Görüşüp karar verin bence hangisi içinize daha çok sinerse iletişimde çok önemliEvet bizde önemli olanda genetik tanı o yüzden kafam çok karışmıştı mustafa taş doc. Gökalp pro. O yüzden gidip geliyodm cunki etrafımdakiler pro. Dururken neden doc. Gideceksin diye tepki veriyorlardi
Cnm hangi dr tercih ettin.Evet bizde önemli olanda genetik tanı o yüzden kafam çok karışmıştı mustafa taş doc. Gökalp pro. O yüzden gidip geliyodm cunki etrafımdakiler pro. Dururken neden doc. Gideceksin diye tepki veriyorlardi
Benimki de hayırlı olsun ikimiz içindeYarıyıl tatilinde başlıyoruz insallah
Hayırlısı olsun inşallah sizde sorun neydiMerhabalar bende 15 tatilde başlayacağım Ocak ayında iğnelere şuan fazlaca kilom var onu vermeye çalışıyorum Mustafa bey de Allah var içime çok sindi ekibi çok tatlı inşallah güzel sonuçlar alırız
Mustafa taş canım görüşmeyi yapmistk ama bn şuan doğal yolla gebe oldugumu öğrendim inşallah bisey olmaz bebeğime dua edermisiniz çok korkuyormCnm hangi dr tercih ettin.
Korkma ins saglikla alirsin ..Allah dualarına icabet etsin ins...Mustafa taş canım görüşmeyi yapmistk ama bn şuan doğal yolla gebe oldugumu öğrendim inşallah bisey olmaz bebeğime dua edermisiniz çok korkuyorm
Başladınız mı tedavi surecine..Mustafa Beyde tedaviye başlayacağım insallahtedavi olan ,sonuçlanan ve tedavi olucaklar yorumlarinizi bekliyorum süreci beraber konusalim
Aminnn inşallah dualarındasınız allahim kimsenin kucağını boş bırakmasınKorkma ins saglikla alirsin ..Allah dualarına icabet etsin ins...
Yarıyıl tatilinde basliyoruzBaşladınız mı tedavi surecine..
Siz başladınız miYarıyıl tatilinde basliyoruz
Bizde sorun erkek infertilitesi öncelikle eşim tedavi oldu o sonuçlandı çok şükür sonuca doğru gidiyoruz sizde ki sorun neydiHayırlısı olsun inşallah sizde sorun neydi
Benim dondurulmuş embriyo transferim olucak insallahBizde sorun erkek infertilitesi öncelikle eşim tedavi oldu o sonuçlandı çok şükür sonuca doğru gidiyoruz sizde ki sorun neydi
Eşinize on tedavi uygulandı yani sürece basladiniz miBenim dondurulmuş embriyo transferim olucak insallah
Eşim azosperm hastası mikrotese oldu 3 tüp spermi var onu kullanacağız nasipseEşinize on tedavi uygulandı yani sürece basladiniz mi
Çok iyi masallah embriyolariniz oluştu o zamanEşim azosperm hastası mikrotese oldu 3 tüp spermi var onu kullanacağız nasipse
Hayır Ankara'da Ahmet hakan halilogluna yaptırdık hrs Hastanesi'nde şuan bizi bekliyorlar bende kilo verince tüp bebeğe başlayacağız inşallahÇok iyi masallah embriyolariniz oluştu o zamanmikroteseyi Kayseri'de mi yaptirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?