Doç.Dr. Şahin Zeteroğlu'yla doğuma giren

others

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
30
1
86
Bursa
Arkadaşlar Merhaba,
Tüp bebek tedavimi Bursa acıbademde şahin bey yaptı ve 12 haftalık hamileyim.gebelik takiplerimide ona yaptırıyorum.Tüp bebek tavsiyesi olarak forumda çok okudum ve iyiki gitmişim. Fakat gebelik takibi ve doğum aşamasında forumda pek yorum bulamadım.
Bu konuda, Şahin bey'in doğumunu yaptırdığı bana bilgi verecek arkadaşlar varsa çok sevinirim :CüvCüv:

merhaba arkadaşım ...... allah bebeğini sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.bende iki kez şahin beye tüp bebek yaptırdım .ikisindede hamilelik gerçekleşti ama malesef düştüler.kısmetse 3.cüyü denicez.kısmet olurda 3.cüde tutar ve hamileliğim devam edrse doğumumu şahin beyde yapmayı düşünüyorum.düşüklerimide acıbademde yaptım.ortam olarak çok güzel bir hastane.şahin beyde ilgili bir doktor.....

Allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin bluesuu'cum. Tüp bebekte çok bilgili Şahin Bey gebelik takibinde de umarım aynı özeni gösteriyordur.

Allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin bluesuu'cum. Tüp bebekte çok bilgili Şahin Bey gebelik takibinde de umarım aynı özeni gösteriyordur.

seherim diye bir arkadaşımız vardı şimdi ikizleri var fazla giremiyor şahin beyde tüp denedi takibe de gitti doğumu başka yerde oldu sanırım oda memnundu şahinbeyden birde seybay arkadaşımız var giden sanıyorum

bende bu gÜn gıttım Şahın beye yenı bır tadavıye baŞlıycaz Çıkolata kıstı varmıŞ bende nolcak bılmıyorum moralım Çok bozuldu beŞ yıldır anne olmayı beklıyorum aŞılama yaptırmaya gıttım kıst Çıktı sızce Şahın bey nasıl bır doktor muayne Ücretlerı nekadar bır bılgınız varsa yazın lÜtfen

Merhaba bende şahin beyin hastasıyın tüp bebek tedavisi oldum ve ilk denemede oldu çok mutluyum bu konuda muzdarip olan varsa eğer mutlaka bu adrese hihoyyyt

Merhaba arkadaslar bende sahin beyin hastasiyim ama malesef sizler gibi sik görüsemiyorum yurt disinda kaldigim icin. Bende 2ci ayda sahin beyde tüp bebek yaptirdim ama malesef sonuc alamadim olmadi tutmadi ama Sahin beyden cok memmun kaldim piskolojik olarak cok destek verdi.Allah nasib ederse 9cu ayda tekrar gelip deneyecegim insallah o zaman olur. Allahim herkesin gönlüne göre versin..

Şuanda ben de Şahin Bey'in hastasıyım. Tüb bebek değil ama benim Şahin beyi tercih etme sebebim, kendisinin plasenta previa konusunda makaleleri olmasıydı. riskli gebeliklerle ilgili de araştırmaları olduğunu biliyorum.
Kendisinden çok memnunum. Gebelik takibinde titiz ve başarılı. Gerektiğinde telefonla hemen ulaşabiliyorsunuz, ulaşamazsanız bile o aradığınızı görüp geri dönüyor hemen. Açıklamalarını beğeniyorum.
Doğumumu da Şahin Bey'le yapmayı planlıyorum.
Ücretleri konusunda da ben acıbadem sigortasıyla muayneye 15 lira ödüyorum. ssk-bağkurla da sanırım 20 falandır emin değilim tabi :/

bende şahin beye tüp bebek tedavisi için geçen kasım ayında gitmiştim..maalesef olumsuz sonuç aldım fakat bir sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım..tabii bunda bir önceki aydaki tedavi ilaçlarınında büyük etkisinin olduğuna inanıyorum..ben 6. ayıma kadar şahin beye gittim..zaten kendisini eşimle çok seviyoruz..hastasına arkadaş gibi yaklaşıyo...ama özel sigortam olmadığı için birde erken doğum riskim olduğu için kuvöz masraflarını karşılayamayacağımızdan dr umu değiştirmek zorunda kaldık...ama yine onun yönlendirdiği bir dr a gidiyorum şimdi...hatta ilk randevumu saolsun kendisi arayıp aldı...şimdiki dr umdan da çok memnunum..26 ağustosta sezeryanla bebeğimi alıcaklar hayırlısıyla..bu arada doğumunu şahin beyde yapan çok arkadaşım var..hepsi gayet memnun....

2.tüp bebek tedavisi için araştırma yapıyorum şahın beyı ve embriyologlarını ıyı duydum giden yada atvsiye edecek olan arkadaş varmı sonuçları nasıl genelde

2.tüp bebek tedavisi için araştırma yapıyorum şahın beyı ve embriyologlarını ıyı duydum giden yada atvsiye edecek olan arkadaş varmı sonuçları nasıl genelde
Bende kismetse 6 ekim icin randevu aldim hakkimizda hayirlisi.biraz arastirdim bursadaki sayili doktorlardan biri.insallah tedavimiz olumlu sonuclanir

Slm arkadaşlar bende Şahin beye gittim tüp bebek için sebepsiz infertilite sorunumuz vardı. İlk denememde tuttu. Çok iyi bir doktor konuşunca bile karşısındakine güven veren bir yapısı var.

Slm arkadaşlar bende Şahin beye gittim tüp bebek için sebepsiz infertilite sorunumuz vardı. İlk denememde tuttu. Çok iyi bir doktor konuşunca bile karşısındakine güven veren bir yapısı var.
Bende pco var .3 yillik evliyim daha onceki tedavilerim hep yarim kaldi.insallah senin gibi hayirli haberler aliriz.allah kucagina almayi nasip etsin.asilama olmusmuydun canim

Bende pco var .3 yillik evliyim daha onceki tedavilerim hep yarim kaldi.insallah senin gibi hayirli haberler aliriz.allah kucagina almayi nasip etsin.asilama olmusmuydun canim
Amin inşallah. Bende 6 yıllık evliyim canım. İki aşılamam oldu ama tutmadı. 26 temmuzda tedaviye başladım 23 agustosta hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.

Sahin bey nssil bir doktor canim ilgilimi? Calisanlar falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…