Erkek İnfertilitesi Doç.Dr Teoman Cem Kadıoğlu'nu Bilen Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah hepinizin yardımcısı olsun, hepiniz benim gibi en kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah. Bu arada benim bildiğim spermiyogram ve fsh testi istiyor Teoman hoca, diğer hormon tetkiklerine ve ultrasona filan hiç masraf etmeyin bence. Zaten varikosel için ultrasona hiç göndermiyor. Spermiyogramı da sadece Tümlab veya Çapadan kabul ediyor. Tümlabın Bakırköyde de şubesi varmış. Hepinizin hayırlı haberlerini burada okurum inşallah arkadaşlar. Bence umudunuzu hiç yitirmeyin, zafer hep inananlarındır.

kızlar bende teoman beyden 14 hazırana randevu aldım.bu haftaya yer ykmus.bu hafta capada sperm testı yaptrcak esım.sonuclarla gıderız hem.bende pzt hsg cektrcem ınsallah tuplerım acık cıkar.dua edın bende en kısa zamanda hamıle kalayım ve ısteyen herkes
Ben bu Perşembeye randevu alacağım, inşallah bu sefer kısmet olacak Teoman hocaya gitmek. Sen kocanla dun gittin sanırım, anlatsana nedir durum ?

Hazel82, ben eşimle bu Pazartesi gideceğim Teoman hocaya ve sanırım varikosel ameliyatını ona yaptıracağız, eğer tabii bize güven hissi verirse. Sen 14 ünde gideceğiz demiştin, yazsana ne olur durumu .

risabel canım bız 14unde gıdemedık benım tam yumurtlama zamanımdı kacrmak ıstemedık canım .erteledık.21 hazıranda gıdıcek esım .sabahtan sperm tetı vercek alt katta.12 de de randevu var.9 da verırse 3 saatte yetısır heralde.

risabel canım bız 14unde gıdemedık benım tam yumurtlama zamanımdı kacrmak ıstemedık canım .erteledık.21 hazıranda gıdıcek esım .sabahtan sperm tetı vercek alt katta.12 de de randevu var.9 da verırse 3 saatte yetısır heralde.
Sevgili hazel82 kardeşim, bence mutlaka sen de git, ben kesin gideceğim kocamla, bu iş onlara bırakılmayacak kadar önemli. Off iple çekiyorum zamanı, sanki bir medet bekliyorum bu Teoman hocadan, içimde bir umut, bir inanç, bir güvenme isteği var, Allahım yardımcımız olsun hepimizin.

canım ben ızın alamam oyuzden esım tek gıdecek.ben ona ne soylemesı gerektıgını evde soyluyorum.ona gore konusur.hem bız gıtsek ne olcak kı dr. ne yapması gerektıgını bılır.bızım sorularımız olur sadece.gıdebılsem gıdıcemde.yok ıste ızın vermez bızım müd.

Son düzenleme:
Anladim, zaten kendi muayenesine gelenlerin daha sonra maillerine cevap yazıyormuş anladığım kadarı ile, yani kocan gittikten sonra mail atarak da sorularına cevap alırsın gerkirse. Ben nedense gitmek görmek herşeyin sonuna dek içinde olmak istiyorum.Ama izinde sorun varsa mümkün değil, neyse ben sana yazarım elimden geldiğince gözlemlerimi paylaşırım.

Anladim, zaten kendi muayenesine gelenlerin daha sonra maillerine cevap yazıyormuş anladığım kadarı ile, yani kocan gittikten sonra mail atarak da sorularına cevap alırsın gerkirse. Ben nedense gitmek görmek herşeyin sonuna dek içinde olmak istiyorum.Ama izinde sorun varsa mümkün değil, neyse ben sana yazarım elimden geldiğince gözlemlerimi paylaşırım.

tamam ck sevınırım yazarsan.gıtmeyı ısterdım ama olmuyor ıste.

