Doç dr mehmet fatih karslı mfk sizce nasıl

mfk takviyelerini asla ama asla tavsiye etmiyorum . Tüp bebek sürecime yardımcı olsun değerlermiz iyileşsin diye kullandık. Eşimin sperm değerler yarı yarıya indi üstüne bir de yüzde 60 DNA hasarı çıktı, morfoloji de 1. Şaka gibiydi sonuçlar. 20 bin liradan fazla ödedim ilaçlara. Param çöp oldu hadi para neyse de değerlerimiz berbat oldu ve 3 ay kaybettik. Kendisi olumsuz yorumları hemen siliyor ve sorulara yanıt vermiyor. Paranızı yedirmeyin bu doktora.

Eklentiler

• IMG_5709.webp
    IMG_5709.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 15
Merhabalar.. Doktor Mehmet Fatih Karslı gerçekten işinin ehli bir doktor. Bir tane sağlıklı normal doğumda oğlum oldu çok şükür. Fakat sonrasında bir dış gebelik bir Turner sendromlu 5 aylıkken ölü doğum ve br tane de düşük öyküsünden sonra fatih beye instagramda denk geldim ve takip etmeye başladım.
Sonrasında muayeneye gittim ve homosistein değerinin biraz yüksek olmasından dolayı hem ovictor hem de longevity başladık. Önce Rabbimin izniyle sonra da doktorumuzun desteği ve yönlendirmesiyle 2 ay sonra hamile kaldım ve elhamdülillah süreç cok güzel ilerliyor.
Hatta başta devlet hastanesinde bu bebeğimin de hasta olduğunu ense kalınlığı vs olduğunu söylediler ama doktor bey saolsun çok boşluğu olmamasına rağmen bizi kabul etti ve çok rahatlattı bu hafta için korkulacak değer olmadığını söyledi ve Rabbime şükürler olsun şu an bebeğim ve ben sağlıklı bir süreç içerisindeyiz ve inşallah öyle devam eder.
Kendisine burdan da minnetlerimi sunuyorum. Sevecen ve rahatlatıcı tavrı, güler yüzü , sahip olduğu ilim için her şey için teşekkürler.
Hiç korkmadan güvenebilirsiniz ben herkese tavsiye ediyorum.

Bende öyle amh yükselmez diye biliyordum ama birebir yaşayan biri olarak yükseldini gördüm suan gittim funda hanım bile sordu ne kullandın ne yedin içtin yükselmiş diye. Ben hayatıma avokadoyu ekledim mfk takviyeleri ve reserve olan takviyesini kullandım düzenli aralıklarla yaptım bu.
Buarada tüp bebege başlıcaklara söyleyebileceğim tek sey takviye kulanın yumurtaların kalitesi artsın yoksa bos cıkıyor zaten sayı az benim ilk 3, 4 toplamada hep bos cıktı nezaman takviyelere başladım önce 1 sonra sayıda artarak yumurtalarım dolu cıkmaya başladı. Ve benim amh yükseldini gördük.
Mfk eş paketi ve rezerve mi kullandını

Biz artık 3. Ayı bitirmek üzereyiz bugün yine regl oldum bu ay da herhangi bişey olmadı maalesef 🤷🏻‍♀️ sanırım işe yaramadı en azından bizde

Back
X