- Konu Sahibi gokdenizsen
-
tüp bebek fiyatları merkezine göre değişiyor ben umutta yaptırdım ilaçlar hariç dörtbinlira tuttu ama devlet yardımı almadım.sen alırsan daha hesaplı olur
hilalcim nbr nasılsın bebeğin hastaneden çktımı dün oğlumuzu kontrole götürdük tahlil bekleme arasında umuta gittik ziyarete neslihan hanım aklmdaydın ne yaptı felan diyodum arıcaktım sen geldin dedi seni sordu ne yaptı bebeği çıktımı hastaneden acaba dedi bende bildiğim kadarıyla 2 kiloya ulaşmasnı bekliyorlardı dedim
bizimkini ulun beye çıkardık sıcak bir tanışma oldu bebeğim için
inşallah canım bakalım bu son şansımız ilk denememizde gelişmemiş sperm hücreleri bulunmuştu inşallah bu sefer emre bey sayesinde sperm bulunur ve bende bebeğime kavuşurum inşallah hepimiz kavuşuruz siz tedavidemisiniz şuan sorununuz ne arkadaşım...
mrb akadaşlar. ndevil senin kaçıncı denemen olacak benim merak ettiğim ulun beyin genetik testleri ne zaman istiyor bana bundan bahsetmedide.cevplarsan sevinirim.
evet ulun bey bu konuda çok iyi bir doktor farklı bir doktora gitmeme rağmen benimle hep ilgilendi bir daha hamile kalırsam kesinlikle doktorumu değiştirmeyeceğim
benim anlamadığım benim 2.denem olacak ulun bey bana bu testlerden bahsetmedi.
hilalcim canım hayırlı olsun inş.bi daha bebeğinden ayrı kalmak zorunda kalmazsın
biz 15 günlüktük umuta diye çıkmadık evden zeynep kamile bebeğimizi kontrole götürmüştük tahlil istedi o arada vakit geçirmek için oraya gittik ulun bey çok beğendi oğlumuzu transferi yapan hamşire kontrollerde yanımda olan hemşire de vardı yediler oğlumu ulun bey bu aynı babası yaa senden hiç bişey yok şuna baksana dedi daha görür görmez...
doğum hikayemi dinledi neslihan hanım bak benimde bi kızım var haa aklında olsun diyor melih kereme hatice hemşire felan hayran kaldılar tebrik ettiler beni özelliklede babasını oğlunu sırf kendine benzetmişsin dediler
sonra ulun bey kıyamıyorum alın götürün bebeği ya burda kaç tane insan geliyo hastane ortamı daha 15 günlük biraz büyüyünce yine gelin ama dedi bizde ayrıldk umuttan
yaa varya bidaha hamile kalırsam asla ve asla ulun beyi bırakmıcaz eşimde öyle diyor benim tansiyon problemim çıktı son ayımda belkide daha önceden vardıda gittiğim doktor farketmedi ulun beye anlattım hamileliğimi doğumu felan iyiki suyun gelmiş yoksa bebek tehlikeye girerdi bu durumda beklemenin anlamı yok ki bebeğe sağlıklı kan gitmiyo bebek gelişemiyor dedi gittiğim doktor hala normal doğumda ısrarcıydı mesela yok yaa ulun beyin üstüne doktor tanımıyorum ben kim ne derse desin
çok seviniyorlar ekip olarak başarılı tedavi sonucu bebekleri orda görünce....[/QU
Sizi çok kıskanıyorum valla ben çok uzağım oralara ama ne olursa olsun doğum yaptığımda kesinlikle bendebebeğimi götüreceğim umut tüp bebek merkezine verdam seni kaydirigubbakcemile umut anneleri topiğinde görelim canım
bebeğin için benden nazar değmesin diye
hilalcim canım hayırlı olsun inş.bi daha bebeğinden ayrı kalmak zorunda kalmazsın
biz 15 günlüktük umuta diye çıkmadık evden zeynep kamile bebeğimizi kontrole götürmüştük tahlil istedi o arada vakit geçirmek için oraya gittik ulun bey çok beğendi oğlumuzu transferi yapan hamşire kontrollerde yanımda olan hemşire de vardı yediler oğlumu ulun bey bu aynı babası yaa senden hiç bişey yok şuna baksana dedi daha görür görmez...
doğum hikayemi dinledi neslihan hanım bak benimde bi kızım var haa aklında olsun diyor melih kereme hatice hemşire felan hayran kaldılar tebrik ettiler beni özelliklede babasını oğlunu sırf kendine benzetmişsin dediler
sonra ulun bey kıyamıyorum alın götürün bebeği ya burda kaç tane insan geliyo hastane ortamı daha 15 günlük biraz büyüyünce yine gelin ama dedi bizde ayrıldk umuttan
yaa varya bidaha hamile kalırsam asla ve asla ulun beyi bırakmıcaz eşimde öyle diyor benim tansiyon problemim çıktı son ayımda belkide daha önceden vardıda gittiğim doktor farketmedi ulun beye anlattım hamileliğimi doğumu felan iyiki suyun gelmiş yoksa bebek tehlikeye girerdi bu durumda beklemenin anlamı yok ki bebeğe sağlıklı kan gitmiyo bebek gelişemiyor dedi gittiğim doktor hala normal doğumda ısrarcıydı mesela yok yaa ulun beyin üstüne doktor tanımıyorum ben kim ne derse desin
çok seviniyorlar ekip olarak başarılı tedavi sonucu bebekleri orda görünce....
çok seviniyorlar ekip olarak başarılı tedavi sonucu bebekleri orda görünce....[/QU
Sizi çok kıskanıyorum valla ben çok uzağım oralara ama ne olursa olsun doğum yaptığımda kesinlikle bendebebeğimi götüreceğim umut tüp bebek merkezine verdam seni kaydirigubbakcemile umut anneleri topiğinde görelim canım
bebeğin için benden nazar değmesin diye
uzaksın ama şanslısın umut tüp bebek merkeziini bulmuşsun ve hamile kalmışsın:))
Tedaviye başlayamadım çok yoruldum 4 kez deneyim sonuç alamamak beni hem maddi hemde manevi olarak çok ama çok yordu şimdi 5 denemeyi yaptıracağım ama para olark bir sıkıntıdayım inşallah bu problemi çözersem kısa süre içinde tedaviye başayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?