Ben bugün eşimle gittim. Muayene ücreti kdv dahil 300 tl fakat biz önceden 200 tl iken randevu alıp ertelettiğimizden bizden kdv li 200 alıp fiş verdiler.
Bizi çok sıcak ve samimi karşıladı, kendimizi çok rahat hissettik, hatta eşimle şakalaştı bir ara. Çok güleryüzlüydü ve yumuşaktı. Mevcut tahlillerimizi istedi, biz istemiyormuşsunuz diye biliyorduk deyince sordu, internette yazıyor deyince güldü, her yazılana inanmayın dedi.
Tahlil ve ultrasonun raporuna bakıp hepsini kaydetti. Bizim eski tahlillere göre Tümlabda yaptırdığımız tahlil az daha düşük çıktı, hareketlilik ve sayımız normalin yarısının az altında.. Bize çift taraflı demişlerdi Teoman hoca muayene etti, sadece solda '. derece, sağda yok, siz ulrasona bakmayın dedi. sonuçlar eskilerden farklı çıktığından bir spermiyogram daha istedi, başka yerlerinkine bakarım ama sadece Çapa ve Tümlab sonuçları ile karar veririm dedi. Bir de DFI diye spermden yapılan bir tetkik istedi, Çapada yapılmaz, Tümlab yapar ama fiyatı pahalı geliyorsa bunu yaptırmasanız da sorun yok dedi. Bu varikosel sonucu sperm hücre kromozomlarındaki parçalanmayı ölçüyormuş. Bize 3 sayfalık bir varikosel bilgilendirme yazıs verd, ameliyat ile ilgili kısmı internette yok, bunu okuyun gelin, bir dahaki seferde detaylı sorularınızı cevaplarım dedi. yanında 15 dakika kadar kaldık, içim çok rahatladı, çok olumlu elektrik aldım ve güvendim, ben eşimi başkasına ameliyat ettirmem valla. Bir dahaki sefere sorularımı yazıp gideceğim unutmamak için.Hazel epey uzun yazdım, lütfen paylaşalım bilgileri.