Doç. Dr. Süha Sönmez hocamla sil baştan başlıyorum

cnm çok geçmiş olsun.a.s.bende süha hocaya gidiyorum kaydirigubbakcemile5 inş. son tedavimiz olurzemuszemus ve bebişlerimiz bize bu sefer gelir

sera96 çok geçmiş olsun. bugün biz de bebeklerin kalp atışlarını duymaya gittik ama iki kesenin de bozulduğunu öğrendik. on gün önceki ölçümlerinde 9 mm olan bebeklerim şimdi 5 mm olmuşlar. ne diyebilirizki. ve dondurulmuşta kalmadı benim. yeniden hormonlu ilaçlar iğneler yeniden ohss.ler. ve belkide üçüncü düşük. offffff deli oluyorum bunları düşündükçe.

bazen tesellimi ediyoruz tesellimi oluyoruz bilemiyorum canım çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsun sen şimdiden ohss yi düşüğü düşünüyorsun bırak bunları allahım hayırlısını versin moralini yüksek tut
allahın takdiri ne ise o canım elimizden birşey gelmiyor malesef sabırla bekleyeceğiz

cnm çok geçmiş olsun.a.s.bende süha hocaya gidiyorum kaydirigubbakcemile5 inş. son tedavimiz olurzemuszemus ve bebişlerimiz bize bu sefer gelir

düzceden nasıl buldun süha beyi
çok iyi bir doktor kendisi
inşallah sende güzel sonuçlar alırsın
inşallah son tedavilerimiz olur ama ben biraz bekleyeceğim dinlenmek istiyorum ve hakkımızda hayırlısı inşallah

geçmis olsun arkadasim.bende ayni seyi yasadim.1 ay oldu bebisimi kaybedeli.allah sabirini veriyo arkadasim.insallah tez zamanda bebislerine kavusursun...

canım hiç beklemiodum böle bi haberi..çok üzüldüm..allah sana sabır ve güç versin...seni metanetinden dolayı kutluyorum..allah inşallah birdahaki sefere yüzünü güldürsün...:teselli:

geçmis olsun arkadasim.bende ayni seyi yasadim.1 ay oldu bebisimi kaybedeli.allah sabirini veriyo arkadasim.insallah tez zamanda bebislerine kavusursun...

sanada çok geçmiş olsun tabiki zaman her şeyin ilacı zamanı gelmemiş bekleyeceğiz sabırla

canım hiç beklemiodum böle bi haberi..çok üzüldüm..allah sana sabır ve güç versin...seni metanetinden dolayı kutluyorum..allah inşallah birdahaki sefere yüzünü güldürsün...:teselli:

bende beklemiyordum ama kısmette yokmuş insanın kendi elinde olmayınca metanetin koruyabiliyor sağol canım inşallah bir dahaki sefere rabbim dileyen herkese versin

bu mubarek guzel gunlerde rabbım dualarını makbul eylesın...............ınş dondurlmuşlarla tatlı bebişlerın gelır bu kez..............ınatcı kecıler............ınş gec ols ama cok guzel ols canım dua ıle

allah razı olsun canım inşallah allah tez zamanda sanada meleğini versin
amin canım inş hepimiz sevinelim hayırlı vesağlıklı evlatlar versin ALLAHIM BİZE İNŞŞ:Saruboceq:

muallimem nasılsın tatlım bebişler nasıl iyisinizdir inşş ALLAHIM nazarlardan saklasın sizi:Saruboceq:

amin muallimem ne diyebilirimki başka
geç olsun ama sonu hayırlı olsun inşallah başka bir şey istemiyorum
sen nasılsın üçüzler nasıl allah sana bağışlasın meleklerini inşallah canımcım

slm kızlar nasılsınız
onca sıkıntıdan sonra bu gün 10.cu gün progestanı keseli ve hala kanamam yok
sabah doktara gittim kendiliğinden olmayacak ilaç yazayım dedi bu gün alacağım ve yarına bu iş bitmiş olacak

şu yaşadıklarımıza bakın ya
önce bebeğin olsun diye uğraş didin çabala şimdide zorla sahip olduğun bebeği düşürmek için
allah hepimizin yardımcısı olsunnnnn
emeklerimizi boşa çıkarmasın

Canım ya çok çok geçmiş olsun.... Söylenecek söz yok bu nokta da...
Allah sabırlar versin...

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Allah'ım kuvvet versin sana çok zor.Bunun ardından hemen hamile kalırsın inşallah.Böyle bir zamanda soru sorarak üzmek istemem ama ben de Ohss oldum iki kez su aldırdım.Hamileyim bir de.Yani en son ayın 6sında değerim 375ti.Bundan sonra su falan alındı ama Bhcg yapılmadı bi daha şu an durum ne hiç bilmiyorum.Dostinex kullanıyorum.Şişim biraz indi.Çarşamba kese görmeye gidicem ve çok korkuyorum.Sorum şu sana cevaplarsan doktor durumunu Ohssye mi bağladı.Yani olmasan devam eder miydi gebelik yoksa başka bişey mi söyledi.Kusura bakma bilirsem ona göre hazırlıycam kendimi fazla umutlanmam yani bu Ohss yapıyosa.SAĞOL şimdiden ALLAH yardımcımız olsun.

ALLAHIM yardımcınız olsun canım hakkında en hayırlısı olsun inşşş.başımıza gelenler bizim sınavımız sabırla geçicez inşş :Saruboceq:

güzelim özel mesajda attım ama burdanda yazayım

dostinex in içeriğinde yanlış hatırlamıyorsam hamile kalmak isteyen kadın eğer bu ilacı kullanıyorsa hamilelikten 2 - 3 ay önce bu ilacı kesmeli düşüğe neden olur yazıyordu

ve banada hastanede verdiler kan değerlerimdeki düşüşler için ben içeriğini okuyunca kendi doktorum süha beyi aramıştım ve kesinlikle kullanmamamı söyledi ve ben almadım o ilacı hastane deki nöbetci doktorda doktorunuz ne dediyse onu yapın almayın o zaman dedi ve direkten döndüm resmen

ama nasip olmayınca olmuyor anne olmak nedenini niçinini araştırmadım ve bu sabaha karşı bebeğimi kaybettim yapacak bir şey yok tevekkül etmekten başka

ohss zaten hamilelik varsa dahada ilerleye biliyor yani hamilelik ohss yi tetikliyebiiyor ama düşüğe neden olmuyor ikisi çok farklı şeyler ve ohss olan hastaların gebelikleri sonuna kadar gidebiliyor annenin hayati riski varsa gebelik sonlandırılıyor inşallah sağlıklı bir gebelik yaşar ve bebeğini kucağına alırsın

ALLAHIM yardımcınız olsun canım hakkında en hayırlısı olsun inşşş.başımıza gelenler bizim sınavımız sabırla geçicez inşş :Saruboceq:

teşekkürler canım allah razı olsun
tabiki bunu yaradanın sınavı olarak karşılarsan daha çabuk atlatıyorsun
bende senin gibi sabr ediyorum günümü bekliyorummm

arkadaşlar çok geçmiş olsun rabbim her birimizin yardımcısı olsun inşallah bende suha beye gidiyorum ve 1 denemem başarısız yola devam rabbi hayırlısı ile hepimizi yavrusuna kavuşturur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…