Doç. Dr. Süha Sönmez hocamla sil baştan başlıyorum

sera96 iletin beni çok etkiledi..(çok yanlızım)...

meraba şerife nasılsın canım
beni anlayacak kimse yok etrafımda malesef
bebeği olmayan tek ben varım ve ne kadar anlatsamda anlamıyorlar
klasik cevaplar veriliyor
artık kimseyle paylaşmıyorum anlatmıyorum sıkıntım içimde kalıyor ağlayıp atmaya çalışıyorum oda yeterli gelmiyor içinden çıkamıyorum şerifecim
böyle oluncada

çokkk yanlızım anlayacağın

arkadaşlar çok geçmiş olsun rabbim her birimizin yardımcısı olsun inşallah bende suha beye gidiyorum ve 1 denemem başarısız yola devam rabbi hayırlısı ile hepimizi yavrusuna kavuşturur inşallah

sende hoş geldin fundacım
inşallah yeni tedavinde özlediğin yavruna kavuşursun
biz burda süha beyin hastaları bir kaç kişiyiz
hamile olanlar pek girmiyor buraya biraz sitem edeyim tonya ve elituya hamiş kaldılar daha arayıp sormuyorlar bizi
şaka tabiki
hakkımızda hayırlısı olsun

Malesef aynı kadere mahkumuz hayatım .Aynı şeyleri yaşıyorum ve de seni çok iyi anlıyorum canımm:1no2:

seracım hep aklımdasın inan ki hatta süha bey ile konuştum asıl isimleri bilmediğim için soramıyorum sadece internette süha bey diye forum var orda konuşuyoruz dedim ve çok mutlu oldu.
9 haftadayım inş. rabbim sizlerede mutlaka bu güzellikleri yaşatır tez zamanda dualarımdasınız inanın çok öptüm....

allah nazardan saklasın maşallah
inşallah rabbim sağlıcakla kucağına verir bebeğini tonyacımmm

merhaba nefes alıyorum işte...

seni anlayan bizler varız,insanlar yaşamadığı bi şeyi nasıl anlasınlar ki hayat onlar için düzdür...ve engebeli yoldan hiç geçmemişlerdir...

sen seçilmiş bi insan olduğunu unutma Allah sevmediği bi kulla nie uğraşsın ki..ne şanslıyız aslında bakma...kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederimmm doğru söze ne denir
biliyorum şerifecim allahın sevdiği kulları arasındayız dır inşallah opuyorumnanaktan

Selam ablam. Sitem etmişsin bana. Belki haklısın da ama valla ben de kendimi anca idare ediyorum. Durumları biliyosun. ış-güç hiç bişey yapamıyom zaten de. Yemek işte o da hergün yapamıyorum. Yapsam da yiyemiyorum. Sonra ne yesem çıkıyor geri. Öyle işte. Allahın gücüne gitmesin, şikayet etmiyorum ama. Yanlızım hep evde, daha çok yatıyorum.
ınan kalbim ve dualarım hep sizlerle ve tüm evlat hasreti çekenlerde. Bol bol dua ediyorum. Allahım hepinize de tez zamanda hayırlısıyla bu günleri yaşatsın.

elitu ne zaman kontrale gidiyorsun tanışalım ben daha ist hala 3 ay olcak nerdeyse 24 ağus.p.tesi kontrolum var belki görüşürüz.

elitu ne zaman kontrale gidiyorsun tanışalım ben daha ist hala 3 ay olcak nerdeyse 24 ağus.p.tesi kontrolum var belki görüşürüz.

tonyacım ben de çok isterim tanışmayı. 2 gün önce kontrolüm vardı. Bir ay sonra, yani bayramdan önce yeni randevum. Kısmette varsa karşılaşırız mutlaka.

Sera inşallah ramazana girdiğimiz bu günde içinden ne geçiyorsa o olsun...pozitif hikayeler duymak dileği ile hayırlı ramazanlar.

ayy canım benimmm
birazcık sitem ettim ama birazcık
biliyorum işin çok zor allah yardımcın olsun canım
ama az kaldı bulantıların geçmesine inşallah
sağol bir tanem biliyorum dualarındayız sende benim dualarımdasın
allaha emanet olun

tonyacım ben de çok isterim tanışmayı. 2 gün önce kontrolüm vardı. Bir ay sonra, yani bayramdan önce yeni randevum. Kısmette varsa karşılaşırız mutlaka.

bencede tanışın kızlar tanışmakta fayda varrrrrrrr

Sera inşallah ramazana girdiğimiz bu günde içinden ne geçiyorsa o olsun...pozitif hikayeler duymak dileği ile hayırlı ramazanlar.

inşallah şerifecim mübarek günler hürmetine rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
dileğine katılmamak elde değil canım benimmmmmm

sera arkadaşkım nasılsın ben uzun zamandır yazmıyorum bu gün sayfaya girdim ve arkadaşım seni merak ettim rabbim sende razı olsun bana çok yadım cı oldu daha önceki mesajlarında rabbim mubarak ayda duvaların kabul eder inşallah

teşekkürler iyiyim funda sen nasılsın
bende ramazan dolayısıyla giremiyorum siteye
allah sendende razı olsun güzelim ne demek tabiki birbirimize yardım edeceğiz bu site neden var???????????
inşallah hepimizin dualarını kabul etsin rabbim
dileğimiz belli allah hepimize sağlıklı sıhhatli aklı selim hayırlı evlatlar versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…