Doç. Dr Tülay Okman Kılıç / sema hastanesinde doğum yapan var mıı??

bu arada tülay hnm banada cmtesi alalım dedi kabul etseydim gercektende aynı gün doğurucaktık

Geldim canım kusura bakma..Ay niye kabul etmedin dururdu işte bi kaç gün daha bebişin hem aynı gün doğarlardı gerçekten...:80:Biz 3500 ödeyeceğiz canım biraz indirim yaptılar senin ne güzelmiş tamamını karşılıyor çok pahalı geldi bana ama napalım artık hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz de inşallah.

hosgeldin cnm ne kusuru ablam var yanımda 20 gündür yanımda dr erken alıcaz dediği için erken geldi doğuma ama bizim kız pabuç bırakmadı bekledi gününü pazar günü dönücek oda yanımda olmak istiyo hastaneden çıkana kadar o yüzden persembe alsak bebek için sıkıntı olurmu dedim farketmez nasılsa 38 i doldurdu artık bi sorun olmaz dedi. pztesi nst ye giricez çarsambada son kontrolmüz olucak sezeryan saatini belirliycez duygularım çok karısık mutluluk hüzün arası yavrumu kesip alıcaklar içimden:2:
3500 bi çok hastaneye göre normal cnm bide doçente gidiyoruz boru değil ahahahah hastanemizde cok güzel ebelerde sevimli inşallah bu fiyatlardan extra bişeyler çıkmaz doğumdan önce mutlaka haberleşelim canım olurmu

Hmm anladım canım ablan da görsün tabi bebişini..Ablandan başka seninle ilgilenecek başka biri var değil mi..Bir de onu görünce neler hissedeceğini düşün o bambaşka bir duygu...Bir de Tülay hanıma bi kolye ucu aldım ben hediye küçük bir şey ama sembolik..Yaklaşımı beni çok rahatlattığı için benden bir şey hediye etmek istedim.Tamam canım haberleşelim c. tesiye de biraz toparlanırsın sen sanırım yataktan kalkabilirsen beklerim ya da sabah benimkini almadan ben sana uğrarım inşallah canım..Bak bu daha mantıklı..Hadi bakalım son gecelerimizi yaşıyoruz hamile hamile..Özleyeceğiz galiba bu halleirmizi:))İyi geceler canım..

annemde var aman zaten eşim olsun o yeter bana gül gibi bakar ablam hastaneden cıktıktan sonra gidecek annem kalır yanımda toparlanana kadar. hamişliğimin son günlerini huzur içinde geçirmek istiyordum ama iyice stres oldum hediye olayını cok iyi düşünmüşsün canım ne büyük incelik benim aklıma hiç gelmez öyle şeyler senin yatıs yaptıktan sonra bana uğraman daha mantıklı haklısın çok seviniriz kızımla biz çıkmadan sizde odanıza gelmiş olursunuz bizde size geliriz kızlarda tanısır :)) bu arada face kullanıyormusun ben buraya sırf senin için giriyorum başka bi aktivitem yok kullanıyorsan faceden ekleşiriz sakıncası yoksa daha rahat iletişim kurmus oluruz
öptüm hayatım göbüştenallah rahatlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…