Tüp Bebek Merkezleri Doç Dr Mustafa taş

Kızlar merhaba benim durumum şuan belli değil ama şimdiden araştırmaya başladım Kayseri'de demi Mustafa beyde bide Gökalp bey varmış Memorial de de Semih beyi söylediler rapor da çıkacak bana büyük ihtimal fiyat konusu felan konuştunuz mu ben daha yeni araştırıyorum benide bilgilendirirseniz

Mustafa Beyde tedaviye başlayacağım insallahtedavi olan ,sonuçlanan ve tedavi olucaklar yorumlarinizi bekliyorum süreci beraber konusalim
Bende aralıktq baslayacam ınsAllah on görüşmeye gıttınızmı
Kızlar merhabalar ben mustafa hocada tedavi görüyorum 21 eylülde tedaviye başladım 4 ekimde yumurtalarım toplandı rahim dinlendirme yapalım dedi mustafa hoca 9ekimde adet oldum suan 2.adetimi bekliyorum. 2.adetle transfer hazırlığına başlayacağız bugün yarın hastalanmam gerekiyor ben çok memnun kaldım mustafa hocadan bakalım ne ile sonuçlanacak

2 kere negatif tüp bebek denemem var bende sanırım doktorumu değiştirip Mustafa taş a gidicem acıbadem in fiyatları hakkında bilgisi olan var mı birde embriyo başına ngs fiyatı hakkında bilgisi olan var mı

Daha önce bı arkadaş yazmıştı ilaçlarla 20bini buluyor diye ama tam fiyat nedir bilmiyorum tabi

Anladim benim Memorial da iki denemem 21 bin 22 bin arasinda tutmuştu sanırım.bu sefer ngs de istiyorum sanırım acıbadem biraz daha pahalı

Hayır bir oğlum var kardeş için dondurulmuş embriyo transferi olucak inşallah sizin probleminiz neydi

Kızlar benim bir tüpüm alındı diğer tüpte ne durumda belli değil oda sorunlu ise doktorum rapor veririm dedi öyle olunca bu fiyatlar düşmüyor mu

Kızlar merhaba bnm de 4 kaybim var 5 6 haftalarda kalbi duruyor 7 yıllık evliym 3. Kayıptan sonra esimin 45 kromozomlu ve yapışık gen taşıdığını söylediler bunun için en doğru yol tüp bebekle pgd yöntemi dediler bn de biraz araştırmaya basladim açıkçası mustafa taş ve gökalp arasında gidip geliyorm sürekli on görüşme yapmadık ikisiyle de ama çok met ettiler bnm 1 oğlum var şans eseri olmuş oda zaten normal yolla olma sansi çok küçük bi ihtimal ama dene demişlerdi ama artk denemekten yoruldum galiba

Merhaba ben Gökalp bey hakkında pek iyi şeyler okumamıştım o yüzden bende biraz şaibeli ben 3. Denemem için Mustafa taş düşünüyorum bende embriyolar tutunmuyor. Genetik teste yaptırmadım henüz ama labaratuvar i da iyi acıbadem in genetik tanı için düşünü lebilir belki

Kızlar benim bir tüpüm alındı diğer tüpte ne durumda belli değil oda sorunlu ise doktorum rapor veririm dedi öyle olunca bu fiyatlar düşmüyor mu
Rapor olunca düşüyor diye biliyorum ama genede bir merkez i arayıp sorun bence düşse bile insan hem maddi hem manevi çok yipariniyor ins hepimiz pozitif sonuçlar aliriz

Rapor olunca düşüyor diye biliyorum ama genede bir merkez i arayıp sorun bence düşse bile insan hem maddi hem manevi çok yipariniyor ins hepimiz pozitif sonuçlar aliriz
İnşâAllâh canım hsg çekilecem o belli olsun dış gebelik geçirdim yeni 4 ay korunacam ondan sonra bakacam yoluma hepimizin hakkında hayırlısı

Evet bizde önemli olanda genetik tanı o yüzden kafam çok karışmıştı mustafa taş doc. Gökalp pro. O yüzden gidip geliyodm cunki etrafımdakiler pro. Dururken neden doc. Gideceksin diye tepki veriyorlardi

Evet bizde önemli olanda genetik tanı o yüzden kafam çok karışmıştı mustafa taş doc. Gökalp pro. O yüzden gidip geliyodm cunki etrafımdakiler pro. Dururken neden doc. Gideceksin diye tepki veriyorlardi
Bende öyle düşündüm 2 olumsuz denemem de prof olan bir doktorla oldu Allah var doktorum belki çok iyidir ama benim derdime çare olamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…