zaten cuma gunu karne dagıttıktan sonra bıkac saat sonra tekrar okulda olun dedı mudur sadece 5 dakıka semıner konusu vermek ıcın.ben yumurta takıbıne gıdecegım ıcın ızın aldım.ama ne ıcın gıdecegımı soylemedım tabı.nasıl soylıyım.ve ızın alınca dr.dan calısabılır kagıdı alıp okula vermek gerekıyor.dr. teshıs bolumune kadın ınfertılıtesı yazmıs.ama bende ınfertılıte yokkı.herseyım normal cıktı.yumurtamda catlamıs.hormonlarım rahım fılmım hepsı temız cıktı.barı baska bısı yazsaydı okula nasıl verıcegımı dusunuyorum.ya bu ızın ıslerı zor.

tamam ck sevınırım yazarsan.gıtmeyı ısterdım ama olmuyor ıste.

zaten cuma gunu karne dagıttıktan sonra bıkac saat sonra tekrar okulda olun dedı mudur sadece 5 dakıka semıner konusu vermek ıcın.ben yumurta takıbıne gıdecegım ıcın ızın aldım.ama ne ıcın gıdecegımı soylemedım tabı.nasıl soylıyım.ve ızın alınca dr.dan calısabılır kagıdı alıp okula vermek gerekıyor.dr. teshıs bolumune kadın ınfertılıtesı yazmıs.ama bende ınfertılıte yokkı.herseyım normal cıktı.yumurtamda catlamıs.hormonlarım rahım fılmım hepsı temız cıktı.barı baska bısı yazsaydı okula nasıl verıcegımı dusunuyorum.ya bu ızın ıslerı zor.

Banada raporda ayni seyi yazmislardi ben verdim valla neyapayim . Duymayan kalmadi ama:)

risalebal ne yaptınız canım.bugun esım gttı.ama bızım son ılıskı cuma sabah 6 daydı.pzt gununde gecmesı gereklıymıs test ıcın.oyuzden test yapmamıslar.yarın esım bırdaha yaptrcak.muayene etmıs.ozelde dr. 3. derece demıstı.ama teoman bey 2. derece demıs.pers gunu testı yaptrp esınle gel demıs.pers gunu bırdaha bırlıkte gıtcez.o zaman amelıyat olayına karar vercek.

esım demıskı duzelme sansı nedr demıs.dr. tabı herseyde % 100 dıye bırsey yoktr ama 5 hasatyı amelıyat edersem 4 tanesının degerlerınde yukselme 1 tanesındede degerlerının kotuye gıtmesını engelleyebılırım demıs.en azından kotuye gıtmez.bu da umut oldu.pers. gıtcem oyle yıne yazarım.sen yazarmısın guvendınmı

risalebal ne yaptınız canım.bugun esım gttı.ama bızım son ılıskı cuma sabah 6 daydı.pzt gununde gecmesı gereklıymıs test ıcın.oyuzden test yapmamıslar.yarın esım bırdaha yaptrcak.muayene etmıs.ozelde dr. 3. derece demıstı.ama teoman bey 2. derece demıs.pers gunu testı yaptrp esınle gel demıs.pers gunu bırdaha bırlıkte gıtcez.o zaman amelıyat olayına karar vercek.

esım demıskı duzelme sansı nedr demıs.dr. tabı herseyde % 100 dıye bırsey yoktr ama 5 hasatyı amelıyat edersem 4 tanesının degerlerınde yukselme 1 tanesındede degerlerının kotuye gıtmesını engelleyebılırım demıs.en azından kotuye gıtmez.bu da umut oldu.pers. gıtcem oyle yıne yazarım.sen yazarmısın guvendınmı

