Erkek İnfertilitesi Doç.Dr Teoman Cem Kadıoğlu'nu Bilen Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm leylmelek bende o konuya takıldım canım benim eşimdede erken boşalma sorunu vardı.ama ameliyattan sonra biraz düzelme oldu fakat düzelmenin ameliyatla bi ilgisi varmı bilemedim;yani arasıra erken boşalma oluyo ama ikimizde bu iyileşmemin farkındayız..bende merak içindeyim acaba varikosel ameliyatı erken boşalmayada iyi geliyormu????(bu arda eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu canım bilgine).biz dr.bülent mestçiye gittik eşim orda ameliyat oldu

Bugün TRT deki sağlık programında canlı yayında erkek kısırlığı konus vardı, bir saat falan sürdü, telefonla da sorular soruldu. Konuk olarak Teoman hoca vardı, en çok varikosel konuşuldu. Aranızda seyreden oldu mu ? Benim eşim hala vakit bulup randevu alamadı içim sıkılıyor artık valla.

Bugün TRT deki sağlık programında canlı yayında erkek kısırlığı konus vardı, bir saat falan sürdü, telefonla da sorular soruldu. Konuk olarak Teoman hoca vardı, en çok varikosel konuşuldu. Aranızda seyreden oldu mu ? Benim eşim hala vakit bulup randevu alamadı içim sıkılıyor artık valla.
Sevgili Risale, bence eşine biraz ısrarcı ol, bekle bekle nereye kadar. Zaten ameliyattan sonra 3-4 ay beklemen gerekecek. Kolay gelsin.

Sevgili Risale, bence eşine biraz ısrarcı ol, bekle bekle nereye kadar. Zaten ameliyattan sonra 3-4 ay beklemen gerekecek. Kolay gelsin.
Sağol canım da bekle bekle nereye kadar. Adam hala randevu alacak da gidecek Teoman hocaya. Şu varikosel konusunu bir kesin anlayamadık ay geçti. Bu arada senin yazdığını okudum bu kürler, bitkiler için falan. Burada da çok yazılıyor ama ben de senin gibi düşünüyorum. DEnk gelirse hamilelik oluyor. Varikoselde filan da ihtimal azalıyor. Şu otun suyunu içi, bunun kürünü yaptı diye kimsenin hamile kaldığna inanmıyorum. Birşeyi kullanan den k gelip o ara hamile kalırsa ondan biliyor, bence biraz kendilerini aldatıyorlar, bu otçular da arada para kazanıyor. Neyse beklemeye devam ediyoruz hala beyefendimizin keyfini.

Saglik olsun canim
Ama randevu alsaydin doktorun geldigi tarihe . Cok fazla gelmiyor cunki muayenehaneye .
Haklısın canım. Ben esasında anlamadım bu işi. Çapa da özel muayene yapmıyormuş Teoman bey, soruşturdum hiç bir özel hastanede de muayene yapmıyor. Nişantaşında özel muayenesi var ve sadece haftada 2 gün orada muayene yapıyor ama zor randevu alınıyor çünkü çok doluymuş randevuları. Muayene ücreti de ucuz değil, kdv dahil 200 Tl dediler. Bu kadar hastası varsa niye hergün muayene yapmaz ki. Mesela bize Cumartesi çok uygun ama Cumartesi hiç çalışmazmış.Methini çok duyduk, hikmetini de gidince anlarız inşallah.

Haklısın canım. Ben esasında anlamadım bu işi. Çapa da özel muayene yapmıyormuş Teoman bey, soruşturdum hiç bir özel hastanede de muayene yapmıyor. Nişantaşında özel muayenesi var ve sadece haftada 2 gün orada muayene yapıyor ama zor randevu alınıyor çünkü çok doluymuş randevuları. Muayene ücreti de ucuz değil, kdv dahil 200 Tl dediler. Bu kadar hastası varsa niye hergün muayene yapmaz ki. Mesela bize Cumartesi çok uygun ama Cumartesi hiç çalışmazmış.Methini çok duyduk, hikmetini de gidince anlarız inşallah.

Ona bizde gittik ama guven vermedi bize hic birdaha gitmedik.
Cok basarili bir doktor olabilir ama tarzi kotuydu. Insallah size sifasi olur . Siz biran once randevuyu almaya bakin.

Ona bizde gittik ama guven vermedi bize hic birdaha gitmedik.
Cok basarili bir doktor olabilir ama tarzi kotuydu. Insallah size sifasi olur . Siz biran once randevuyu almaya bakin.
Sağol, tavsiyen üzerine aradım, 7 Hazirana aldım. Galiba biraz tuzu kuru cinsinden biri ama araştırdıkça tüm yollar hep ona çıkıyor. Mikrocerrahi varikoselde değil Türkiye dünyadaki en iyilerden biriymiş. Biz de senin gibi tarzını beğenmeyebiliriz ama biliyorsun bazen ilacın iyisi acı oluyor. Hayırlısı artık.

Sağol, tavsiyen üzerine aradım, 7 Hazirana aldım. Galiba biraz tuzu kuru cinsinden biri ama araştırdıkça tüm yollar hep ona çıkıyor. Mikrocerrahi varikoselde değil Türkiye dünyadaki en iyilerden biriymiş. Biz de senin gibi tarzını beğenmeyebiliriz ama biliyorsun bazen ilacın iyisi acı oluyor. Hayırlısı artık.

