inşallah tersine çıkar
![]()
bende de benzer durum var da yeni pakete başlayacağım. tekrar neden paket kullanmadılar da tüp bebek denediler özel değilseBen bire bir deneyimlemedim ancak yakın bir arkadaşım amh düşüklüğü eşinde de sperm hızı ve sayısında düşüklük nedeniyle eş paketini kullandı, sonrasında doktorlarına gittiklerinde doktorlarının da değerlerinin yükselmesine şaşırdığını söyledi. Hatta devamında doğal yoldan gebe kaldı, ama rahminde farklı bir sıkıntı olduğu için düşükle sonuçlandı. Akabinde tüp bebek yaptılar şu an 6 aylık hamile. Kendisi bana bu takviyeleri çok övdü. Ben de bu nedenle kardeşime önerdim onların da yaklaşık 10 yıldır sebepsiz infertilite nedeniyle bebekleri olmuyor, bu ay eş paketini kullanmaya başladılar. Umarım pozitif alırlar en yakınımdan tecrübe edinmiş olurum![]()
düzenli aralıklarla derken neyi kastediyorsunuz meselaBende öyle amh yükselmez diye biliyordum ama birebir yaşayan biri olarak yükseldini gördüm suan gittim funda hanım bile sordu ne kullandın ne yedin içtin yükselmiş diye. Ben hayatıma avokadoyu ekledim mfk takviyeleri ve reserve olan takviyesini kullandım düzenli aralıklarla yaptım bu.
Buarada tüp bebege başlıcaklara söyleyebileceğim tek sey takviye kulanın yumurtaların kalitesi artsın yoksa bos cıkıyor zaten sayı az benim ilk 3, 4 toplamada hep bos cıktı nezaman takviyelere başladım önce 1 sonra sayıda artarak yumurtalarım dolu cıkmaya başladı. Ve benim amh yükseldini gördük.
Arkadaşım hamile kalıyordu paket kullanınca ama sürekli düşük yapıyordu bebek büyüse bile, rahim kalınlaşmıyormuş meğer yeterince. Sonrasında tüp bebek yaptılarbende de benzer durum var da yeni pakete başlayacağım. tekrar neden paket kullanmadılar da tüp bebek denediler özel değilse
Ben tüp bebek tedavisi görüyorum benim yolum uzun ve mesakatli biraz benim yumurta toplamalarım fazla oldu başlarda bos cıktıgı için sonradan dolu cıkmaya başladı o dönemlerde yani şöyle söyleyeyim regli oldugum gün başlıyorum kullanma takviyeleri yumurta takibi yapılıp toplanana kadar devam ediyorum kullanmaya. Bazı zamanlarda regliden önceki ay kullanmaya başlıyorum ama muhakkak 3 ay kullanım olursa daha iyi olur. Hangi takviye yi kullanırsanız kullanın 3 ay düzenli kullanımda fayda görülüyor.düzenli aralıklarla derken neyi kastediyorsunuz mesela
Ben asla dayanamazdım valla helal olsunValla yapmadım halen bekliyorumrüyamda regl olduğumu gördüm inşallah tersine çıkar
![]()
İnşallah faydasını görürüzYumurtaların çok olması da gebelik ihtimallini düşürüyormuş. Bu kullandığımız takviye büyük ihtimalle yumurtayı hem geliştiririyor hem büyütüyor. Belki tutunmasını bile sağlıyor olabilir.
50 yi göreyim öyle test yapayım emin olalım sağlama alalımBen asla dayanamazdım valla helal olsun![]()