Ben bugün eşimle gittim. Muayene ücreti kdv dahil 300 tl fakat biz önceden 200 tl iken randevu alıp ertelettiğimizden bizden kdv li 200 alıp fiş verdiler.
Bizi çok sıcak ve samimi karşıladı, kendimizi çok rahat hissettik, hatta eşimle şakalaştı bir ara. Çok güleryüzlüydü ve yumuşaktı. Mevcut tahlillerimizi istedi, biz istemiyormuşsunuz diye biliyorduk deyince sordu, internette yazıyor deyince güldü, her yazılana inanmayın dedi.
Tahlil ve ultrasonun raporuna bakıp hepsini kaydetti. Bizim eski tahlillere göre Tümlabda yaptırdığımız tahlil az daha düşük çıktı, hareketlilik ve sayımız normalin yarısının az altında.. Bize çift taraflı demişlerdi Teoman hoca muayene etti, sadece solda '. derece, sağda yok, siz ulrasona bakmayın dedi. sonuçlar eskilerden farklı çıktığından bir spermiyogram daha istedi, başka yerlerinkine bakarım ama sadece Çapa ve Tümlab sonuçları ile karar veririm dedi. Bir de DFI diye spermden yapılan bir tetkik istedi, Çapada yapılmaz, Tümlab yapar ama fiyatı pahalı geliyorsa bunu yaptırmasanız da sorun yok dedi. Bu varikosel sonucu sperm hücre kromozomlarındaki parçalanmayı ölçüyormuş. Bize 3 sayfalık bir varikosel bilgilendirme yazıs verd, ameliyat ile ilgili kısmı internette yok, bunu okuyun gelin, bir dahaki seferde detaylı sorularınızı cevaplarım dedi. yanında 15 dakika kadar kaldık, içim çok rahatladı, çok olumlu elektrik aldım ve güvendim, ben eşimi başkasına ameliyat ettirmem valla. Bir dahaki sefere sorularımı yazıp gideceğim unutmamak için.Hazel epey uzun yazdım, lütfen paylaşalım bilgileri.

Ben bugün eşimle gittim. Muayene ücreti kdv dahil 300 tl fakat biz önceden 200 tl iken randevu alıp ertelettiğimizden bizden kdv li 200 alıp fiş verdiler.
Bizi çok sıcak ve samimi karşıladı, kendimizi çok rahat hissettik, hatta eşimle şakalaştı bir ara. Çok güleryüzlüydü ve yumuşaktı. Mevcut tahlillerimizi istedi, biz istemiyormuşsunuz diye biliyorduk deyince sordu, internette yazıyor deyince güldü, her yazılana inanmayın dedi.
Tahlil ve ultrasonun raporuna bakıp hepsini kaydetti. Bizim eski tahlillere göre Tümlabda yaptırdığımız tahlil az daha düşük çıktı, hareketlilik ve sayımız normalin yarısının az altında.. Bize çift taraflı demişlerdi Teoman hoca muayene etti, sadece solda '. derece, sağda yok, siz ulrasona bakmayın dedi. sonuçlar eskilerden farklı çıktığından bir spermiyogram daha istedi, başka yerlerinkine bakarım ama sadece Çapa ve Tümlab sonuçları ile karar veririm dedi. Bir de DFI diye spermden yapılan bir tetkik istedi, Çapada yapılmaz, Tümlab yapar ama fiyatı pahalı geliyorsa bunu yaptırmasanız da sorun yok dedi. Bu varikosel sonucu sperm hücre kromozomlarındaki parçalanmayı ölçüyormuş. Bize 3 sayfalık bir varikosel bilgilendirme yazıs verd, ameliyat ile ilgili kısmı internette yok, bunu okuyun gelin, bir dahaki seferde detaylı sorularınızı cevaplarım dedi. yanında 15 dakika kadar kaldık, içim çok rahatladı, çok olumlu elektrik aldım ve güvendim, ben eşimi başkasına ameliyat ettirmem valla. Bir dahaki sefere sorularımı yazıp gideceğim unutmamak için.Hazel epey uzun yazdım, lütfen paylaşalım bilgileri.

Gecmis olsun canim insallah derdinize derman olur . Eger iyi elektrik te aldiysaniz baska yerlere sormayin bile .

