Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mikrocerrahi.
Bizim arastirdiklarimizin hepsi mikro cerrahi ile yapiyor. Diger ameliyati onermiyorlar zaten.
teşekkür ederim canım adam cidden işi ticaete dökmüş kesip kesip duruyo walla o 1400 yapan doktor hangi özel hastnede yapıyo haberin warmı deniz bey içinde ticari amaçlı dıye yazmışlar ooooooooooooofffffffffffffffffffffff ne yapacagımı şaşırdım wallakafamçokkarıştı
şimdide bizimki amelıyattan wazgeçti ölüyorum walla sinirden yk dedimmmim asla bidaha ewet demez okadar inat yani .böyle boğazına yapışasım geliyo.ben o kadar iğne yedim kolunu kessek çocuğun olur deseler keserim ama onun canı çok tatlıymışşşşş ne yapca şimdi akıl werin bana
Canim Allah yardim etsin ne diyim. benimki zavallim kendi kosturuyor doktor doktor. Elinden gelse suan gider olur ameliyatini . Tup Bebekte karindan da kalcadan da butun ignelerimi esim yapti biliyor neler yasadigimi.
mehaba hayatım deniz bey derken deniz ersevi kasdediyorsa eşim en son ona gitti ve memnun kaldı.eşimde 1.aşama varikosel var ama ameliyata gerek yok demiş.normali bu aslında 1.aşamada ameliyat yapmıyorlar ama bazı dr lar para için yapıyormuş.ben kendisini tanımadımama ticari düşünse ameliyat derdi diye düşünüyorum.yakınsa bir gidin görüşün en azından.20ytl muayenesi.teşekkür ederim canım adam cidden işi ticaete dökmüş kesip kesip duruyo walla o 1400 yapan doktor hangi özel hastnede yapıyo haberin warmı deniz bey içinde ticari amaçlı dıye yazmışlar ooooooooooooofffffffffffffffffffffff ne yapacagımı şaşırdım wallakafamçokkarıştı
saol canım ya benımde aklıma o adam yattıda gek görki benım koca bıraz tawşan yüreklı amelıyat dedimmi bı km geri sıçrıyomehaba hayatım deniz bey derken deniz ersevi kasdediyorsa eşim en son ona gitti ve memnun kaldı.eşimde 1.aşama varikosel var ama ameliyata gerek yok demiş.normali bu aslında 1.aşamada ameliyat yapmıyorlar ama bazı dr lar para için yapıyormuş.ben kendisini tanımadımama ticari düşünse ameliyat derdi diye düşünüyorum.yakınsa bir gidin görüşün en azından.20ytl muayenesi.
ameliyat için değil sadece fikir olsun diye gidin.sonrasında belki deniz bey ikna eder.kocalar biz deyince inadına tersini yapıyo çünküsaol canım ya benımde aklıma o adam yattıda gek görki benım koca bıraz tawşan yüreklı amelıyat dedimmi bı km geri sıçrıyoklava: