- Konu Sahibi gokdenizsen
-
hayırlısı olsun canım..
nihan canım tedavin hayırlı olsun..inşş bu tedavinde evladını kucağına alırsın...
meldayel canım bebekle uğraşıyorum ondan giremedim...sen nasılsın çok kilo aldım yazmışsn kaç kilo aldın??bebeğinin kilosu iyimi??bende hamileyken çok kilo aldım ve şimdi nasıl vericem diye düşünüyorum..bir daha hamile kalırsam yememe dikkat edicem..ne kadar az kilo alırsan çocuk o kadar büyük oluyor.gerçi hem anne hemde bebekde kilo alabiliyor..ama yinede dikkat etmek gerek kiloyaa..
adaşım hatırladın mı ben???
bu sene başında az mı yazıştık senle hangi hastane olsun filan diye.
terik ederm kızın olmuş. kısmetse bende kız bekliyorum.37.haftamdayım. bakalım cimcime ne zaman gelcek?
özelden de yazışabiliriz :)
nihan canım tedavin hayırlı olsun..inşş bu tedavinde evladını kucağına alırsın...
meldayel canım bebekle uğraşıyorum ondan giremedim...sen nasılsın çok kilo aldım yazmışsn kaç kilo aldın??bebeğinin kilosu iyimi??bende hamileyken çok kilo aldım ve şimdi nasıl vericem diye düşünüyorum..bir daha hamile kalırsam yememe dikkat edicem..ne kadar az kilo alırsan çocuk o kadar büyük oluyor.gerçi hem anne hemde bebekde kilo alabiliyor..ama yinede dikkat etmek gerek kiloyaa..
canım hatırladım konuştuğumuzu ama adaşım olduğunu bilmiyordum:))demek 37.haftadasın ne güzell çoğunu atlatmışsın..ben 37 haftaya gelemeden doğum yapmıştım 32.haftada yaptımsen riski atlatmışsın...sağlıklı sıhhatli bir şekilde kızını kucağına alırsın inşşş....özeldende mesajlaşabiliriz canım..sen burdan yazınca bende burdan cevap yazıyım dedim:))
hilall ulun bey gebelik takibi yapıyor mu?
belgin sen yaptın kısmetse nezaman başıyorsun?ara ara yazabilirsen gelişmelerden haberdar et bizleri yılbaşına kadar bir kaç arkadaş arka arkaya gidiyoruz umuta inşallah hepimizden güzel haberler gelir bu arada ulun beyemi gidiceksin kesinleştimi?
Ben sormuştum yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?