canım sera ne dıyosun yaaaaaaaa..........................çok sasırdım.................ne dıcemı bılemıyorum......rabbım yardımcın ols canım.....................
bu zaman zarfında hıç kanama olmadımı ............ya cok ılgınç cok zor canım ya....................
inşallah toprakcım rabbim çok büyük inşallah kendisi verir bu seferÇok üzüldüm Sera...İnan ne diyeceğimi bilmiyorum...İnşallah bundan sonra ki bebeğin kendiliğinden gelir...
allah razı olsun canım yanımda olduğunuz içinRabbim yardımcın olsun kardeşimmm....
yanımda olduğunuzu bilmek bu yaşananları paylaşabilmek bile çok güzel şerife canım daha ne yapacaksınız teselliniz bile yetiyorben hala şoku atamadım üzerimden çok şaşkın ve üzgünüm...inş.müdahaleye gerek kalmadan kendiliğinden giderofff çok zor ama keşke bişiler yapabilsek keşke..
dualarına aminnnn diyorum muallime allah sana bağışlasın üçüzlerini sağlıcakla kucağına al inşallahınş canım dondurulmularınla basarırsın ınş.............zaten bu ışler kısmet.............ben bıle elım yureğımde ............rabbım kımseyı sıkıntıda komasın .............ınş cıfter gelır bu kez
seni çok iyi anlıyorum 2 gün önce bende doktorumdan aynı şeyleri öğrendim.yarın hamileliğim sonlandırılacak.beterinde beteri var bak en azından dondurulmuşları denersin belki ikizin olur .hayırlısı buymuş canım çok moralini bozmamaya çalış
şu anda bende aynı çelişkideyim canım benimde 11 hafta oldu ama hala o minik kalbinin atışını duyamadık pazartesi dr yine gidecem ama çok korkuyorum hayırlısı olsun seni okuyunca çok üzüldüm rabbim sabırlar versin am şu konuda şanslısın dondurulmuş emriyon var inşaalah ozaman kavuşursun bebişlerine inşaalah ikiz ikiz verir rabbim bende 10 senenir bu haberi bekliyodum ama şimdi çok korkuyom ya biterse diye ne olur bol bol dua edin arkadaşlar alahım hepimizin yüzünü güldürsün
seracım uzun zamandan beri seni takip ediyordum bende sonunda haberini aldık ama olsun hakkında hayırlısı artık canım sabırla ve büyük ümitle artık geleck bebeklerimizzzzzz
Rabbim yardımcın olsun
İnşallah sağlıklı bebeklerini biran önce alırsın kucağına:Saruboceq:
canım dualarım seninle allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmasın inşaalah hayırlı haberlerle yazışalım burada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?