Allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin bluesuu'cum. Tüp bebekte çok bilgili Şahin Bey gebelik takibinde de umarım aynı özeni gösteriyordur.
bende bu gÜn gıttım Şahın beye yenı bır tadavıye baŞlıycaz Çıkolata kıstı varmıŞ bende nolcak bılmıyorum moralım Çok bozuldu beŞ yıldır anne olmayı beklıyorum aŞılama yaptırmaya gıttım kıst Çıktı sızce Şahın bey nasıl bır doktor muayne Ücretlerı nekadar bır bılgınız varsa yazın lÜtfenarkadaşlar merhaba,
tüp bebek tedavimi bursa acıbademde şahin bey yaptı ve 12 haftalık hamileyim.gebelik takiplerimide ona yaptırıyorum.tüp bebek tavsiyesi olarak forumda çok okudum ve iyiki gitmişim. Fakat gebelik takibi ve doğum aşamasında forumda pek yorum bulamadım.
Bu konuda, şahin bey'in doğumunu yaptırdığı bana bilgi verecek arkadaşlar varsa çok sevinirim :cüvcüv:
Bende kismetse 6 ekim icin randevu aldim hakkimizda hayirlisi.biraz arastirdim bursadaki sayili doktorlardan biri.insallah tedavimiz olumlu sonuclanir2.tüp bebek tedavisi için araştırma yapıyorum şahın beyı ve embriyologlarını ıyı duydum giden yada atvsiye edecek olan arkadaş varmı sonuçları nasıl genelde
Bende pco var .3 yillik evliyim daha onceki tedavilerim hep yarim kaldi.insallah senin gibi hayirli haberler aliriz.allah kucagina almayi nasip etsin.asilama olmusmuydun canimSlm arkadaşlar bende Şahin beye gittim tüp bebek için sebepsiz infertilite sorunumuz vardı. İlk denememde tuttu. Çok iyi bir doktor konuşunca bile karşısındakine güven veren bir yapısı var.
Amin inşallah. Bende 6 yıllık evliyim canım. İki aşılamam oldu ama tutmadı. 26 temmuzda tedaviye başladım 23 agustosta hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.Bende pco var .3 yillik evliyim daha onceki tedavilerim hep yarim kaldi.insallah senin gibi hayirli haberler aliriz.allah kucagina almayi nasip etsin.asilama olmusmuydun canim
Sahin bey nssil bir doktor canim ilgilimi? Calisanlar falan.Amin inşallah. Bende 6 yıllık evliyim canım. İki aşılamam oldu ama tutmadı. 26 temmuzda tedaviye başladım 23 agustosta hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?