Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım gider hayatım.az önceki soruyu sana sormuştum canım alıntı yapmadım için cevaplamadın sanırım.tabi sitemiyosan benim için sakıncası yok.sadece yakınmıyız diye merak ettim:kedi:kızlar benım bu kocam warya esilikli şimdide dıyorki gidecekmiş haftaya doktara sizce benımı kandırıyo
hayatım sen istanbulda neredesin sakıncası yoksa söyleyebilirmisin.ben avcılardayım
anladım canım uzağız baya.karşıda fatihsultan mı ne bir araştırma merkezi varmış orada ameliyat olup memnun kalan arkadaşlar vardı istersen orayıda bir araştır.ne sakıncası canımın içi karşdatım awrupa yakası 4.lewent teyım etilere maslaka yakın bır yerdeyım
anladım canım uzağız baya.karşıda fatihsultan mı ne bir araştırma merkezi varmış orada ameliyat olup memnun kalan arkadaşlar vardı istersen orayıda bir araştır.
öyle aynı yakadayız ama uzağız yinede canımayy avcılarda awrupa yakasında geğilmi ne salagım medilık park ikimizin ortasında kalıyo sanada banada aynı mesafe nerdeyse belkide karsılaşrız deniz beyın orda
tamam canım bende öpüyorum kendine iyi bakopuyorumnanaktanşimdilik çıkıcam kızlar eltim geliyo bebeğiyle yazdıklarımı görmrsini istemem hepinizi öpüyorum by
öyle aynı yakadayız ama uzağız yinede canımcanım ben eşimle dr a gitmiyorum bazen gitsemmi diyede düşünüyorum belki işine gelmeyen şeyleri eşim es geçiyodur anlatırken canım sıkılmasın diyeyerimsenibenöte yandanda eşimle ilgili konuda sanki annesi gibi yanında gidip dr soru sormaktanda çekiniyorum açıkçası.olmazsa eşim şu ilaçları 3 ay kullansın belki bende giderim deniz beye birde ben göreyim şu adamıkaydirigubbakcemile3
byCOLOR="Green"][/COLOR]
kız sen hala buradamısın hani çıkıyodunkaydirigubbakcemile3benimde aklıma takılıyor en iyisi bende gideyim zaten kafama takılan sorularda var.sorun yok dediğni duyunca niye test sonucunda terotoospermi yazıyo ozman dedim eşimde sende gel sor ozaman dedi.kaydirigubbakcemile2ilgin için minnetarım ben dideceğim eşimin yanında o işine gelmeyen syleri söylemez doktor amelıyat dese demedi der yanı .insallah şifanı bulursun byyyyyyyyy
geçmiş olsun canım.işine karışmak istemem ama ben olsam ameliyatı denerdim.bak kürler ilaçlar bile işeyarıyorken ameliyat niye yaramasın.en azından normale dönmese bile yükselir ve şansınız artar belki aşılama için uygun değerlere gelir.benim eşimede 1.aşama diye ameliyat önermiyorlar ama ben ilerde denemeyi düşünüyorumben geldim ama sen gitmişsin boshayallersmile
şimdi farkettim yazdıklarınızı. valla benim durumumu herkes artık biliyordur. eşimde 1. ve 2. derece varikosel var. gittiğimiz dr.lardan teoman bey ameliyat dedi.diğerleri bu sperm sayılarıyla varikoselin alakası yok dedi. kaan hoca bile işe yaramaz dedi. bizde vazgeçtik.şimdi tüp bebek deniyoruz. bu arada ben eşime evicap,zinco,arı sütü polen bal keçiboynuzu pekmezi verdim. sperm sayısı 1milyona,hareket toplamı %57 ye,morfoloji %1 e çıkmış. bu değişimler olabilirmiş ama bence işe yarıyor. herkese tavsiye ederim ki benim eşim 2 ay filan kullandı bunları. ha yinede normal yoldan egbelik imkansız aama olsun en azından birazda olsa içim rahat.
ben geldim ama sen gitmişsin boshayallersmile
şimdi farkettim yazdıklarınızı. valla benim durumumu herkes artık biliyordur. eşimde 1. ve 2. derece varikosel var. gittiğimiz dr.lardan teoman bey ameliyat dedi.diğerleri bu sperm sayılarıyla varikoselin alakası yok dedi. kaan hoca bile işe yaramaz dedi. bizde vazgeçtik.şimdi tüp bebek deniyoruz. bu arada ben eşime evicap,zinco,arı sütü polen bal keçiboynuzu pekmezi verdim. sperm sayısı 1milyona,hareket toplamı %57 ye,morfoloji %1 e çıkmış. bu değişimler olabilirmiş ama bence işe yarıyor. herkese tavsiye ederim ki benim eşim 2 ay filan kullandı bunları. ha yinede normal yoldan egbelik imkansız aama olsun en azından birazda olsa içim rahat.
gülüdrdün beni hayatım yaaa.gewurluklarından demek heee:roflol::roflol:klava:
bebişim meraba azfarkla kaçırddık bırbirimizi benim eşimin sperm sayıları ilk basta iyıydı 2 sene içiersinde sıfırlandı azospermdi amelıyat oldu 2.5 milyona çıktı şimdi gene war ama kaçıncı sewiye bılmıyorum dıyecegım eşimde amelıyat olursa sayısı yukselebilir .bıde varıkosell spermin kromozomlarını bozuyormuş buda düsük riskını %30 kadar çıkarıyo.ben iki kere denedim ilki kimyasal gebelik digeri düşükle sonuçlanan ikiz gebelik .tup bebekte warikosel amelıyatınıda tıcarete dökmüşler anca bizi sömürüyorlar bak bıtkıler nasıl işe yarıyo ama hiç bir doktor önermiyo bılmedıklerindenmi yani gewurluklarından
kız sen hala buradamısın hani çıkıyodunkaydirigubbakcemile3benimde aklıma takılıyor en iyisi bende gideyim zaten kafama takılan sorularda var.sorun yok dediğni duyunca niye test sonucunda terotoospermi yazıyo ozman dedim eşimde sende gel sor ozaman dedi.kaydirigubbakcemile2