- Konu Sahibi gokdenizsen
-
- #1.041
Tüp bebek raporu çıktıktan sonra bende umut tüp bebek merkezinde olacağım
canım hakkımızda hayırlısı olsun senin kaçıncı denemem
2 deneme olacak canım ya senin
Evet canım bu iş sabır gerektiriyor ama emin olan doğru bir merkezdesin merkezdekileri tanıdıkça bana hak vereceksin
Ön görüşmede nasıl hisettiysen aynen öğle bir doktor
:18:Benim gebeliğim biraz zor gececek galiba biraz sıkıntılar var
Canım lütfen rahat ol bizler burada kader arkadaşlarıyız her zaman olacağız .......
gonal f kullanmaya başladım perşembe günü kontrolüm var
Cumartesi günü için randevumu aldım
inşallah canım burdan pozitif sonuç haberleri veririz rabbim yardımıcımız olsun ulun beye cok güveniyorum
Merhaba. Merak ettim gebeliğinde sıkıntılar olduğunu söylemişsin. Ne oldu? İnşallah sağlık açısından bir sorun yoktur. Sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın.
Yarın umut tüp bEbek merkezindeyim
hayırlısı olsun benimde önümüzdeki çarşamba yumurtalarım toplancakmış ulun bey herşeyin çok iyi gittiğini söylüyor canım sen naptın ilaç kullanmayamı başlıyosun yarın
TULİN26
Canım yolun sonun gelmişsin hadi bakalım bol bol yumurtalar gelsin
merhabalar, ocak ayında umut tüp bebek merkezinde ulun beyde tüp bebek tedavisi düşünüyorum. Daha öncesinde başka merkezlerde 4 olumsuz mikroenjeksiyon denemem var. Bu 5. Olacak. Sorun erkek infertilitesi. 26 aralık gibi ön görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. Fakat tedaviye başlamadan önce ulun bey sizlerden hangi tahlilleri istedi. Cuma adetin üçüncü günü olacak. Rutin hormon tahlilleri falan yaptırsam mı acaba. Bana yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?