Bu arada unttum yazmayı, varikosel ameliyatından sonra sayı sıfıra düşermi diye sordum. Bir durdu, Allah korusun dedi sonra 3 şeyden olabilir dedi, ameliyatta bir şeyler çok kötü gitmiş olabilir, sıfır çıkan tahlil veya ameliyattan önceki sayıları veren tahlilde hata olabilir, bir de bazı hastalar kafalarına göre ilaç, ot filan kullanıyorlar, onların toksik etkisinden olabilir dedi. Bu yüzden ameliyat öncesi ve sonrasında Çapa veya Tümlab dan tahlil istiyorum dedi, sonra da televizyona falan çıkan ve ot ile tedavi yapan şarlatanlar yüzünden bir çok insan zarar görüyor, aldatılıyor filan dedi.

Bu arada unttum yazmayı, varikosel ameliyatından sonra sayı sıfıra düşermi diye sordum. Bir durdu, Allah korusun dedi sonra 3 şeyden olabilir dedi, ameliyatta bir şeyler çok kötü gitmiş olabilir, sıfır çıkan tahlil veya ameliyattan önceki sayıları veren tahlilde hata olabilir, bir de bazı hastalar kafalarına göre ilaç, ot filan kullanıyorlar, onların toksik etkisinden olabilir dedi. Bu yüzden ameliyat öncesi ve sonrasında Çapa veya Tümlab dan tahlil istiyorum dedi, sonra da televizyona falan çıkan ve ot ile tedavi yapan şarlatanlar yüzünden bir çok insan zarar görüyor, aldatılıyor filan dedi.

Aman Allah korusun artik birsey icmicez yemicez:)))
Sordugun icin cok sagol canim .

evet canım guleryuzluymus.muhabbet adam dedı esım.bızımde 3. derece demıslerdı ozelde ama teoman hoca 2. derece demıs.esımdende DFI istemıs ama esım alt kattakı tumlaba sormus fıyatını.onu zzaten spermıyogramın ıcınde bakıyoruz extradan para almıyoruz demısler.esımede o kagıdı vermıs esın okusun demıs:)))) yarın test yaptrcaz bakalım bızımkı nasıl cıkcak.esımde kecıboynuzu bıle ıcmıyor artık.evet esımede demıs ya otlar caylar ılaclar alma dıye.sagol canım bende gıdınce yıne yazarım

risalebal sızın test sonucunuz nasıl.bızım ozeldekınden cok cok farklı cıktı canım cok sıkkın

tumlabdakı 1cc de 8 mılyon
totalde 21.600 000

ılerı % 22
yavas % 23

morfolojı krugere gore % 1 normal
anormal %99 şok oldum

cunku 1.5 ay once ozelde
1ccde 26 mılyon
totalde 91 mılyon

ılerı % 20
yavas %20

morfoljı who ya gore % 75 normal
% 25 anormal yapılıydı.1.5 ayda bu kadar degısemez.bırınde yanlıslık var ama hangısı cok uzuldum.pers gıtcez bakalım ne dıycek.

sıze amelıyat dedımı.gun aldınızmı.ne zamana

Merhaba Hazel,
Bizimki az biraz düşük çıktı Tümlab da, çok farklı değil sizinki gibi. Tümlabın 2 şubesi var, bir de diğerinde yaptır veya Çapa da yaptır, Çapa daki androloji laboratuvarını da Teoman hoca kurmuş zaten, orayı da kabul ediyormuş. Bize sol mikrocerrahi varikosel ameliyatı önerdi, ameliyat randevularını hastahanedeki müdire veriyor, telefon ettik, haftaya Cumaya yer var ama biz sanırım bir sonraki haftaya ayarlayacağiz kendimizi. Bir gece yatış, refakatçi dahil, 1 sene süre ile kontrolleri dahil 3500 ödeyeceğiz. Bu faturalı fiyat ama kdv siz fiyat vermiyor, her zaman faturalı çalışıyormuş. Bence kendin gidince en doğru soruları sorup en doğru kararı sen vereceksin. Allah yardımcımız olsun.

canım ben senın msjını okuyunca sabah aradım.randevu aldım amelıyat ıcın.25 hazırana yani 2 gun sonraya aldık.yarın teoman bey ne dıycek na gore amelıyat derse yaptrcaz cumaya.inşallah duzelır

Back
X