Varikoselde çok iyi olabilir ama o bir kadıoğlu değil adeta paraoğlu. her fırsatta işi parasını arttırmaya vardırıyor

kadıogluna gıttgnde ssk ındırımı yokmu?neymıskı bu adam bu kadar para dokuluyor ben anlamadım

kadıogluna gıttgnde ssk ındırımı yokmu?neymıskı bu adam bu kadar para dokuluyor ben anlamadım
Arkadaşlar, adamın özel muayenehanesi, telefonda ücreti de söylüyorlar kdv li olarak, isteyen gider isteyen gitmez. Biz muayene paramızı da gerekirse ameliyat paramızı da ayarladık gidiyoruz. Neden böyle ifadeler kullandığınızı anlamıyorum, hoca Çapa da yapmak için açıktan bıçak parası istemiyormuşki. Ben bu ifadelerinizi yakışıksız buldum doğrusu.

Tabiki onemli olan sifa bulmaniz canim . insallah hersey duzelir insallah sebep varikoseldir ve ameliayatla derdinize derman bulursunuz. Tahlilleri yaptiripmi gideceksiniz yoksa gittikten sonra mi yaptiracaksiniz cunki tahlil lere bakmadan birsey diyemiyor tahlil yaptiriyorsun sonrasinda yine hoca yi bulamiyorsun:))

Sitesinde Çapa ve Tümlab da yapılan sperm tahlillerini kabul ettiğini yazıyor. ılkini Tümlab da yaptırırız herhalde. Bugün tesadüfen Teoman beye 15 sene önce ameliyat olmuş şimdi 13 yaşında kızı olan biriyle tanıştım komşulardan. ınsan ümitleniyor. 4 sene uğraşmişlar, kaç doktora gitmişler, çift taraflı ameliyat yapılmış sonra Teoman bey ameliyatınız başarısız deyip tekrar yapınca sayılar yükselip kendiliğinden hamile kalmış. Koskoca kız ortalıkta dolaşıyor, içime ümit doldu.

Arkadaşlar, adamın özel muayenehanesi, telefonda ücreti de söylüyorlar kdv li olarak, isteyen gider isteyen gitmez. Biz muayene paramızı da gerekirse ameliyat paramızı da ayarladık gidiyoruz. Neden böyle ifadeler kullandığınızı anlamıyorum, hoca Çapa da yapmak için açıktan bıçak parası istemiyormuşki. Ben bu ifadelerinizi yakışıksız buldum doğrusu.

ben yakısıksız bısı söledıgımı sanmıorum neymıskı bu adam bu kadar paracı olarak gosterılıor vede para babası denılıor dedım.bızde gıdıcez hazıranda kadıogluna

herkesın tedavısı farklıdır memnun kalanda vardır ayrıca kalmayanda vardır.doktor bakımından elestırıler yapılması cok normal.

Esra kardeşim ben sizin için yazmadım, üstünüze alımışsınız. Tabii kide eleştri de olabilir övgü de ama uslup ve seçilen kelimeler önemlidir. Lutfen bu sayfadaki demmi rumuzlu katılımcının yazısına bakın tekrar. Ben bilmem ne marka bir ayakkabı alamasam veya falanca restoranda pahalı diye yemeğe gidemesem onları paracı diye suçluyormuyum ki bir doktora suçlayıcı ve küçültücü ifadeler kullanılıyor. Bence yakışıksız olan eleştri değil uslup yani.

Esra kardeşim ben sizin için yazmadım, üstünüze alımışsınız. Tabii kide eleştri de olabilir övgü de ama uslup ve seçilen kelimeler önemlidir. Lutfen bu sayfadaki demmi rumuzlu katılımcının yazısına bakın tekrar. Ben bilmem ne marka bir ayakkabı alamasam veya falanca restoranda pahalı diye yemeğe gidemesem onları paracı diye suçluyormuyum ki bir doktora suçlayıcı ve küçültücü ifadeler kullanılıyor. Bence yakışıksız olan eleştri değil uslup yani.

bu konuda sana katılıyorum tedavı seklını begenmedım faydası olmadı bıze falan denılse tamam dıcem ama parası zaten bellı adamın ıstemeyen gıtmez bu kadar acık.allh kımseyı doktorlara muhtac etmesın

Biz Teoman hocaya Eylül sonunda filan mikrocerrahi ameliyat olduk, spermiyogramımız normale geldi ve ben de hamileyim.Bu forumda daha öncede benzer şeyler yazıldı, hatta ben cevap verip savundum diye bana da sataştilar ama cevap dahi vermedim. Bence doğru yoldasın hayatım, gidin muayenenizi olun, gerekiyorsa da ameliyatınızı en iyisine yaptırın, hiç de acımayın. Sonuçta para da sizin hayatta. Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı haberlerini bu topikten takip ederim.

kızlar bende teoman beyden 14 hazırana randevu aldım.bu haftaya yer ykmus.bu hafta capada sperm testı yaptrcak esım.sonuclarla gıderız hem.bende pzt hsg cektrcem ınsallah tuplerım acık cıkar.dua edın bende en kısa zamanda hamıle kalayım ve ısteyen herkes

Back
X